1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Немаш место за паника шансите се минимални скоро никакви ако тој вели дека нема свршено внатре.

2. sugar-baby

sugar-baby Нов член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Значи вака..Имам еден проблем, па би сакала да ги прашам поискусните... Последен пат имав однос на 8ми август и наредниве 2 месеца имав менструација.. Малку ми каснеше ама одсекогаш кај мене било така. Требаше да добијам околу 28ми октомври и уште не сум добила... До сега, освен што ете ми касни, не сум имала ниту еден друг симптом на бременост... Ме интересира дали е можно да сум бремена?!

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Od 8mi avgust si imala dvapati menstruacija a odnosi ne?!!.
    Ako nemase pak odnos,ne svrsi vo tebe togas ne si bremena.
    Menstruacijata i dama kaza deka sekogas e nerodovna pa stresovi i nervozi uste poveke vlijaat na toa.

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. samsung12345

samsung12345 Нов член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    0
    Vaka se izvinuvam no imam edno prasanje so decko mi imav pred 3 sati .. No imavme bez zastita imavme negde okolu 2 sati ... Mu beshe strav i mi reche da pojdime da kupime kondomi poradi toa sto imal strav od predsemenata tecnost .. Dali ima sansi da sum bremena ? mi zavrsi pred 2 dena tocno ... Fala odnapred :*

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Нострадамус рекол кога ќе имате односи да користите и памет малку, не ќе да штети. Е девојче ќе те бакнам и ќе бидеш бремена. Еве :* трудна си, честитки.
    Како тоа имате односи на база на неинформираност? Шансите постојат, но се мали. Така да, чекај си ја тетката следниот месец.

На WORRIED.BT му/ѝ се допаѓа ова.
  6. samsung12345

samsung12345 Нов член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    0
    ama ne svrsi on vo mene.... dali ima za tie 2 minuti mesto za panika... ?

ohh lele sum napravila greska vo pisuvanjeto koja budal sum .. :Z od so brzav .... inaku imavme samo 2 minuti bez kondom :Z

Последна измена од модератор: 11 ноември 2014
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Девојче, сега нема простор за паника. Ама друг пат не практикувајте простори за паники. Скапи се.

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  8. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.772
    Допаѓања:
    2.995
    Ако не свршил во тебе, од што ќе бидеш бремена ? Од воздух ? :shake: :x

Не си бремена.

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Од предсемена течност.

10. samsung12345

samsung12345 Нов член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    0
    ne posto citam niz forumov deka mozhelo da se zabremeni od semenata tecnost .... zatoa sakav da ve prasam kako poiskusni ... a onde ne ni traeshe sexot 2 sati od brzanje sum zgresila i ne mozam da go izmenam .. 2 minuti ni treaeshe potoa pojdovme i kupivme kondomi :)

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Девојче,значи ти кажав шансите постојат, но се многу мали еден спрема милион. Сега тука никој со сигурност не може да ти каже вистина. Ќе си видиш кога ќе ти дојде следниот месец.

12. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Не ја плаши бе, за 2 минути однос на сам почеток без претходно свршување ниту пак абер за свршување, теоретски шанси нема. :D Само ќе се уплаши и после навистина ќе и касни. :worried:

@Emily Dora што бидна, направи ли уште еден тест?

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    @Lovely93 така памет ќе им дојде. :lol:

На WORRIED.BT и Lovely93 им се допаѓа ова.
  14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    A be i dve sekundi da e ako svrsil vnatre ima sansi za bremenost.
    Tuku ako ne svrsil ne panici i smirise,nareden nap oprema pred da pocnete rabota ;)
    Sepak ako sakas za 7 dena bapravisi test od tie za rana bremenost,ama ne bi trebalo da si bremena iako nie ne znaeme tocno toa.

15. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.576
    Сте почнале со работа па дечкото се уплашил, ги облекол гаќите и отишол во трафика по кондом? Па се вратил и сте продолжиле кај што сте застанале? :D ЈБГ Не можам а да не се насмеам.
    А тоа што имал страв од предсемената течност, да го однесеш на баење од уплав. Кога практикува секс значи дека е доволно голем и срамота е да се плаши. А замисли колку ќе се исплаши ако види сперма?! Да не си во негова кожа тогаш.
    И што ни беше муабетот сега, се прашуваш дали си бремена иако не ти свршил? Па за 2 минути мислам дека и предсемената течност немала време да стигне да излезе.
    Туку, јас сакам да те прашам, дали откако купивте кондом продолживте со активностите, дали го употреби кондомот и дали воопшто сврши дечкото?
    На која возраст сте, ако не е тајна? Фала :*

На Umbrella22, WORRIED.BT и buba4e89 им се допаѓа ова.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Леле ама го подбравте девојчето!
    Биднало веќе неискуството и неинформираноста си го прават своето.
    @samsung12345 не се плашете нема место за паника, не си бремена. Ако сите останувале бремени од предсемна течност населеноста ќе ни беше бетер од на Кинезите. Како тргнале ова децава на секс, ама ништо од наталитетот.

На girl-miri, WORRIED.BT и buba4e89 им се допаѓа ова.
  17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.576
    Не знам на какво "подбравте" мислиш, само се даваат совети, а совет од друг совет се разликува. Не може сите да даваме исти совети. Всушност, моето мислење беше повеќе со прашања, за да се разјасни подобро ситуацијата. А тоа не се плаши-нема место за паника, може и да биде паника, којзнае што правеле децава, може тие две минути не свршил, можеби навистина имало предсемена течност, можеби залутал и некој сперматозоид.
    Па нека се исплашат малку и треба да се плашат, кога не сакаат прво да се едуцираат.
    Имаат интернет а ги мрзи да напишат два збора на гугл и да се информираат, а знаат да дојдат на фемина и да прашаат-не ми сврши, дечко ми се плаши од предсемена течност, бремена ли сум.
    Можеби е, можеби не е, ама најсигурно ќе дознае за девет месеци. Ако не роди-значи не била трудна.

18. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Хахахах јасно Шефице абе не ме смеј стално! Како оклештен зајак сум пред мониторов.
    Епилогот на приказнава е најважен ама рано е сеуште.

19. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    Нее :( не направив денеска...вчера не стигнав да купам натака навака и зегин веке не работеше.после одам купувам и ке видиме.ке пишам обавезно.лелеее неможам да дочекам (fingers) мн сакам да искочи позитивен.ама се плашам освен тоа со добиеното немам никаков друг симтом дека сум бремена...добро тоа што се ми се јаде ја сум си таква мрцкало хехе и мн мн често идев у тоалет еден период.ама па чим се појави и втората цртка значи може да сум бремена..нели? хаха лелее реферат изнапишав ајдее ке видам после па ке ви пишаам :*

20. bridetobebt

bridetobebt Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    146
    Мила втората цртка ако се појавила одма има бременост, ама ако се појавила како што кажа ти после пола саат тестот не е валиден во тој случај, си пишува на самите тестови дека се валидни 5 до 10 минути. Мене одма ми се појави втората цртка после 1 минута , минута ипол максимум. Ајде направи па те чекаме да пишиш.