1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Piccolo

Piccolo Нов член

Се зачлени на:
    30 јуни 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    хахахахаха ... абе каов вим и четка.. да не сакаш рибачкаа ебате .. побарав сериозно нешо а не паста за садовиии и доместоции ...

2. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Haahaaha smeski vo boja.
    Kakov maz si be ti??? em ebas em se kaas

3. dolores1

dolores1 Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ne me bolja jajnicite tuku stomakot pod rebrata
    a jajnicite ko mebolja me bolja od ladnoto
    imavme nezastiten sex ne svrsi vo mene
    otkako svrsi 10 min podocna pak imavme sex
    i sakam da prasham dali e mozhno da sum bremena ?

4. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Pa kako ne e mozno, se e mozno. Duri i stomakot pod rebrata koga te boli.Toj e eden od najprepoznatlivite znaci za bremenost. Bremena si. Cestitki, so lesno neka ti e :)

5. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.747
    Допаѓања:
    324.105
    Ова тема е солзи и смеа :lol:

На Zule2000 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Stom te BOLJA togas od toa ti e. Nema od so drugo da te BOLJA :)

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. dolores1

dolores1 Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    aj ke napravam test da vidam fala na sovetite

8. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    Само не ни кажа каде го приклучи цревото со вода за внатрешното плакнење. Надвор на чешма или можеби на твојот п*енис :) :) :D :D :D

На bonitacika му/ѝ се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Абе не ставајте дека имате 24 години не брукате нас со вистинските 24 години.
    оОО сешто раѓа земја. Не си бремена аман нели читаш меѓу редови. 1435243242342 МИЛИОНИ И МИЛИЈАРДИ луѓе ја читаат темава, се надевам твоите родители ќе се пронајдат, па за вакви глупости и добар ќотек се јаде. Аман веќе, од ваквите недозреани и неинформирани деца.

10. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.770
    Според годините што ги имаш наведено, начинот на кој пишуваш и зборовите што ги употребуваш не ми изгледа дека си 12 години.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ancenche

ancenche Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    3
    izvinete na latinica.ve molam za mislenje.so deckoto imavme odnosi 2 dena pred menstruacija i toj svrsi vo mene.sega mi dojde menstruacijataredovno kako sto si beshe.me interesira dali postoi moznost tuka za bremenost .moe mislenje e deka nema shansi bidejki tie ni se najmalce plodni denovi,medjutoa me interesira vashe mislenje i iskustavo.pozz

12. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.778
    Допаѓања:
    32.934
    Па штом свршил во тебе, шанси за бременост имало. Ама ти дошло менструација, што значи веќе нема.
    А за плодните денови, штознам.. Јас многу не им верувам на тие. Знам мои пријателки кои останале бремени кога шансите за бременост му биле минимални.
    Така да, се е до Дедо Боже. :D Кога ќе сака тој, тогаш. :D

13. enci

enci Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    41
    predhodno imav postaveno prasanje dali e mozno da zabremenam ako od koga svrsil nadvor na vlez od vaginata si prodolzivme da igrame vnatre so prstite ama sekako od spermata so prstite beshe vneseno.posle nekoj den povtorno imavme odnosi nezastiteni medjutoa ovoj pat toj svrshi vo mene :lol: e sega deneska mi dojde menstruacija medjutoa po pravilo trebashe pred 2 dena.mnogu me iznamaci ovoj pat.dosega si mi ideshe si imav bolki prvite dva dena i tolku ama obilna a sega so denovi se macese da prokrvaram i deneska uspaea no sosem malce.cel den odam vo wc i samo malce na toaletnata ima krv.dosega ova mi se nema deseno,pa me interesira dali i pokraj dobivanjeto moze da sum sepak bremena zoshto e porazlicno od drug pat i mnogu malce i koga bi mozela da napravam test,dali e utre rano ili da pocekam nekoj den uste ? :) ama nekako ne mi se ceka i sakam da sum si trudnickoooooo :$
    a da ,isto poslednive nekolku dena imam jaki vrtoglavici i se na spienje me tera.e sega dali si umisluvam samo i povishe mi e psihicki od pusta zelba ili mozebi e vreme i za prvite simptomi :rofl: ajde DEDO BOZE neka dade edno bebuvche :rofl:
    [mod-kirilica:2m337tmj][/mod-kirilica:2m337tmj]

