Воопшто не е за Бог да чува работава. Ако свршил на влезот на вагината, односно не навлегол доволно за да го скине хименот можно е. Само девојчето требало подобро да објасни.
Здраво девојки,имам еден проблем.. вчера завршив на ургентен бидејки во долниот дел од стомакот осеќав невидени остри болки, неможев да се движам и почнав да повраќам.. на рендген не покажува ништо исто и крвна слика и мокрача ми се добри освен мал пораст на леукоцити.. денеска сум подобра малку но пак ги имам истите болки .. се прашувам дали е матката? додека имав односи исто знаеше да ме боли али не обрнував внимание.. се плашам да не е симптом на бременост ова? совет од вас
девојки ми доаѓа на 27-30 дена..последен пат имав односи на 3 јули и тој месец ми дојде на 14.07 наредниот месец ми дојде на 17.08 и овој месец сеуште не ми е дојдено, има ли шанси да сум бремена?
Jас исто со болки повраќав 12 саати. Крвна слика не ми правеа, затоа што имав баш тој период направено... исто така леукоцитите ми беа на пораст и тогаш ништо не ми рекоа. Но по недела дена од крвната слика, со болките и повраќање завршив во болница. Таму ме изнашетаа, едни сестри ме прегледуваа ме стискаа на стомакот и ме прашуваа кај ме боли точно, но од што беше јака болката незнаев од каде точно доаѓа (затоа што цел стомак ме болеше) :/ Ме прашуваа да не сум бремена, но тогаш не бев сексуално активна. И по 12 саати шетање во болница на ренген видоа дека слепото црево само што не пукнало. Но тебе ете на ренген не ти кажале ништо. Ти спомнаа дека ти е добро слепото црево?
девојки ми доаѓа на 27-30 дена..последен пат имав односи на 3 јули и тој месец ми дојде на 14.07 наредниот месец ми дојде на 17.08 и овој месец сеуште не ми е дојдено, има ли шанси да сум бремена?
Епа тогаш шансите се минимални, да не речам и не постојат. Но сепак ако сакаш да си раат, ако не добиеш уште малце направи си тест. Но јас мислам дека ќе добиеш, најверојатно од времево ти доцни.
Zdravo devojki. Imavme odnosi so decko mi koga mi bese 5 den od menstrualniot ciklus (seuste mi tecese krv) i on svrsi vo mene, dali ima sansi da zabremenam?
I...i...akcija...se snima novo prodolzenie...ajde devojki nemam iskustvo. So sostojbava I inspiracija... Rqdo si se prosvetlila
имаме сексусален однос со еден тип којшто не ми е дечко него само онака сме за таа работа... е сега моето пршање е дали може да се забремени од предсемената течност (бидејќи имаме незаштитен секс) ? ...но тој не свршува во мене туку надвор...па би сакала да ми кажете малце повеќе за предсемената течност, ваши искуства и слично
Епа како да ти кажам сега... Од мое искуство, јас имам незаштитени односи со мојот стален и единствен партнер, со што знам дека не можам да закачам болести и знам дека и да останам бремена не е ништо страшно бидејќи планираме заедничка иднина. Но незаштитени односи со секс „пријател“ не би имала во никој случај. Колку сака нека свршува надвор, ризикот си е секогаш присутен. Да не збориме за инфекциите и болестите. Никогаш не можеш да бидеш сигурна дека си му единствена кога се гледате само за тоа, без обврски. Преголем ризик си ставаш на душа, немој да ти биде криво еден ден... Тоа имам да ти кажам од моја гледна точка.
Битно е да не остане бремена и таа пред семена течност ....за тоа има решение абортус А не е битно, секс-френдот колку секс френдици како тебе има и што не користите заштита..??? Што може да дојде до кандида и слични подмукли инфекции кои може да доведат до стерилитет ,па кога ќе дојде време за фамилија да кукаат и да маваат глава во ѕидот,заканувајќи му се на паметот:кај беше до сега???/ Научете веќе нешто паметно во животот !!!!!
Последен пат односи(незаштитен) имав пред све недели , еден ден по овулацијата. Имам болки во градите и повремени болки во јајниците , а еве еден ден како ми касни. Простор за паника има или само си ја оптеретувам психата ...