Се надевам дека сите се испрснале.. затоа што тие 3 дена така по малце крварам бледа крв(за време на овулација) и потоа прекинува .. и овие 2 дена немаше крв .. па затоа се тешам.. фала сепак ..
Zdravo na site Pred nekolku dena imav sex so decko mi i ne koristevme kondom pRavevme se bukvalnome plasi pomislata deka moze da ostanam bremena bidejki imavme sex dodeka bev vo plodni denovi Helpppppp
^ Не ми е јасно што е тоа „буквално сè“? Дали тоа значи дека свршил во тебе? Ако е така, и плус во плодни денови, тогаш голема е веројатноста да си бремена. Ако не, ептен мала веројатност има да си бремена, но сепак е можно.
Devojki jas sum nova ovde pa kako poiskusni sakam da ve prasam nesto...pred nekoj den imavme odnosi so decko mi ( mi bese prv) i otkako me skina vednas go izvadi i posle 7 8 min svrsi nadvor od mene a potoa povtorno imavme odnos no koristevme kondom i povtorno svrsi nadvor od mene..dali ima mesto za panika? Kazete mi vas sovet. Vi blagodaram
ти касни менструација??? имаш некаков симптом?? или онака само си се плашиш?? зш според ова шо си го пишала,немат шанси да си бремена
Има шанси иако се минимални. Односи едно по друго, иако ејакулирал надвор, во каналот на половиот орган се задржуваат сперматозоиди. Не се паничи почекај до наредна менструација. Не си толкав баксуз сигурно, прво па машко.
ам користеле кондом не е валјда толку баксуз девојкава шала на страна да не ја плашиме шансите се минимални..ама сепак ако имат некакви симптоми или да каснит менструацијата трк до аптека
ам користеле кондом не е валјда толку баксуз девојкава шала на страна да не ја плашиме шансите се минимални..ама сепак ако имат некакви симптоми или да каснит менструацијата трк до аптека [/quote] Е кај бе надвор од неа во кондомот свршил. И после тоа пак ли кондом? Па надвор во двор. Многу конфузно напишано или пак јас сум туп-глуп.
Toa se sluci nekolku dena otkako mi zavrsi menstruacijata inaku nemam nekoj poseben simptom samo me boli stomakot :/ se plasam
Me skina bez kondom i posle 7 8 min svrsi nadvor od mene a potoa imavme pvtorno odnos no koristevme kondomsvrsi nadvor od mene vo kondomot
Не се плаши, со страв ништо не правиш ,почекај до мензис па ако ти доцни направи тест. Симптоми може и никогаш да немаш, плус рано е за симптоми. Плони денови генерално се помеѓу циклуси од 10-15 ти ден иако и тоа е индивидуално. Ај уживкај си во почетничкиот секс те боли нормално , не е лесен првиот однос. Штом е така како што опиша во поледниот пост немаш гајле, не се грижи безпотребно.
Ти предходно прочита што пишува за однос едно подруго или не? Ај да не се повторуваме на секое вакво прашање.
Бременост или само стрес? Не знам што да правам нити што да мислам, не сум доволно информирана за некои работи и после ова што се случи мислам дека ја научив цела тема за репродуктивен систем и се ми се испомеша.. добро ќе ми дојдат и вашите мислења феминки. Фала однапред Имам 17 години и имам дечко, сексуално сме активни више еден месец. Минатата менструација ми дојде на 18 Јуни и ми траеше до 24 Јуни. Сега оваа ја очекував да ми дојде на 18-19-20 Јули најкасно, на 17ти бев кај него,имавме односи без заштита и не знаеме дали свршил во мене. Се јавивме на гинеколог ја прашавме дали е можно да забременам таа рече дека 98% не е можно и дека не треба да пијам ништо. Имав многу стресен период не сум знаела дека и од тоа може да се одложи овулацијата а со тоа и менструацијата, но поминаа више скоро 7 дена јас уште немам добиено, ме болат јајниците 5 дена. Незнам дали да земам неделен тест за бременост или да почекам бидејќи една недела сум под стрес поради ситуацијава и само на тоа мислам.
Бременост или само стрес? најверојатно не си.и да задоцнила овулацијата не ти биле плодни денови тогаш.од стрес и мене ми се случило да ми доцни 2 недели. ум за друг пат- ако веке си сексуално активна .тогаш повтори си биологија и користи заштита или биди спремна да се носиш со последиците.
Не се нервирај. Јас имав проблем како тебе,после првиот однос ми се поремети циклусот, ми доцнеше по недела-две, и се нервирав премногу. купував и тест за да проверам. Штом веќе било време да ти дојде, не ти се плодни деновите кога си имала односи,така да не е можно да си бремена. Кај и да е ке ти дојде,само не се нервирај. Ништо нема да направиш со нервоза
malku prerano ali dobiv mislam deka nema prostor za panika devojki fala vi ali sepak ke si napravam testce
Mislis ???? bidejki imav seks na 14 ovoj mesecz trbase da dobijam okolku 26 ili 27 ama dobiv denes dobro e