14. Ojesil

Ojesil Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    13
    Имам една колешка на која сестра и е доктор и кој вели вака „Деновите пред менструација и деновите по менструација 2 -3 се најдобри за оплодување , бидејки тогаш матката е широко отворена„. Јас сепак мислам дека ова со плодните денови нема врска и јас добив последен пат на 28 јануар 2013 а се породив на 26 октомври што значи сум го носела помалку од точно 9 месеци? Кој го ставил со рака па знае кога сум останала бремена . Јас добро се секавам дека со мм 2 дена пред да ми дојде тој сврши во мене и јас добив 2 дена крварење . Па отидов сл месец на лекар кога ми кажа 12 недела бремена дека сум.

15. BRIDEEE

BRIDEEE Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Јас последен пат добив на 12 мај,од тогаш нема абе некако да дојде,неколку пат почуствував мачнина како да ќе добијам ама ништо нема уште,чудно е што ме пече некако мокрачава при мокрење и често ми се оди некогаш во вц да мокрам,сега може да ме пече па после се во ред да е после неколку дена пак,,, а синојка осетв како грчеви во стомаков некој не многу јаки и ме приболуваше половинава некако како сецкање осетив вчера.И стомаков ми е некако како подуен што знам поголем дали е можно да сум трудна,вчера кога се избришав имаш како матно црвено на тоалетната видов малку ептен матно бледо и после тоа ништо??Пошто на мене свршуваше а не во мене па да влегло нешто хаха...Ќе почекам уште некој ден ако нема ќе закажам на гинеколог да видам што е раб баш.

16. luciamk

luciamk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    38
    Bride ne moze da vleze tuku taka :) toa so peckanjeto pri mokrenje ne e dobro mozno da e infekcija,dokolku navistina ima somnez vo tebe deka si bremena togas napravi test sepak ti kasni mnoooogu

17. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469
    Леле, а ако роди цревца сега? :o
    Си можел и со бокал, ем и вода ќе заштедиш ;)

18. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    луѓе се регистрирав само заради ова ве молам за помош имам 16 год.. и ве молам без навреди.. знам моја грешка беше што не се едуцирав пред тоа али многу се каам јас со дечко ми имав незаштитен сексуален однос, во газ и он не сврши во мене му реков да се тргне пошто ме боли се тргна он одма и сврши кога го прашав дали во мене сврши малце ми рече секако дека не но знам дека газот сам не се влажни ми беше мокро на гаќичките но после се исуши ..од наредниот ден после односот чуствувам страв немам ни еден симтом на бременост од тогаш помина 1 недела секако и ќе немам но како стално да ме боли стомакот дали е тоа од страв незнам, и јадам кога не ми се јаде и брзо се прејадувам му велев ај со кондом но немаше во него не ми ни текна за бременост мислев на уживањето инаку ве молам за помош ..

19. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    луѓе се регистрирав само заради ова ве молам за помош имам 16 год.. и ве молам без навреди.. знам моја грешка беше што не се едуцирав пред тоа али многу се каам јас со дечко ми имав незаштитен сексуален однос, во газ и он не сврши во мене му реков да се тргне пошто ме боли се тргна он одма и сврши кога го прашав дали во мене сврши малце ми рече секако дека не но знам дека газот сам не се влажни ми беше мокро на гаќичките но после се исуши ..од наредниот ден после односот чуствувам страв немам ни еден симтом на бременост од тогаш помина 1 недела секако и ќе немам но како стално да ме боли стомакот дали е тоа од страв незнам, и јадам кога не ми се јаде и брзо се прејадувам му велев ај со кондом но немаше во него не ми ни текна за бременост мислев на уживањето инаку ве молам за помош ..

20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Ќе беше можно, да сте имале вагинален секс. Но преку газ како можеш да забремениш бе девојче.... :| И колку да знаеш, покултурно тој секс во газ се нарекува анален секс. И патем од него не се забременува.