1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Воопшто не е за Бог да чува работава. Ако свршил на влезот на вагината, односно не навлегол доволно за да го скине хименот можно е. Само девојчето требало подобро да објасни.

2. Mitrovska95

Mitrovska95 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    508
    Здраво девојки,имам еден проблем.. вчера завршив на ургентен бидејки во долниот дел од стомакот осеќав невидени остри болки, неможев да се движам и почнав да повраќам.. на рендген не покажува ништо исто и крвна слика и мокрача ми се добри освен мал пораст на леукоцити.. денеска сум подобра малку но пак ги имам истите болки .. се прашувам дали е матката? додека имав односи исто знаеше да ме боли али не обрнував внимание.. се плашам да не е симптом на бременост ова? совет од вас

3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Воспаление на мочниот меур.

4. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.188
    Допаѓања:
    145.551
    ја обожавам хумористичнава тема :*

На Marley му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    ?????????????????????????????

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    .... ej немој така,.. и Марија беше девица... па не ја дочува ... :roll:

На ozbilnazena и Summerlover им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Абе и од вода се зачнувало. Во денешно време, се забегано.

На WORRIED.BT му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    девојки ми доаѓа на 27-30 дена..последен пат имав односи на 3 јули и тој месец ми дојде на 14.07 наредниот месец ми дојде на 17.08 и овој месец сеуште не ми е дојдено, има ли шанси да сум бремена?

9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.150
    Допаѓања:
    76.030
    Jас исто со болки повраќав 12 саати. Крвна слика не ми правеа, затоа што имав баш тој период направено... исто така леукоцитите ми беа на пораст и тогаш ништо не ми рекоа. Но по недела дена од крвната слика, со болките и повраќање завршив во болница. Таму ме изнашетаа, едни сестри ме прегледуваа ме стискаа на стомакот и ме прашуваа кај ме боли точно, но од што беше јака болката незнаев од каде точно доаѓа (затоа што цел стомак ме болеше) :/ Ме прашуваа да не сум бремена, но тогаш не бев сексуално активна. И по 12 саати шетање во болница на ренген видоа дека слепото црево само што не пукнало. Но тебе ете на ренген не ти кажале ништо. Ти спомнаа дека ти е добро слепото црево?

10. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    девојки ми доаѓа на 27-30 дена..последен пат имав односи на 3 јули и тој месец ми дојде на 14.07 наредниот месец ми дојде на 17.08 и овој месец сеуште не ми е дојдено, има ли шанси да сум бремена?

11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Па ако имаш незаштитени односи секогаш има шанси... направи си еден тест обавезно. :)

12. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    заштитен однос имавме

13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Епа тогаш шансите се минимални, да не речам и не постојат. Но сепак ако сакаш да си раат, ако не добиеш уште малце направи си тест. Но јас мислам дека ќе добиеш, најверојатно од времево ти доцни.

14. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.591
    Допаѓања:
    1.132
    Zdravo devojki. Imavme odnosi so decko mi koga mi bese 5 den od menstrualniot ciklus (seuste mi tecese krv) i on svrsi vo mene, dali ima sansi da zabremenam?

15. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    I...i...akcija...se snima novo prodolzenie...ajde devojki nemam iskustvo. So sostojbava I inspiracija...
    Rqdo si se prosvetlila ;)

16. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    523
    Ако свршил во тебе нормално е дека има шанси да забремениш. |( :fubar:

17. Cancer1993

Cancer1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    имаме сексусален однос со еден тип којшто не ми е дечко него само онака сме за таа работа... е сега моето пршање е дали може да се забремени од предсемената течност (бидејќи имаме незаштитен секс) ? ...но тој не свршува во мене туку надвор...па би сакала да ми кажете малце повеќе за предсемената течност, ваши искуства и слично

18. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Епа како да ти кажам сега... Од мое искуство, јас имам незаштитени односи со мојот стален и единствен партнер, со што знам дека не можам да закачам болести и знам дека и да останам бремена не е ништо страшно бидејќи планираме заедничка иднина. Но незаштитени односи со секс „пријател“ не би имала во никој случај. Колку сака нека свршува надвор, ризикот си е секогаш присутен. Да не збориме за инфекциите и болестите. Никогаш не можеш да бидеш сигурна дека си му единствена кога се гледате само за тоа, без обврски. Преголем ризик си ставаш на душа, немој да ти биде криво еден ден... Тоа имам да ти кажам од моја гледна точка.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Битно е да не остане бремена и таа пред семена течност ....за тоа има решение абортус
    А не е битно, секс-френдот колку секс френдици како тебе има и што не користите заштита..???
    Што може да дојде до кандида и слични подмукли инфекции кои може да доведат до стерилитет ,па кога ќе дојде време за фамилија да кукаат и да маваат глава во ѕидот,заканувајќи му се на паметот:кај беше до сега???/:emo:
    Научете веќе нешто паметно во животот !!!!!

20. Teen.girl-18teen

Teen.girl-18teen Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    14
    Последен пат односи(незаштитен) имав пред све недели , еден ден по овулацијата. Имам болки во градите и повремени болки во јајниците , а еве еден ден како ми касни. Простор за паника има или само си ја оптеретувам психата ...