Убав е сексот на сабајле освен ако не си на училиште. Не може да останеш бремена ако свршил надвор, ама сепак праксата понекогаш кажува нешто друго.Затоа сексајте се со заштита.
ne mislev na toa deka imavme sex sabajlevo tuku vcera vecerta sekogas koristime zastita no ete se sluci i bez zastita ,,,dali da odam vo apteka i da kupuvam piluli ? treba da mi dojde menstuacija denes ili utre pozzz
Не треба не се труј џабе, покрај фактот дека треба да добиеш и не свршил во тебе нема сомнеж за бременост.
Пред да одиме на одмор, обично се распрашуваме до детали што има таму,кај ке бидеме сместени, како може да се забавуваме, цени, гужва ... Е пред да имате секс исто така да се распрашате за последици, заштита, инфекции,. Па коа шо знајте да отворите форум и да поставите смешно прашање после секс, подобро сторите го тоа пред. Пошто после е*авање нема каење а преку екран никој не може да точно што ви е.
ve molam za mislenje minatiot mesec znaci noemvri mi dojde na 7mi ovaj mesec trebase da mi dojdi na 5ti ama eve veke 5 den mi docni. imav nezastiten odnos ama ne svrshi vo mene . posle prvoto svrshuvanje nadvor od mene se izbrisa i po 10 min prodolzivme pak i posle toa ushte ednas taka . Toj nezastiten odnos bese na 3ti ovaj mesec. Pominaa 8 dena i jas napraviv test za bremenost . Edniot go napraviv porucekta i izleze negativen. Potoa kupiv drug test i go napraviv denes sabajleto so prvata urina i toj izleze negativen. I da napomenam deka piev jaki lekarstva zaradi sto imav gnojna angina na grloto avelox se vikat i ne treba da primam lekarstva narednite 3 meseci. Dali mi docni od lekarstvata ili ima prostor za panika ?
aaa ok, штом на 5ти требало да добиеш а на 3ти бил односот нема место за паника, неплодни се тие денови
Промена на време,лекарства,нервози ,стрест се причините за доцнењето ако веќе тестот што си го направила бил негативен значи негативен е да постои бременост покажува Почекај уште некој ден па ако не добиеш оди на гинеколог
Девојки, пред некое време ви пишав дека ми доцнеше, но ми дојде. Е сега имам едно прашање кое се надевам е прикладно на некој начин за во оваа тема.. Кога ми дојде (На први овој месец после 10 дена доцнење) значи многу малку имав, што ми беше многу невообичаено зошто обично сум имала по обилни крварења, така да се изразам, ми траеше 7 дена како и секогаш но по многу малку. Е сега бидејќи се обидувам да се образувам да речам за овие работи и да се информирам повеќе, сакав да прашам дали има шансио и покрај тоа што сум добила, да сум бремена? Имам чудно чуство во долниот дел од стомаков, подуеност и се осеќам здебелено, што е многу чудно зошто никогаш до сега не сум можела да ја покачам тежината.. Може глупо прашање, но ете..
Јас мислам дека да штом ти каснело 10 дена плус си имала малку крв. Или пак станува збор за некој инфекција..
Неможеме да заклучиме дека си бремена, без да ни кажиш дали си имала односи или не. Во случај да не си сексуално активна, можно е да станува збор за некоја инфекција.
Здраво Имам прашање, со дечко ми имавме незаштитен секс, но пред да сврши го изавади и сврши надвор, и сеа одкако ми доцни сфакам дека било во плодни денови, обично не гледам такви работи, ми доцни 4 дена, мегутоа бев под стрес минатата недела И бев на гости кај моите во друг град, а немам никакви знаци дека ќе ми дојде, имам нагони на повраќање и многу бел исцедок, не знам шо да мислам, ми е страв нешто да не излегло пред да го извади, ваше мислење?