Мислам дека би требало да е истечена спермата. Друг пат кога ќе го проверувате кондомот, дувнете во него и стегнете го на врвот, ако слушнете дека диши, тогаш е пукнат, ако не диши е се во ред. А и воопшто не ти касни, ако ти е редовен циклусот (28-30 дена) , треба да ти дојде деновиве.
Прв пат дозволив да сврши во мене се надевам не сум толку баксуз а кондомот го дрзев во рацете надолу да видам дали ке истече нешто. и ништо спермата внатре си остануваше од никаде не потече а иначе мене ми иде на 33-35 дена некогаш и 40 скоро секогаш ми касни неколку дена. многу ме болеше долу како во овулација.. а пупкиве уфф ме убиваја али се уплашив што симптомите за бременост и менструација се скоро исти затоа ај ако касни уште 5-6 дена ќе направам тест
Со тоа исти симптоми на менструација и бременост јас се напнав,и ми каснеше 4 дена.Мислам дека скренав! Ти си ги знаеш симптомите на менструација,ако ги имаш верувај дека ќе добиеш. Инаку и мене истото ми се случува,во мене сврши.Само што ние го проверивме кондомот со дување,не дишеше....Ама ете паничар невиден сум.Сама си создавам секирации...
Девојки со мислите има ли шанаси за бременост ако пртнерот користел кондом и не сврши во мене ,сврши надвор но откако сврши надвор во кодомот видовме дека е скинат ,поточно кога го притисна со спермата почна да тече по малку и цела си беше во кодомот,само кога се пртикса протекуваше а да напоменам дека немам редовни циклуси требаше да добијам на 21 минатиов месец но тогаш немав симптоми , случкава беше на 23-24 а на 25 почувстував сиптоми во долниот дел на стомакот кој траеа една неделеа и слаба осетливост на градите но еве деновиве порестанаа поточно ги осеќам многу слабомнно не ми иде
девојки можно ли е да сум бремена доколку со партнерот имавме неаштитен однос.тој се тргна бидејки осекал мокро,а не му довагало да сврши.дали е можно таа течност да е од мене,или пак сперма,која тој не ја осетил?????
имав неколку пати незаштитен секс од кои и едн во плоден неколку пати ми каснеше по 2или3 дена некогас ми идеше 2 дена порано сега се плашам да не има несто стомакот мие како надуен а и полницка си сум
Девојки за сите важи, ако не свршил во вас не паничете не сте трудни,земете тест и ако е негативен не се секирајте
може ке ми се смеете ама тоа е.... јас морам да прашам овде со оглед дека нема каде на др место. Значи има ли шанси да сум бремена ако пред 5месеци сум имала секс (не се секавам дали беше заштитен или не), и оттогаш да добивам секој месец ама со по 2-3 дена закаснување?? Загрижена сум зашо некако стомакот како да ми е потпораснат а и пред некое време прочитав на форумот дека некоја девојка дури третиот месец дознала дека е бремена (кога за прв пат и каснело) ве молам пишете
А каква ти е менструацијата нормална или? Дали е како вообичаеноо? И имаш ли симптоми? И точно е дека има такви случаеви. Но, сепак мислам дека мора да има некој знак.
Па ако си 5ти месец ке се познава веќе по малку... Насабајле кога ке станеш би требало да ти е рамен стомакот зашто ти е празен. И дали чувствуваш зголемен апетит и болки во градите? СУм слушнала дека тие се сипмтоми. Ама ако добиваш секој месец бе.... купи тест, мада мислам дека не си
менструацијата ми е како секогаш, проследена со силни болки во стомакот и градите, и онака ми е се како порано, пред еден месец имав проблеми со јајниците а пред една недела (значи пред да добијам) мн ме болеа бубрезите...
Женска, а да не си јадела малку отпојќе месециве? Да беше 5-ти месец ќе ти беше видливо порастен стомакот, не многу ама самата ќе можеше да приметиш сигурно. И ќе чувствуваше веќе мрдање на бебето.... Не се замарај нема врска. Да, има такви случаи што добиваат менструација а се бремени, али има разлика. Пократко трае, помалку крварење има.....и до 3 месец мислам дека се добива.
Devojki ve molam i jas za sovet.Veke mi e 36-ti den od poslednata menstruacija.Denes dobiv krvarenje ama e mnogu slabo.Merev bazalna sbajle i mi pokaza 37.1. Mozno li e da sum bremena. Nikogas ne mi docni tolku a i krvarenjeto voopsto ne e isto kako koga dobivam menstruacija.Denovive imav i vrtoglavica a i mnogu mi se gadi.
Девојче, веднаш во аптека по тест, ако си бремена ќе дознаеш за 5 минути, не си ја мачи душата со непотребни нервози
Можно ли е ??? Можно ли е да сум бремена ? имавме односи со дечко ми со кондом и свршување надвор од мене , но после некои 5-6 саати имавме пак однос ( ако мозе така да се нарече зашто , простете ми на изразов , беше само 2 пати влези излези ) без кондом и сега ми е страв дали можно е за тие 5-6 саати да останала сперма кај него ? и да ја пренел у тие 2 секунди ( у вториот однос) на мене ? ве молам одговорете ми
Вчера и денесчувствував болка во левиот јајник а плодни денови ми се да ли тоа е знакза овулација или нема рска сто си фантазирам
Нормално е за време на овулација да осекаш болки во еден од јајниците тоа значи дека овој месец овулацијата е од левиот јајник
Можно ли е да останеш бремена ако не ти е скинат хименот, ако имало само површински допири или она триење и ако дечкото исфрлил некоја течност ама не сперма и тоа една капка ?