1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Gulumse-kaderine

Gulumse-kaderine Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4
    Мислам дека нема потреба од паника околу бременоста. Може да ти доцни поради промена на клима, замор, нервоза, можеби и поради тоа што си станала сексуално активна. Мене менструалниот циклус почна да ми се стабилизира откако станав сексуално активна, пред тоа не ми беше редовен.

2. k10m

k10m Активен член

Се зачлени на:
    14 јули 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Јас би сакала да прашам нешто и доколку планирате со предавањето за колку не информирани почнуваме со односи и се друго ви бе замолила да не ми ни одговарате.
    Ако има некоја што е добро информирана и има желба да ми одговори благодарам однапред.
    Прашањето е вака имав односи со дечко ми заедно сме веке 4 години и тој сврши надвор од мене секако користејки ја десната рака. Се избриша и кога се врати прст (од левата рака) ми стави како 2 секунди во неа..... Јас почнав да се дерам дека можеби има нешто на раката но тој трвдеше дека нема ништо и дека се избришал... но сепак би сакала да знам колкави се шансите за забремеување порад нешто вакво ????
    А значи не сакам да дојде до тоа.....
    Ве молам за одговор плиссссссссссссссссссссс
    :worried:

3. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Многу логично. Доколку завршил работа со десната рака, а левата му била целосно чиста, не гледам како ти би дошла во допир со спермата. Нема гајле. :)

4. k10m

k10m Активен член

Се зачлени на:
    14 јули 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Леле ти благодарм многу вака барем ми даваш некоја храброст ...
    Истото го мислев и јас но сепак си помислив дека можеби додека се бришел дека дошло до контакт или не знам ме фати паника тој вели дека се избришал убаво и дека немал ништо на таа рака.... Но во секој случај фала ти барем ке можам мирно да спијам пошто не помина ни цел саат од тоа а јас веке кренав паника .... :D

5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    ^ Немај гајле бе, таман работа така да беше тоа. Уживај. :D

На k10m му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dreamgirl16

dreamgirl16 Нов член

Се зачлени на:
    26 јуни 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1

ZA SREKA taman vo 1vi juli dobiv, prvite denovi Imav kafaevo tecnost, posle normalna menstruacija, 4 dena. Mislam deka sé bilo od norlevoto . Sepak fala mnogu za odgovorot

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lavicata

lavicata Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    21
    Последна менструација ми беше на 15.06 имам редовно на 26-27 дена.Требаше да добијам на10 евентуално 11 ми доцни 3 дена дали со тест за бременост може да се потврди дали сум бремена немам симптоми ни за бременост ни на пмс односи имавме во плодни денови ид 14-20 ден

8. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Почекај де, за три дена каснење не се крева паника. Може ти задоцнило од стрес, или ако си била настината и пиела антибиотици. Па ако за неколку дена не ти дојде, ке направиш тест.

9. lavicata

lavicata Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    21
    Не е лошо што ми доцни туку дали може да покаже тестот релевантен. резултат

10. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Да да, може. Со среќа. :)

11. veselotobebe

veselotobebe Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Ljuge da ve prasam, sto mislite za seks za vreme na bremenost ? DA ili NE ? :)

12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.775
    Допаѓања:
    99.990
    Ако ти немаш проблеми со бременоста,и ако најдете соодветна позиција зошто да не .
    Во спротивно ќе се стрпите.

13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Ако е нормална бременост без компликации, нема зашто да не. Секако ќе си се консултираш со гинекологот за тоа.

14. sani-21

sani-21 Нов член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Нова сум и ке ве замолам за одговор.синоќа со дечкото имавме незаштитен секс и не сум сигурна дали целосно сврши надвор.Иначе денес добив редовно ми дојде можно ли е да има нешто??Ве молам за одговор

15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Нема ;)

16. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    172
    Ама зашто се потресувате, не ми е јасно?!? Свршил надвор ден пред циклус (кога, патем, многу се мали шансите да забремениш), згора на се си добила. Незнам што дали е можно да има? Трудна не си.

17. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Не е можно да има нешто, си била пред добивање и денес си добила најнормално, никаков простор за сомнеж немаш.

18. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Чим нормално ти дошло, не си трудна не се секирај :)

19. Koneko144

Koneko144 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    Дали е можно од прелада да ми доцни? Бидејќи требаше да добиам пред 2-3 дена.. а неделава ме издува силен ветер на брод и ме болеа многу јајниците за време на пмс..
    Ме болат и градите а уште не добивам ..
    Припаѓам така малку, бидејќи дечко ми никогаш не свршил во мене али предсемената течност ме плаши...
    Ве молам одговорете ми

20. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    пред два месеца имав да речам незгода при секс, минатиот месец ми дојде и како и секогаш ми беше менструацијата обилна и траеше 7 дена, но сега не знам градите ми се многу меки и вчера некоја болка ми почна во десната страна под градниот кош, ама минлива е, не е постојана. досега немам имано никакви симптом на бременост, минатиот месец добив, но сега 4 дена сум пред да добијам и се плашам малку, дали и покрај се што беше ок минатиот месец, можно ли е да сум трудна? во меѓувреме немав односи, минатиот месец направив 5 теста и бев на лекар пред да добијам, се беше ок значи, сега имам и пролив веќе некое време, а и во поголема количина имам и бело прање последниве дена