Mal del duri na pocetokot od vaginata imase i odma go izbrisavme i se toa,neznam dali imam pricina za panika ili ne ?
Mal del duri na pocetokot od vaginata imase i odma go izbrisavme i se toa,neznam dali imam pricina za panika ili ne ?
Не го заебавајте девојчето. Не си бремена уживај. И следен пат читни некоја статија околу темата секс,заинтересирај се малце поздрав.
Nemavme seks taa vecer,ne vleze toj vo mene samo lezevme i svrsi na noga dodeka jas lezev stranicno a ne vleze nisto vnatre mislam deka nemam potreba od panika
Штом не влегол во тебе нема никакви шанси од бременост а не и од паника. Да забременуваа сите така до сега само бебиња ќе имаше во светот Не се замарај и како што ти кажа Аничка прочитај нешто во врска со сексот и предиграта кога веќе го практикуваш тоа и ќе ти се објаснат многу работи А верувам дека си почетник затоа читни нешто поучно
ne vleze vo mene , probavme ama me bolese poso sum uste pocetnik imase kondom i posle go izvadi lezevme i se sluci toa , sepak fala vi
Знаете ли што е предигра, а што свршување, прв пат слушам дека предиграта е исфрлање семена течност. Извинете ама изгледа малку сум глупавка, не се паничи девојче од предиграта, не си бремена уживај, мала шега.
Зар играјќи свршил? Е ова ти е - после играчка, плачка Како точно си игравте? И зошто си играте кога не сте запознаени со правилата на играта? Имаш потреба од паника, ама повеќе од Миле. Спојлер На твоите 23 години, мене ми е срам воопшто да искоментирам на вакво прашање со сериозен одговор.
proba da vleze vo mene so kondom no ne uspeavme posto seuste me bolese , go izvadi i legnavme jas lezev stranicno od nego,toj si go drkase i potoa svrsi,na pocetokot spermata bese na nogata koja mi bese stranicno postavena dodeka on se mrdna del od toa malku se lizna prema preponite stranicno od vaginata ne vleze vo nea i potoa odma go izbrisavme
Ти благодарам на исцрпното и сликовито објаснување. Крива е земјината тежа. Проблемов бара познавање на физиката, покрај одлично познавање на хемиските и биолошките процеси. Шта речи, се лизнало-лизнало, здравје, ако си трудна ќе си го чувате и ќе го воспитувате како да си игра а да не се повреди. Спојлер Сериозно имаш 23 години?
samo sum nova i ne iskusna pobarav niz forumov i gledam deka devojkite razgovaraat na temava,nikoj ne se rodil ucen pa ni jas,sakav samo da vidam sto i kako e sepak ne sakav da bidam napadnata i ismejana
Јас мислам дека нема никакви шанси за бременост. Остави што другите те маткаат, почекај додека да добиеш. Ако не добиеш, тогаш направи тест за бременост. До тогаш само смирено
Зошто јас ги пропуштам најдобрите забави. Еј те молам напиши ни роман, ние не знаеме многу сме неуки. Мене ми се чини или вие сакате со сила да останете трудни???? Ми се чини, дека сте природно глупави. Абе има потреба од паника, оди лупај глава од ѕид. Ако си неискусна, што мајка бараш да имаш односи? Немаш 23 години, сигурно 15,16 години.
Абе ајде не се прави смешна ние ја маткаме само ти и кажуваш најточно. Да чека да добие а ако не добие да прави тест ,божеее мој,значи немале секс
da viktorija vo pravoo si zvucam premnogu glupavo,nemavme seks ne vleze toj vo mene,no sepak uste sum nova i stravuvam
Прочитај ми го болдот те молам И прочитај како другите фаќаат сеир. На што личи тоа? За тоа сме овде? Девојката напишала „вчера“, кога да прави тест? Утре? Ќе и покаже? Дај те молам И 15, 16 да е, и 23 да е, сама кажа дека е неискусна. Се гледа дека е несигурна. Нова е во ова. Знаеш ли ти колку девојки со 20+ години немале односи? И после ќе не има по портали. Епа ќе не има