Imav odnosi so decko mi pred 7 dena i toj svrsi vo mene, no bese mala kolicina na sperma. Trebase da mi dojde na 15ti a dojde mi na 7mi. Menstruacijata bese kafena a koga mi bese redovna mnogu me bolese stomako, a sega ne me bolat nitu gradite nitu stomakot. Ve molam pomognete. Dali e mozno da ostanam bremena?
Девојки, сакам да прашам дали некоја се нашла во истата ситуација како мене.. и дали има потреба за паника. Значи, си имавме однос со кондом,сврши,го извади и фрлив, а веднаш потоа стави нов кондом одгоре (на спермата значи,без да избрише) и имавме уште еднаш. Меѓутоа ерекцијата се намалуваше полека и кондомот некако се собра(не целосно, веднаш чим приметив дека од лизгавата сперма внатре се случува тоа прекинав) е сеа страв ми е да не влегло сепак :/ мада не би требало зашто заедно со кондомот влегуваше и излегуваше од мене. дечко ми е инаку, и прв пат вака ни се деси. Секогаш профолжуваме од кога ќе го избрише,си лежиме некои 10-15мин.па на втора рунда..ама ме интересира дали некоја има вакво искуство и колку е безбедно.
Па ваљда знаеш дека си имала кондом, не си имала најлонска ќеса па да пукне. Како ќе излезе спермата ако има кондом??? Знаеш побезбедно е да си имате без кондом може така ќе дојде таа лизгавата сперма внатре. Ах, деца.
Не се сфативме.. не пукна, се помести и почна да се собира. ме фати страв и решив да ве прашам колку е безбедно да правиме така одма на 2ра партија без негово бришење; бидејќи се лизгаше и од внатре и страв ми е како денес да не приметам дека се собира па да не се собере скроз напоредно со намалувањето на ерекцијата до момент кога директно ќе бидеме кожа со кожа.. мене лично ми е поубаво така одма за да си завршам и јас дур сум напалена ко шо треба ама ако е побезбедно да го измие и да чекаме 10-15 мин така и ќе правам
Секогаш после првата партија секс е безбедно партнерот да се измие и избрише и да стави нов кондом ако се практикува втора партија секс. Втора работа тоа вие што го правите, ако тој доволно не се избрише и не е баш безбедно уствари не е хигиенски, како прво за него како машко а и како второ за тебе како женско. Ти би пре да останеш бремена зошто ти е убаво. Мора да знаеш како е побезбедно.
Јасно, ќе знам за следен пат. Не знам што ѓавол не натера за така да смениме и направиме. Најбитно е што тоа сега заврши.. и сеуште сум со два ума.нема потреба за паника или?
Нема потреба за паника, сте имале кондом кој не пукнал. Грешката е што при втората рунда треба да бидете чисти, хигиенски е да се избриши и измие тој пред да стави кондом.
Epa chestitki ) Isto go imav jas so mojata prva bremenost, prvata mi beshe crvena a vtorata bledo rozova Sepak odi utre na ginekolog bi trebalo toa da zanchi? Inaku kolku vreme ti docni ?
Уфф... Со дечко ми имавме односи со кондом ама не е сигурен изгледа кондомот незнам како се викаше паметам беше со пеперутка на сликата и во текот на односот кондомот пукна не бевме сигурни но видовме мало многу мало парче на гаките мои и сме уплашени а долу бев влажна и одма отидов во тоалет имавме во понеделникот а денес претерано бел секрет ми тече ве молам кажете дали е возможно да сум бремена не можам да спијам... :'(
imam edno prasanje, eve vaka sega imavme sex bez kondom no ne svrsi vo mene tuku po 5 min nadvor dali e mozno da ostanam bremena? (((