imavme odnosi vo nedelata ama trebase da dobijam i pred toa znaci mi kasni pred da imam odnosi... od sto moze
Да да, сексуално сум активна, затоа кажав дека пред некое време ви пишав дека ми доцнеше бидејќи имав однос во плоден ден.. Но ми дојде после десет дена како што кажав но не тллку обилно како претходните менструации и поради тоа прашав дали е можно тоа крварење да е друго нешто не менструација или ида е менструација сепак да има шанси да сум бремена?
Менструација е и не си бремена. Во бременост менструацијата не трае 7 дена.Не мора да значи дека секогаш ќе биде обилна, некогаш повеќе некогаш помалку.
Јас сум нова во форумот позз Значи вака имав веќе неколку пати односи со партнерот ама без никаква заштита дали е можно да сум бремена? имавме секс 5-10 мин. помош ве молам фала однапред
Можно е да си бремена ако свршил во тебе и ако си била во плодни денови,така што другпат внимавајте да употребувате заштита за време на секс.
Последната менструација ми беше на 19ное.(секогаш ми е по 5-6 дена.) а мислам дека имавме односи околу 26-27
Gospode boze kolku godini imas ti?i toj partnerot tvoj? znajte deka ima eden zbor ZASTITA i znajte kolku vidovi na zastita ima?odnos ste imale 5 10 minuti na so broese ziti sve?21 vek sme aloooo upotrebete go malku i mozokot
Трудна си, ај со среќа. Ако сакате секс а не сакате бебе, користете заштита. Ако не сакате бебе а не сакате ни заштита, не се сексајте. Просто, попросто здравје.
Тука ако не се насмеам кај на друго место. Деца бре, за заштита се мисли пред секс не после. После е*ење нема каење. Иначе ако си добила на 19ти, ти траела 5-6 дена и на 26-27 сте имале незаштитен однос мала е веројатноста пошто се неплодни денови, но сепак постои. На 19 години скоро сите денови се плодни, многу играле на таа карта дека им се неплодни денови па станале недосраснати родители.
Не прецизира 8 минути и 25 секунди, па за да викаш дека броеле. Ти кога имаш секс сигурно имаш претстава дали се сексате цел саат или 15 минути. Нормално дека е можно! Подобро земи информирај се отколку да се зачленуваш на форуми и да отвараш дупли теми. Мислев дека имаш 15 години, а не 19.
Elena ako za tebe ne e preciziranje 5 10 min za mene e,prvo i prvo prasanjeto e otpoveke glupo postaveno i mojot odgovor e poveke od ironicen,racunala SPORED TEBE kolku vreme ima seks a ne racnala na toa deka nema zastita i kaj ke svrsi toj daj ti se molam ne me zasmejuvaj i ne se fakaj za minutite... Ima 19 godini i vakvi prasanja da postavuva e stramota,bas vcera na vestite slusav deka mladite kaj nas pocnuvale so redoven seks od 14 godini kaj otide svetot,a ni Z neznat od zastita ziva katastrofa,a da ne zboram za zgolemeniot broj na zaboleni od HIV virusot...A toj kolku godini ima retardiran e da upotrebi zastita?taka kako sto ima odnosi so nea mozi ke ima i so druga,kako sto kazav 21 vek sme amin
E сеа, 5 или 10 минути? Следечи пут биди поточна и кажи ни до секунда за со сигурност да те информираме. Вака, незнаејќи го точното време, можеме само да нагаѓаме.
Да бремена си, за тие 5-10 минути има некој фраер што и однел цвеќе на јајце клетката и во рок од 6 минути ја оплодил.
Mi kasnese 10 dena. Napraviv test i bese pozitiven, no utredenta mi dojde. Dali ste imale vakvo iskustvo?