Ако тестовите ти се правени најмалку после десет дена од односот, покасно од десет дена и подобро, и си направила и повеќе од еден тест, тогаш сигурно нема за што да се секираш. Норлевото може да ти поремети циклус вака. Јас би ти рекла, кога веќе еднаш си пила норлево за итна работа за што е и создадено, за немај каде итно и е бомба на телото, зошто веднаш повторно се впушташ во незаштитени односи а не сакаш да забремениш? Има адекватна хормонална терапија за заштита од бременост ако веќе поради било која причина не практикувате кондоми.
dreamgirl16, јас мислам дека најдобрата варијанта, колку и да одбиваш, би била да посетиш гинеколог. Со тоа, ќе ги исклучиш/потврдиш сомнежите дека си т.е. не си бремена, а и ќе направиш еден рутински преглед, со што ќе се потврдат некоинесакани инфекции (доколку има такво нешто) или па, промени во концентрациите на хормоните, кои евентуално ги предизвикало Норвево-то. Значи, аптекарката може да ти каже онака „од око“, врз основа на нејзиното познавање, што мисли, но таа неможе да ти направи ПАП тест, со кој би ти поврдила инфекција. Затоа посети си гинеколог и отстрани ги сите сомнежи.
Паника Со партнерот денес за прв пат имавме анален секс(да напоменам, девица сум). Бидејки немавме ни лубрикант ни ништо за замена пред аналниот секс го триеше пенисот од мојата вагина. Потоа бидна. И сега сум многу во паника, дали е можно на некој начин предсемената течност да влезе внатре при триењето и да забременам...Стварно сум во паника, ве молам помогнете ми
Епа вака,јас и девојка ми имавме секс денес и приликом секс сакав да свршам во гз али ми клизна и почнував веке да свршувам и ми клизна пенисот кон вагината и свршив на почетокот во поза на Doggy style..не беше стаен туку однадвор и потоа јас со прст собрав спречив да не влезе внатре али од паника и двајцата да не се деси нешто лошо се тргнавме и забораивме на сето тоа и потоа со црево вода и шприцав внатре и со прст проверував од сите страни во вагината и све и мислиме дека нема ништо дека све е чисто ко што си било со самата вода се прочистило али беше на почеток и одма издејствувавме не остаивме да продолжи спермата внатре да се шири..ај се плашам многу кажете ми дали е можно да забремени пошто и доаѓаат ментструалните денови.
moze, moze da zabremeni i toa kako. Ne e dovolno samo so crevo da ispricas vnatre. Trebalo so vim i ribacka cetka da istrgas, za da ne ostane spermata po zidovite na vaginata, pa da odi nadolu.
Наредни пут, приликом секса, за да не ти клизнува-не го вади, нека ти биде стаен цело време. И како тоа со црево вода си и шприцал внатре , демек бразда со пипер е па да ја навадиш? Млазот вода од цревото само повеќе би и помогнал на спермата да стигне до матката, зависи колку си ја одвртел славината Јас не би се плашела дали ќе забремени вагинално, бидејќи со прст си проверил дека нема ништо во вагината (ма да си можел и да дезинфикуваш или стерилизираш) , ама се плашам дека може да постои потенцијален ризик од забременување од аналниот секс, кога ти се клизнал може шприцнал натаму, е тука може да е страшно и ви останува да чекате девет месеци да видите што ќе искака. Спојлер Немате попаметна работа сега на распуст? Па ако не излегуваш, гледај фудбал барем, покажи дека си машко, а не тука се правиш глупав и измислуваш приказни. И совет-намали со порничите, свашта ти текнува.
Јас би рекла вицотека,нема ден да не падне јак виц што дооолго се памти Браво момче дигна расположење,наредниот пат и сликовито прикажи да биде врв
lelee kolku ste bre ludi i vickasti sto ubavo se iznasmeav na cel glas pred spienje abe vie ste legendi so komentarite, ako nekoja dobie negativen test od onie sto posakuvaat bebinja, samo tuka neka otvori i raspolozenieto ke bide na nivo!!!!ke place od smea ....smea besplatna kolku sakas....ahaaaha BRAVO
imavme seks so decko mi bez kondom ne svrsi vo mene , posle otkako svrsi pak imavme odnosi posle 10 min sega me boli stomakot imam maki no ne me bolat jajnicite pod rebrata jajnicite me bolat no od ladnoto poradi vozenje na motor, glavobolki imam ama i pred da pocnam so seksualni odnosi imam maki so glavobolki ja sum nova vo femina pa nekoj sovet test napraviv no beshe invaliden nisto ne pokazha ne mi beshe ploden den tuku mali sansite pa za nekoj sovet sto da pravam ova se sluci 20 juni fala
Јас мислам дека си читаше на фемина теми и оваа ти фати окце,па да утепаш време ( и да мислиш дека не зезаш) си направи профил Среќно! п.с.Форумот е секој да си каже свое мислење
Trolovi kolku sto sakas, edna osoba a trista profila. Kako gi pamtas pasvordite i nikovite ne mi e jasno??!! Спојлер mm pred malku se iscesa na penisit, pa me bakna. Sega dobiv kiselini i glavobolka. Mozno li e da sum ostanala trudna??!!
ja sum deckoto na mojata zenska i nema trolovi kakvi jajnici pod rebra sto e ova sigurno nema da gubam vreme na forumi samo baram sovet sega zboruvame ona se plasi jas i napraviv profil na forumov