1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    А кичмата од што те боли??? Хахаха, па кичмата од времето боли. Тоа ти е клима, душо.
    Ќе ти дојде.

2. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    141
    Се надевам. Ако ми дојде ќе ви пишам,благодарам за одвоеното време.

3. marianhel

marianhel Нов член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Imav odnosi so decko mi pred 7 dena i toj svrsi vo mene, no bese mala kolicina na sperma. Trebase da mi dojde na 15ti a dojde mi na 7mi. Menstruacijata bese kafena a koga mi bese redovna mnogu me bolese stomako, a sega ne me bolat nitu gradite nitu stomakot. Ve molam pomognete. Dali e mozno da ostanam bremena?

4. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Тест тест шур чек тест.Ако се две линии леле две линии...брзо сега јави му бремена си кажи му.

5. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Не си бремена.

6. sunshinegirllll

sunshinegirllll Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0
    Девојки, сакам да прашам дали некоја се нашла во истата ситуација како мене.. и дали има потреба за паника.
    Значи, си имавме однос со кондом,сврши,го извади и фрлив, а веднаш потоа стави нов кондом одгоре (на спермата значи,без да избрише) и имавме уште еднаш. Меѓутоа ерекцијата се намалуваше полека и кондомот некако се собра(не целосно, веднаш чим приметив дека од лизгавата сперма внатре се случува тоа прекинав) е сеа страв ми е да не влегло сепак :/ мада не би требало зашто заедно со кондомот влегуваше и излегуваше од мене. дечко ми е инаку, и прв пат вака ни се деси. Секогаш профолжуваме од кога ќе го избрише,си лежиме некои 10-15мин.па на втора рунда..ама ме интересира дали некоја има вакво искуство и колку е безбедно.

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Па ваљда знаеш дека си имала кондом, не си имала најлонска ќеса па да пукне. Како ќе излезе спермата ако има кондом??? Знаеш побезбедно е да си имате без кондом може така ќе дојде таа лизгавата сперма внатре. Ах, деца.

8. sunshinegirllll

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0

Не се сфативме.. не пукна, се помести и почна да се собира. ме фати страв и решив да ве прашам колку е безбедно да правиме така одма на 2ра партија без негово бришење; бидејќи се лизгаше и од внатре и страв ми е како денес да не приметам дека се собира па да не се собере скроз напоредно со намалувањето на ерекцијата до момент кога директно ќе бидеме кожа со кожа.. мене лично ми е поубаво така одма за да си завршам и јас дур сум напалена ко шо треба ама ако е побезбедно да го измие и да чекаме 10-15 мин така и ќе правам :)

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Секогаш после првата партија секс е безбедно партнерот да се измие и избрише и да стави нов кондом ако се практикува втора партија секс. Втора работа тоа вие што го правите, ако тој доволно не се избрише и не е баш безбедно уствари не е хигиенски, како прво за него како машко а и како второ за тебе како женско. Ти би пре да останеш бремена зошто ти е убаво. Мора да знаеш како е побезбедно.

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sunshinegirllll

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0
    Јасно, ќе знам за следен пат. Не знам што ѓавол не натера за така да смениме и направиме. Најбитно е што тоа сега заврши.. и сеуште сум со два ума.нема потреба за паника или?

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Нема потреба за паника, сте имале кондом кој не пукнал. Грешката е што при втората рунда треба да бидете чисти, хигиенски е да се избриши и измие тој пред да стави кондом.

На Kukla994 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Mpopta

Mpopta Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    34

Epa chestitki :)) Isto go imav jas so mojata prva bremenost, prvata mi beshe crvena a vtorata bledo rozova :) Sepak odi utre na ginekolog bi trebalo toa da zanchi? Inaku kolku vreme ti docni ?

13. бојана

бојана Нов член

Се зачлени на:
    10 декември 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Уфф... Со дечко ми имавме односи со кондом ама не е сигурен
    изгледа кондомот незнам како се викаше паметам беше со пеперутка на сликата и во текот на односот кондомот пукна не бевме сигурни но видовме мало многу мало парче на гаките мои и сме уплашени а долу бев влажна и одма отидов во тоалет имавме во понеделникот а денес претерано бел секрет ми тече ве молам кажете дали е возможно да сум бремена не можам да спијам... :'(

14. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    134.565
    сврши во тебе или надвор?

15. бојана

бојана Нов член

Се зачлени на:
    10 декември 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Незнам тој рече во кондомот амс пукна кондомот

16. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    134.565
    напиј се норлево таблета додека имаш време

17. бојана

бојана Нов член

Се зачлени на:
    10 декември 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Kolki pari e I do koga e rokot

18. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    134.565
    72 часа максимум после однос цена околу 500ден

19. бојана

бојана Нов член

Се зачлени на:
    10 декември 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    I kakov efekt ima na organizmot

20. bushavka94

bushavka94 Нов член

Се зачлени на:
    2 август 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    imam edno prasanje, eve vaka sega imavme sex bez kondom no ne svrsi vo mene tuku po 5 min nadvor dali e mozno da ostanam bremena? :((((