1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Ако тестовите ти се правени најмалку после десет дена од односот, покасно од десет дена и подобро, и си направила и повеќе од еден тест, тогаш сигурно нема за што да се секираш. Норлевото може да ти поремети циклус вака. Јас би ти рекла, кога веќе еднаш си пила норлево за итна работа за што е и создадено, за немај каде итно и е бомба на телото, зошто веднаш повторно се впушташ во незаштитени односи а не сакаш да забремениш? Има адекватна хормонална терапија за заштита од бременост ако веќе поради било која причина не практикувате кондоми.

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.097
    dreamgirl16, јас мислам дека најдобрата варијанта, колку и да одбиваш, би била да посетиш гинеколог.
    Со тоа, ќе ги исклучиш/потврдиш сомнежите дека си т.е. не си бремена, а и ќе направиш еден рутински преглед, со што ќе се потврдат некоинесакани инфекции (доколку има такво нешто) или па, промени во концентрациите на хормоните, кои евентуално ги предизвикало Норвево-то.
    Значи, аптекарката може да ти каже онака „од око“, врз основа на нејзиното познавање, што мисли, но таа неможе да ти направи ПАП тест, со кој би ти поврдила инфекција.

Затоа посети си гинеколог и отстрани ги сите сомнежи. ;)

3. Rockenrol

Rockenrol Нов член

Се зачлени на:
    30 јуни 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Паника

Со партнерот денес за прв пат имавме анален секс(да напоменам, девица сум). Бидејки немавме ни лубрикант ни ништо за замена пред аналниот секс го триеше пенисот од мојата вагина. Потоа бидна. И сега сум многу во паника, дали е можно на некој начин предсемената течност да влезе внатре при триењето и да забременам...Стварно сум во паника, ве молам помогнете ми ;(

4. Saricko

Saricko Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.137
    Паника

секако дека не ..ако не бил внатре во вагината како да влезе внатре предсемената течност?? :?:

На anakond му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Piccolo

Piccolo Нов член

Се зачлени на:
    30 јуни 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Епа вака,јас и девојка ми имавме секс денес и приликом секс сакав да свршам во гз али ми клизна и почнував веке да свршувам и ми клизна пенисот кон вагината и свршив на почетокот во поза на Doggy style..не беше стаен туку однадвор и потоа јас со прст собрав спречив да не влезе внатре али од паника и двајцата да не се деси нешто лошо се тргнавме и забораивме на сето тоа и потоа со црево вода и шприцав внатре и со прст проверував од сите страни во вагината и све и мислиме дека нема ништо дека све е чисто ко што си било со самата вода се прочистило али беше на почеток и одма издејствувавме не остаивме да продолжи спермата внатре да се шири..ај се плашам многу кажете ми дали е можно да забремени пошто и доаѓаат ментструалните денови. :( :( :( :( :( :( :doh:

6. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    moze, moze da zabremeni i toa kako. Ne e dovolno samo so crevo da ispricas vnatre. Trebalo so vim i ribacka cetka da istrgas, za da ne ostane spermata po zidovite na vaginata, pa da odi nadolu.

На imelda, friendy, chache87 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.576
    Наредни пут, приликом секса, за да не ти клизнува-не го вади, нека ти биде стаен цело време.
    И како тоа со црево вода си и шприцал внатре :^) , демек бразда со пипер е па да ја навадиш?
    Млазот вода од цревото само повеќе би и помогнал на спермата да стигне до матката, зависи колку си ја одвртел славината :lol:
    Јас не би се плашела дали ќе забремени вагинално, бидејќи со прст си проверил дека нема ништо во вагината (ма да си можел и да дезинфикуваш или стерилизираш) :tmi: , ама се плашам дека може да постои потенцијален ризик од забременување од аналниот секс, кога ти се клизнал може шприцнал натаму, е тука може да е страшно и ви останува да чекате девет месеци да видите што ќе искака.

Немате попаметна работа сега на распуст? Па ако не излегуваш, гледај фудбал барем, покажи дека си машко, а не тука се правиш глупав и измислуваш приказни. И совет-намали со порничите, свашта ти текнува.

На QweenSM, calliope, Daydream и 4 други им се допаѓа ова.
  8. simona26

simona26 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2014
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    136
    Јас мислам дека требало и доместос малце да стават така е најсигурно :lol: :lol: :rofl:

На ddevojce и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  9. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    Тата треба да частиш. Само за убаво и весело :party: :dance:
    http://www.youtube.com/watch?v=Zmw27DwvFUQ

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    "Дали сум бремена?" бидејќи "Насмевка" е too mainstream :D

На imelda и mimiiiii им се допаѓа ова.
  11. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Јас би рекла вицотека,нема ден да не падне јак виц што дооолго се памти
    Браво момче дигна расположење,наредниот пат и сликовито прикажи да биде врв :clap:

На Lori-30 и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  12. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    lelee kolku ste bre ludi i vickasti :lol: sto ubavo se iznasmeav na cel glas pred spienje :rofl: abe vie ste legendi so komentarite, ako nekoja dobie negativen test od onie sto posakuvaat bebinja, samo tuka neka otvori i raspolozenieto ke bide na nivo!!!!ke place od smea ....smea besplatna kolku sakas....ahaaaha BRAVO :clap:

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. dolores1

dolores1 Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    imavme seks so decko mi bez kondom ne svrsi vo mene , posle otkako svrsi pak imavme odnosi posle 10 min
    sega me boli stomakot imam maki no ne me bolat jajnicite pod rebrata jajnicite me bolat no od ladnoto poradi vozenje na motor, glavobolki imam ama i pred da pocnam so seksualni odnosi imam maki so glavobolki
    ja sum nova vo femina pa nekoj sovet test napraviv no beshe invaliden nisto ne pokazha
    ne mi beshe ploden den tuku mali sansite
    pa za nekoj sovet sto da pravam ova se sluci 20 juni fala :* :* :*

14. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.179
    Cовет :!: да најдеш гинеколог што ќе ти ги пронајде јајниците под ребрата за да ти ги види на ехо :emo:

На chache87 и SimonaTino им се допаѓа ова.
  15. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Јас мислам дека си читаше на фемина теми и оваа ти фати окце,па да утепаш време ( и да мислиш дека не зезаш) си направи профил
    Среќно!
    п.с.Форумот е секој да си каже свое мислење

На Zule2000 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Trolovi kolku sto sakas, edna osoba a trista profila. Kako gi pamtas pasvordite i nikovite ne mi e jasno??!!
    mm pred malku se iscesa na penisit, pa me bakna. Sega dobiv kiselini i glavobolka. Mozno li e da sum ostanala trudna??!!

17. dolores1

dolores1 Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ja sum deckoto na mojata zenska :)
    i nema trolovi kakvi jajnici pod rebra sto e ova sigurno nema da gubam vreme na forumi
    samo baram sovet
    sega zboruvame ona se plasi jas i napraviv profil na forumov

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.780
    Допаѓања:
    32.951
    јас мислам дека близнаци ќе родиш, сигурно 100% |(

19. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Neka ne se plasi. Neka dojde kaj mene vo ordinacija ke i napravam pregled.

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Од страв си пиела ладна сперма. Аххх што ребро ќе беше тоа да имаше и јајник плус. :?: :!: