Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.047
    Допаѓања:
    134.563
    Ако имаш пролив, трудна си.

2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.803
    Допаѓања:
    325.324
    Ти или имаш вишок слободно време,или нам ни го переш мозокот или си стварно претерано неука?секој месец прашуваш дали си трудна!

На Spidy и leona83 им се допаѓа ова.
  3. Gembird91

Gembird91 Активен член

Се зачлени на:
    24 март 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    12

Hahahahahahahah.. pa decata neznaat da citaat na google, ili pak premnogu se potresuvaat so toa sto go citaat i se mislat deka se trudni!
    hahahahaha
    kakov muabet e ova

4. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.994
    Допаѓања:
    33.691
    Да, трудна си веќе 15ти месец.
    Аман. |(

5. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    172
    Овој месец не си трудна, ама во зависност од тоа колкава била незгодата при секс што си ја имала пред два месеца, можда од наредниот месец ке си трудна. Обично после незгоди во секс, треба да поминат 4месеца, и 3 циклуса за да останеш бремена.

6. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Е каква незгода бе, сообраќајка да не имавте "приликом секса"?
    Пред два месеци имаше секс, тогаш не беше трудна, си добила, тестови си правела, си била на гинеколог, ама тебе проливот те збунува :^)
    Па можеби бебето кака, бидејќи е веќе големко, во трет месец си влегла, а тоа белото прање што викаш, па се лигави бебето, мало е. Ако ти потече нешто зеленикаво, тоа бебето повраќа во стомакот, да си знаеш, да не прашуваш пак. Ако ти потече црвено, можеби се исекло бебето, ако си голтнала жилет или некој друг остар предмет. Мисли малку логички, не прашувај за секоја работа па и ти.

На Lovely93, Elissa и Daleron им се допаѓа ова.
  7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Хаххахаах не си нормална хахахах ке пукнам! :@

8. Bon-bon

Bon-bon Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2014
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    23
    Уште еден класичен случај на симптоматична бременост - Teenageus pateticus confusis :rofl: :D :rofl:

9. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    И јас еднаш имав незгода и еве сега за малку детето ќе наполнеше 4 години ако се родеше. Ама може му е незгодно да се роди. :x :x :x Инаку марс што и да прочитам наназад се едно исто прашува, милион невозможни начини за Дали сум бремена. Мислам дека неможе некој да е зкочен до толку, изгледа си тепа време.

10. DivineFM

DivineFM Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Минатиот месец добив на 17ти а сега еве уште не ми доаѓа. Дечко ми нема свршено во мене,но ме загрижува тоа што имам некои чудни болки во долниот дел од стомакот. Отечени ми се градите ама нели тоа и пред да ми дојде ми се така,исто така имам и болки во долниот дел од грбот. Други симптоми што укажуваат на бременост сега за сега немам, но многу ми е страв што ме боли стомакот а не е како менструална болка...од што друго може да ме боли и да ми доцни?

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Па не ти доцни многу за толку да се загрижуваш. Болката не е секогаш иста за време на ПМС.
    Не се грижи ако не сте направиле беља.За сипмптоми за бременст рано е, иако градите знаат да бидат болни и отечени и во случај на бременост.Почекај малку па направи си тест, или ако се сомневаш купи од аптека некој 150 денари е.

12. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    A inaku redovna ti e menstruacijata??? Mojt da ti kasnit od stres ili da ne si piela nekakvi apcinja predhodniot mesec antibiotici mozda ne znam ama sepak samo 2 dena ti kasnit taka da spired mene nemas mesto za panika..relax! Ama ako ne ti dojt uste nekolku dena trk do apteka za sekoj slucaj ;)

13. Koneko144

Koneko144 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    Дали имате бледо розева крв пред да добиете?

14. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    ^^ Јас да, дента кога добивам прво имам светло розевникав како лигав исцедок и дури наредниот ден или после неколку саати добивам ама многу малце. Е после тоа веќе лом :)

15. petrovalide

petrovalide Нов член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Nezastiten seks

Pred nekoj den imav nezastiten seks so decko mi, znam deka taka lesno ne se ostanuva bremena so sepak se plasam...veli deka ne svrsil vo mene no bev celata izmackana na vaginata ima li potreba da se plasam..? fala

16. DivineFM

DivineFM Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Инаку ми е редовна,ама нез сеа зошто вака прави :worried: не сум пиела никакви апчиња а и не сум под никаков стрес...
    Направив тест и негативен беше

17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Не се грижи тестот доволно ти кажал ќе добиеш.

18. DivineFM

DivineFM Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Се надевам...ќе чекам уште некој ден ако не дојди правец на лекар. Би благодарам девојки :*

19. Zverche

Zverche Активен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    0
    Сакам да прашам дали вториот ден после оволуцијата може да биде плоден ден? затоа што за време на оволуција имам благо крварење и тоа ми е нормално секој месец но имав незаштитен однос вториот ден од овулацијата, и дечко ми сврши надвор,но додека го вадел на почеток од вагината имав спрема што истече... :worried: мислам дека беше само тоа во мене што истече.. затоа што многу сврши надвор .. и онака мислење за можна бременост..? :worried: цело време си паничам :(

20. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Можно е.Затоа што не знаеш колку фолекули имаш и во кој период прскаат. Ама не се паничи, може и ништо да нема.Не живеј под стрес додека да добиш зошто и од стресот може да ти доцни.