Кои симптоми жити се'??? Ти се јадело и си се прејадувала и те заболувал стомак. Тоа се секојдневни работи. Еве јас пијам многу вода последнава недела, што симптом е тоа? Бремена може сум. Количински храната варира периодично. Некогаш ти се јаде повеќе, некогаш помалку. А стомак може од многу причини да те заболи, што сигурно не значи дека си бремена. Плус, дечко ти не ни свршил внатре, туку надвор, а згора на сето тоа ти не си ни имала вагинален, туку анален секс. Ми иде да се самоутепам веќе. Дај бе деца прво прочитајте малку, информирајте се. Доста трескате глупости. Знаеш многу добро дека може да ти го стави кај што не треба, а не знаеш дека од таму бебе не излага. Не знам кој е по крив, дали вие што уште од пелени почнувате со глупости или родителиве ваши што не ве седнале да ви објаснат некои работи, а интернет ви ставиле дома. Или па јас сум глупа што се обидувам да објаснам некои основни работи што се учат во четврто одделение. Да, да, во четврто одделение учевме за репродуктивниот систем и системот за варење на храната. Требало до сега да знаеш кое, каде влегува и што, од каде излегува. Живци да искорне човек со децава. И дај веќе нека се избрише темава. Пародија стана. Нема никаква смисла. Прво, дури и да се работи за реален проблем, ние овде никој не можеме да знаеме дали се работи за бременост или не. А второ, одамна не сум прочитала реален проблем. Така што темава за џабе стои од самиот почеток (и онака никогаш не и' го сфатив значењето). Или па нека ја преместат во категорија "Насмевка".
Кои симптоми жити се'??? Ти се јадело и си се прејадувала и те заболувал стомак. Тоа се секојдневни работи. Еве јас пијам многу вода последнава недела, што симптом е тоа? Бремена може сум. Количински храната варира периодично. Некогаш ти се јаде повеќе, некогаш помалку. А стомак може од многу причини да те заболи, што сигурно не значи дека си бремена. Плус, дечко ти не ни свршил внатре, туку надвор, а згора на сето тоа ти не си ни имала вагинален, туку анален секс. Ми иде да се самоутепам веќе. Дај бе деца прво прочитајте малку, информирајте се. Доста трескате глупости. Знаеш многу добро дека може да ти го стави кај што не треба, а не знаеш дека од таму бебе не излага. Не знам кој е по крив, дали вие што уште од пелени почнувате со глупости или родителиве ваши што не ве седнале да ви објаснат некои работи, а интернет ви ставиле дома. Или па јас сум глупа што се обидувам да објаснам некои основни работи што се учат во четврто одделение. Да, да, во четврто одделение учевме за репродуктивниот систем и системот за варење на храната. Требало до сега да знаеш кое, каде влегува и што, од каде излегува. Живци да искорне човек со децава. И дај веќе нека се избрише темава. Пародија стана. Нема никаква смисла. Прво, дури и да се работи за реален проблем ние овде никој не знаеме дали се работи за бременост или не. А второ одамна не сум прочитала реален проблем. Така што темава за џабе стои или па нека ја преместат во категорија "Насмевка".[/quote] океј се извинувам за ова што прашав и што ми одговори сепак ми требаше малку подршка оти читав исто на други теми дека може да имало предсемена течност и да потече надолу сепак фала за одговорот
Па не знам сумливо ми е,сега нешто малку поработав како да осетив некои болки во стомаков и уште ми касни и касни а стомаков ми е голем не ми е како што ми беше тврд е и поголем,и не знам чудно се осечам значи преку цел ден се нешто ќе ми дојде де мачно де.....и ред др раб утре ќе одам кај гинеколог.
ај и те молам пиши ми што ќе ти каже генекологот пошто ја сум 16 год и нема шанси да одам на генеколог
Abeee edna ista licnost 2894799 profila. Sega se zezate i interesno vi e, ama utre ke sakate da ostanete bremeni. Razmislete malku so vasite tikvi dali treba da se poigruva so ovie raboti.
А зошто прво не се едуцираш пред да почнеш да правиш такво нешто како на пример? Имајте малку осет во тие главите ваши,не бидете дотолку дрвени. Неможе да се забремени од анален секс,освен ако не стигнал некој сперматозоид до отворот на вагината Мада мислам и тоа дека не е можно.
да бе да одиш на гинеколог нема шанси а да си се е*** има шанси а ? Ајдее бе глупости штом си сексуално активна нема зошто да се срамиш да одиш на гинеколог тоа е за твое добро
Е не знам бе срцка од што може да те боли мешето, ај да му бил енормно голем па преку дебело црево да стигнал до желудникот, ама неверојатно е тоа, така да го исфрлам како опција, се додека не го докажеш спротивното. Да не имаш ти дијареа па од тоа да те боли мешето? А со тоа решаваш уште една дилема-влажнењето на газето т.е. дека истото може само да се влажни ако имаш дијареа, а ти неправедно се сомневаш во твојот дечко дека те лаже дека не свршил на тебе. Ајде сега главата горе и никаков страв, што е тука е, нема бегање. Мислам дека ти не треба да одиш на гинеколог, туку на гастролог ама задолжително кажи му дека кога имавте анален немавте кондом и прашај го да види дали си трудна. Сигурна сум дека пред да отидеш на гастро, ќе се едуцираш колку осетлив е анусот и положба и градба на органите за варење кај човекот.
mislam deka ne sum toa mi e povekje strav i zatoa me boli inaku nema sansi sepak blagodaram za odgovorot
Епа дијареата од саботата ти е од аналниот во петокот, а и пред да добиеш нели имаш малку бело прање, така и кај дијареата, нешто се крчкало и претекло. Да не го должиме многу а и да не го дрвиме Не знам што си толку конфузна сега, од страв ли те боли стомакот или од што си трудна? Реши се. А знаеш ли како тече процесот на репродукција кај човекот? Кои органи се вклучени во тој процес? Дали органите за варење или половите органи? Ако го знаеш одговорот на овие прашања, ќе знаеш и дали си бремена или не си.
znam toa ama me interesira od shto beshe toa mokroto koga go izvadi aa nadvor svrshi od toa mi e strav dali toa beshe predsemena tecnoat i od nea mozhe da se zabremeni ako poteklo nadolu
Не пишувај вакви мислења со по збор-два, пишувај на кирилица, користи точки, запирки и други интерпункциски знаци, не пишувај две мислења едно по друго, користи ја опцијата - редактирај итн... Ако ништо не знаеш за сексот, ако не си доволно информирана и ако имаш страв од бременост од свршување при анален секс, престани да го конзумираш истиот. Ја полниш темава со непотребни глупости: страв ми е, ме боли, знам, не знам, може ли, не може ли, си знам тоа ама ми е страв и сл. Ако си имала некој вид на секс сега и вака цепидлачиш, па кој ќе те чита со секој нареден анален, орален и не знам каков ти секс (само не вагинален нели-треба да се сочува чистотата и невиноста ) кога ќе ги искажуваш твоите повторувачки стравови и прашања на кои само ти и твојот гинеколог можат да ти дадат одговор. Не си играј со видовите на секс, да не плачеш после со мајка ти и татко ти на гинекологија. И не си мала за на гинеколог, можеби си само мрзлива да се информираш и да се едуцираш. И стварно не го тупи, најди некоја аптека, купи си тест за бременост, оди на гинеколог, дознај за што се работи. Но, нема тестови за бременост од анален секс, немам слушнато за таков да треба да се искакаш на него па да ти покаже две линии.