Не треба.Сама си бираш кој да ти биде матичен гинеколог,се запишуваш кај него дека ти е матичен и потоа со закажување одиш на контрола кај твојот матичен гинеколог.
Во сабота додека бев излезена еден дечко ми намигна од другата страна на кафичот. Вчера требаше да добијам ама нема ништо. Има ли шанси да сум бремена?
Јас па мислам дека не си ... Да седел до тебе има големи шанси,вака не,премногу сте биле далеку За секој случај направи си СТРЕС-ТЕСТ
imelda, се мислам дека си пишала дека имаш деца, или ако не друго барем маж мислам дека сум читала како го спомнуваш - што значи невина си. Тоа ти е нешто како кога си во овулациија, тогаш си наплодна, значи: ич да не му ја мислиш - гарант си бремена. Ама рано е за тест од саботата до сега. Почекај малку па направи 5-6 теста. И кога ќе добиеш кажи што боја ти е и во зависно од тоа и од теоријава на buba4e89, да ти кажеме дали е женско или машко, па и да се спремаме и ние за во која боја да е поклонот што ќе ти купиме кога ќе дојдеме на повојница
Ако сака некој да се смее, ако му треба на некој подобрување на располозението, рецепт посета на темава има толку на сто човек да се исмее, денес солзи ми идеа кога прочитав неколку страни...навистина не ми се верува какви прасања!!!! и се прасувам дали некои намерно поставуваат такви прасања или пак навистина има толку .......девојки
Ти во што сакаш биди убедена, ама што да правиме не сме сите ко тебе- се, ама баш се да знаеме и сме од тие што им паднало на памет овде со илјадници непознати да ги споделат проблемите. А ти си толку стрпиш етикети на луѓевоучна што дури и етикети им лепиш на луѓево, сфати ни ти не си нешто повредна од мене или од другата девојка што пиши дека имала 33 год. нити пак инаш право вака да зборуваш. Ако ова бше сајт за забава не сме луди овдека да пишиме за тоа што не мачи!!! Ај искулирај малку и не летај
Ти во што сакаш биди убедена, ама што да правиме, не сме сите ко тебе- се, ама баш се да знаеме и сме од тие што им паднало на памет овде со илјадници непознати да ги споделат проблемите. А ти си толку паметна и стручна што и етикети на луѓево им лепиш, сфати ни ти не си нешто повредна од мене или од другата девојка што пиши дека имала 33 год. нити пак имаш право вака да зборуваш. Ако ова бше сајт за забава, не сме луди овдека да пишуваме за тоа што не мачи!!! Ај искулирај малку и не летај
Како трето-ние не гледаме на гравчиња колку години имаш ти и судиме според она што го гледаме, а на профилот ти пишува дека имаш 33 години и кога би имала толку години твоето прашање е повеќе од смешно но и трагично. Без разлика колку години имаш, срамота е да се впушташ во сексуални односи (без разлика дали е вагинално, орално, анално и без разлика дали не е ниту едното од тие три, туку е само петинг и што ли уште не) ако не си барем основно едуцирана околу истото. А твоето претходно мислење го видов кога сакав да дознаам малку повеќе за личноста на која и одговарам, бидејќи беше премногу чудно некоја 33 годишна да постави такво прашање. Не се возбудувајте толку, тоа време на нервози и гнев кон останатите кои ви одговориле како што сметале дека треба, искористете го да се едуцирате сексуално, во денешно време барем тоа е возможно и преку интернет.
Женска, шанси не дека нема ИМА. Само не пиша со кое око ти намигнал и ке зневме што да ти одговориме вака, во дилема не стави Дали беше со десното или левото око? Да си здрава и жива ме насмеа
Здраво.вака сега.трета сум на работа и очи ме болат и неможам да шетам низ темава да видам дали има некоја пишано слично како јас,затоа ќе си прашам.пред некој ден после односот со дечкото тој сврши надвор меѓутоа на влезот на вагината ми беше цела сперма.а за да биде уште поинтересно јас си немав завршено работа и тој си продолжи работата со прстите а сперма имаше и на прстите негови а и на влезот кај мене на вагината.Ме интересира дали е можна бременост дека со прстите продолжи па да не му помогнал на некое сперматозоитче што ми беше на влезот или кај него на рака, да си ојде по патот не се пазиме а и не дека одиме до крај ама ако биде нека биде и затоа и дозволив така да продолжи ,ама си ме копка така да си слушнам мислење ваше.а инаку плодни денови ми беа сигурно.редовна имам менструација и знам точно кога ми се денови плодни.валда не е многу смешно прашањево
A isto posle se imase i trienje na penisot i klitorisot i usnite.a nebese trgnato nisto,sperm se uste imase.sto da pravis vo toj monent pamet nena,si letash hehe.pozz ve molam za odgovor na pogore postavenoto prashanje
ехе ако така се остануваше бремена немаше ни да постојат тие теми за бременост како што се подршката и некој други сите ќе си бевме бремени од прва и немаше да бараме помош та де витамини пред бременоста та де пози и незнам што друго. затоа не се секирај не верувам дека си бремена
Enci, јас баш мислам дека има шанси да си. Сперма имало на влезот и башка сте продолжиле да си играте па може нешто подлабоко да влегло, па од таму после тоа ќе си го најде патот до кај што треба. Сепак кажа во плодни денови дека си била.. Тоа дека не успева од прва е индивидуално и нема врска со тоа дали има шанси при овој однос да си останала трудна. Има шански. Условите се горе-долу исполнети, така зависи дали коцките се поклопиле. И воопшто не е смешно прашањево, фала богу нормално прашање после долго време
hehehe,ajde ke vidime sto kje se desi.vaka malce vo sebe si se podnadevam i sakam .pozz i fala za svoe mislenje