1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. samsung12345

samsung12345 Нов член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    0
    Ne posto ve sledam redovno i nekogas se napomenuva deka i da ne svrsi maskoto od taka narecenite brzi spermatozoidi mozhi da zabremeni devojceto ... inaku ne nema svrseno vo mene samo mi ostana vo misla za toa so go imam citano prethodno fala odnapred :) :*

2. ThinkingOutLoud

ThinkingOutLoud Нов член

Се зачлени на:
    19 октомври 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Пред се се извинувам ако нешто е офф топик...
    Сакам само да прашам во врска со правењето на тестот за бременост (Sure Check поконкретно), дали контролната линија С се појавува одкако ке бидат капнати капките мокрача, или пак веќе треба да постои таа линија со самото отварање на тестот.
    Ви благодарам. :*

3. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Контролната линија се појавува откако ќе измокриш на тестот. Таа е тука за доказ дека тестот е исправен и мора да се појави доколку е се во ред со тестот. Но, не пред мокрењето. :)

Самсунг, при незаштитени односи секогаш има шанси да забремениш, но погрешно си разбрала со тоа брзите сперматозоиди... колку и да се брзи, ако не сврши машкото како ќе излезат воопшто? :D Сега треба да го повторам истото но, непланирана бременост може да се случи доколку: Имате втора партија за краток временски интервал а пред тоа не се измил и не уринирал. Или стандардното, ненавремено тргање.

4. milovka

milovka Нов член

Се зачлени на:
    1 октомври 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Девојки, сакам да ве известам дека не сум бремена. Залудни беа паниките, бидејќи денеска добив менструација. Исто така ви благодарам за вашите мислења и одговори.

Ваша феминка - миловка :*

5. samsung12345

samsung12345 Нов член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    0
    vo red fala vi mnogu <3

6. Forever18

Forever18 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    14
    Да ве прашам еве почнаа денес да ме болат градите а треба на први да добијам за две недели значи е сеа прашањето ми е дали симптомите за ПМС можат да се појават пред две недели пред добивањето??

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Мислам дека ти се симптоми за овулација, бидејќи му доаѓа дека си во средина на циклусот.

8. martine

martine Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    1.607
    Здраво девојки ,
    вака денес имав односи после 4 месеци , се беше добро додека не застанавме сред секс , почекавме 5 мин и продолживме повторно но секако користевме заштита и никако не сврши во мене но се плашам од та предсеменава течност зошто после секс не се ни истуширав . другарка прашав и ми рече имам слушнато доколку правиш пауза и пак продолжуваш имаш шанси да забремениш,иако не свршил во тебе од предсемената течност можи. дали има место за паника? :tmi: :*

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Сте користеле заштита, нема простор за паника.

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Користевте заштита при двата односи или само при првиот?

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.805
    Допаѓања:
    88.575
    Јас мислам дека и да се истушираш нема некое значење затоа што ако свршил во тебе и да се миеш и што да правиш тоа веќе влегло во тебе. :)
    Но во твојот случај мислам дека немаш место за паника затоа што како што кажа сте користеле заштита а и не свршил во тебе.

12. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    devojki znaci vaka, jas imam 16 godini isto i decko mi. ideme godina i 2 meseca, nekolku pati probavme da imame odnosi so kondom ama ne ni uspea i posle probavme bez kondom ama samo go stavi i pred da svrsi go izvadi i svrsi kaj mene na nogata. mi kasni 3 dena dali e mozno da sum bremena? mnogu mi e strav ve molam odgovorete mi :// :| :| :| :| :|

13. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    ve molam lugje mnogu mi e bitno...

14. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Pinki ние овде со сигурност не мојт да ти кажиме дали си бремена или не... Зш не ви успеа со кондом?? Доволно ли си информирана за ризикот од сексуалниот однос без кондом?? АЈ бременост ај болести...? да не забегвам од темава. Иначе редовна ти е менструацијата? Можно е да си под стрес од ситуацијава,па затоа ти каснит.. Штом не свршил внатре,маали се шансите...

15. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Ima sansi, jas taka ostanav bremena. Samo sto soprugot mi svrsi pod miska. :emo:

На SV1911 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340

Зависи колку брзо трчаат сперматозоидите. Можеби некој ти клизнал од вулвата па преку клиторисот и срамната усна дошол до хименот, поминал покрај цервиксот и се упатил кон утерусот и дирекно се бапнал во овариумот и несреќно загинал.
    :!: Не си трудна!

17. tea14563

tea14563 Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки, долго време го следам форумот и ми дојде ред да си побарам совет за проблемов. Епа вака августот за прв пат имав секс незаштитен и нецелосен, пред еден месец повторно имав нецелосен секс но заштитен и после тоа се убаво си ми дојде менструација само ми подрани околу 2 дена но јас имам таква менструација доста нередовна еднаш иди еднаш не иди ич значи одсекогаш али претходно не сум имала ништо. е овај месец ми касни еве веќе трет ден па имам бубачки некои да не сум трудна можно ли е? Ве молам кажете ми нешто оти побудалев на никој немам кажано цело време сум под стрес а и бев настината па ме болеа јајниците а имав и домашни проблеми.
    Фала однапред

18. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Ако не ти каснело до сега можно еееее. Од каде знаеш дека не прснал малку внатре??
    Ај купи си тест.

Нецелосен?????// Имаш секс или немаш?
    Цел влегува или до пола? Многу е важно тоа.

19. tea14563

tea14563 Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    до пола...

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  20. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    ama jas odma se izbrisav otkako on svrsi...