Ти или имаш вишок слободно време,или нам ни го переш мозокот или си стварно претерано неука?секој месец прашуваш дали си трудна!
Hahahahahahahah.. pa decata neznaat da citaat na google, ili pak premnogu se potresuvaat so toa sto go citaat i se mislat deka se trudni! hahahahaha kakov muabet e ova
Овој месец не си трудна, ама во зависност од тоа колкава била незгодата при секс што си ја имала пред два месеца, можда од наредниот месец ке си трудна. Обично после незгоди во секс, треба да поминат 4месеца, и 3 циклуса за да останеш бремена.
Е каква незгода бе, сообраќајка да не имавте "приликом секса"? Пред два месеци имаше секс, тогаш не беше трудна, си добила, тестови си правела, си била на гинеколог, ама тебе проливот те збунува Па можеби бебето кака, бидејќи е веќе големко, во трет месец си влегла, а тоа белото прање што викаш, па се лигави бебето, мало е. Ако ти потече нешто зеленикаво, тоа бебето повраќа во стомакот, да си знаеш, да не прашуваш пак. Ако ти потече црвено, можеби се исекло бебето, ако си голтнала жилет или некој друг остар предмет. Мисли малку логички, не прашувај за секоја работа па и ти.
И јас еднаш имав незгода и еве сега за малку детето ќе наполнеше 4 години ако се родеше. Ама може му е незгодно да се роди. Инаку марс што и да прочитам наназад се едно исто прашува, милион невозможни начини за Дали сум бремена. Мислам дека неможе некој да е зкочен до толку, изгледа си тепа време.
Минатиот месец добив на 17ти а сега еве уште не ми доаѓа. Дечко ми нема свршено во мене,но ме загрижува тоа што имам некои чудни болки во долниот дел од стомакот. Отечени ми се градите ама нели тоа и пред да ми дојде ми се така,исто така имам и болки во долниот дел од грбот. Други симптоми што укажуваат на бременост сега за сега немам, но многу ми е страв што ме боли стомакот а не е како менструална болка...од што друго може да ме боли и да ми доцни?
Па не ти доцни многу за толку да се загрижуваш. Болката не е секогаш иста за време на ПМС. Не се грижи ако не сте направиле беља.За сипмптоми за бременст рано е, иако градите знаат да бидат болни и отечени и во случај на бременост.Почекај малку па направи си тест, или ако се сомневаш купи од аптека некој 150 денари е.
A inaku redovna ti e menstruacijata??? Mojt da ti kasnit od stres ili da ne si piela nekakvi apcinja predhodniot mesec antibiotici mozda ne znam ama sepak samo 2 dena ti kasnit taka da spired mene nemas mesto za panika..relax! Ama ako ne ti dojt uste nekolku dena trk do apteka za sekoj slucaj
^^ Јас да, дента кога добивам прво имам светло розевникав како лигав исцедок и дури наредниот ден или после неколку саати добивам ама многу малце. Е после тоа веќе лом
Nezastiten seks Pred nekoj den imav nezastiten seks so decko mi, znam deka taka lesno ne se ostanuva bremena so sepak se plasam...veli deka ne svrsil vo mene no bev celata izmackana na vaginata ima li potreba da se plasam..? fala
Инаку ми е редовна,ама нез сеа зошто вака прави не сум пиела никакви апчиња а и не сум под никаков стрес... Направив тест и негативен беше
Сакам да прашам дали вториот ден после оволуцијата може да биде плоден ден? затоа што за време на оволуција имам благо крварење и тоа ми е нормално секој месец но имав незаштитен однос вториот ден од овулацијата, и дечко ми сврши надвор,но додека го вадел на почеток од вагината имав спрема што истече... мислам дека беше само тоа во мене што истече.. затоа што многу сврши надвор .. и онака мислење за можна бременост..? цело време си паничам
Можно е.Затоа што не знаеш колку фолекули имаш и во кој период прскаат. Ама не се паничи, може и ништо да нема.Не живеј под стрес додека да добиш зошто и од стресот може да ти доцни.