Честиткии милаа имај убава и лесна бременост офф ..знам дека е така ама си се тешам хехе.ајде ке видам после дали имам срека
Ми доцни веќе девет дена. Последен пат имав заштитен однос на 27ми, и дечко ми е сигурен дека не сме направиле ништо,ама многу ме загрижува што ми касни толку. По цел ден читам симптоми на интернет, веќе и со деца се замислувам А имам симптоми на ПМС недела дена више, градите ме наболуваат, стомакот исто, еден саат насмеаната два нервозна Незнам дали од многу мислење и хормоните вака се зезаат со мене, а мислам дека нема простор за паника, ама неможам а да не мислам на тоа, полудев веќе.
Чим си имала заштитен однос мислам дека нема простор за паника.. не мисли толку на тоа причекај ако стварно не дојде па направи си едно тестче
девојки знам дека си имате маки и паничите ама реално дај веќе соземете се...не можете да бидете трудни ако сте имале секс со кондом и кондомот не пукнал,премала е веројатноста да сте трудни ако сте имале секс без кондом и свршил на страна...итн итн...значи само ако спермата заврши во вас се останува бремена,разбирате?и тоа ако спермата заврши во вагината (не во уста или на некое др место)...и ако сакате да си бидете на чисто си постои апче во аптека за "ден потоа",го пиете и чича мича готова е прича...на крај краева ако сте пак сомничави направете тест 15 ДЕНА ПО ОДНОСОТ и ако се појави 1 цртка ништо нема,ако се појават 2 цртки(безразлика колку и да е бледа втората) бремени сте! ITS THAT SIMPLE! извинете за долгиот пост ама па навистина ко да не знаете како се прават деца,па не ги носи штркот затоа пазете!
Девојки може ќе звучи малце глупо но мн сум загрижена. Со маж ми имавме однос со кондом бидејки треба за една недела да вадам крајници па нели несмеам да останам бремена. Е сега прво он сврши па продолживме уште некоја минута, кога се тргнав кондомот беше малку извлечен и изгужван на врвот но имаше сперма во него, беше онака издишан, без воздух, прв пат така ни се случува (мора да излегол воздухот од некаде) а повеќето од спермата беше спуштена надолу накај отворот на кондомот. Како објаснив Ми е страв дали може да излезе спермата од таму, влажно беше местото ама можно е и да е од мене. Маж ми вика дека го стегало не би можела да излезе спермата. Мене мн ми е страв бидејки имав несакан настан со една бременост која заради слични причини несакано заврши. Сега несакам пак истото да се случи со оглед на тоа што за една недела се оперирам со општа анастезија и после тоа најверојатно ќе треба да пијам антибиотици. Незнам што да правам, втора недела и некој ден ми е после циклус.
Девојки готово паничам. Значи верувајте поголема паничарка од мене нема. Имав однос со дечко ми .. Прво имавме анален и кога го стави ја осетив ко кондомот да пукна ама ајде викам да не ми се причини. Потоа имавме вагинален нели и не знам ни јас како осетил дечко ми и таман кога го извади се протече одеднаш прсна спермата точно за 1 секунда беше прашање. Он ми вика дека е сигурен дека не навлегло ништо во мене ама не знам. Многу се плашам барем мал дел да не останал. А јас не осетив ништо... Што да правам не знам многу се нервирам.
Секогаш кога имаш секс постои шанса да забремениш.Еве оваа ситуација е доказ дека 100% сигурен секс нема. Сексуалноста и плодноста не можеме да ги раздвоиме еднa од друга. Колку и да внимаваш ете може да се случи. Сексот е единствен начин како бебињата доаѓаат на овој свет. Затоа и одговорноста е голема. Ти посакувам се да е во ред, да не си бремена, но што ако се случи? Ако не сега, може наредниот месец или наредната година пак да се доведеш во иста ситуација.Си размислувала ли за тоа?
Vaka treba da dobijam na 19 odprilika.no Imam menstrualni bolki I kafeavo rozenikav sekret.privremeni bolki vo gradite.poduenost...simptomite ne se cudni Za pms no me buni sekretot... Si se nadevam jas na bremenost.mozno li e?
Има голема шанса мила. Стрпи се уште една недела и ако не добиеш (дај Боже) прави си тестче. Со среќа.
Zdravooo,devojki ciklusot minatiot mesec mi bese tocno na datumot, sega treba da dobijam za 12 dena! moram da potenciram deka sum nevina ama so deckomi praktikuvame peting posleniot pat bese pred dve nedeli od togas samo custvuvam deka mi se gadi zdrigam celo vreme! iako srvri na vagina znam deka e mala verojatnosta za bremesnot ama strav me faka, ve molam za mislenje mozeno e da sum trudna
Dusicko jas barem do Sega be sum slusnala Za zena Koja nevina ostanala trudna,Osven Deva Marija. Zatoa relax ...
Хименот претставува лигавица помеѓу матката и вагината а за да настане оплодување мора неговата сперма да навлезе во матката (има куп процеси потоа) .. не си скината не ни свршил во тебе нема место за паника
здраво дечки,на 19ти овој месец треба да добијам ама неколку дена по ред секое сабајле ме боли кичмата и нонстоп имам пролив,ми се гади се што јадам го исфрлам.дали се тоа симптоми на бременост
Fala na odgovorite, nie se educirame so decko mi samo procitav po forumive deka mozna e bremenost kaj nevina devojka bidejki himenot bil elesticen i primal vozduh i mozno e da dojde do bremenost vo sekoj slucaj fala vi