Sansi postojat kako sto i sama znaes.Ne ti e vo ploden den stobi trebalo malku da yte rastereti no ne sekogas plodnitedenovi se tocno odredeni koga treba da bidat.Ako e za uteha na tepka da nagoduvame ete da receme 20% Ke izdrzis uste den dva.
ќе почекаме сепак фала инаку едно девојче и каснеше 1 месец и на гинелолог и кажале дека е бремена 3 месеци што значи дека првите два месеци имала менструација
Од каде сега ова? Многу се мали шансите, не грижи се, јајце клетката веројатно одамна пропаднала штом си пред менструација.
Гледам дека сите сметаат дека не е можно да добиеш менструација а да бидеш бремена. Братучетка ми беше во брак 3 години и постојано се обидуваа да имаат бебе. 4 месеци по ред ми кажуваше дека нема ништо и тоа цела разочарана. Испадна дека е бремена 4.5 месеци. Пресреќна беше. Навистина е неверојатно ама ете возможно е
Ве молам за помош! Со дечко ми од секогаш сме користеле кондоми но последниве неколку месеци, слушајќи како други парови имале секс без заштита, многу си се опуштив и си дозволив да имаме секс без нив. Се беше во ред, не се грижев и ми идеше редовно менструација. Но овај месец ми касни две недели и сум многу загрижена и исплашена , дури и страв ми е да појдам во аптека да земам тест. Требаше да ми дојде на 22ри декември и до тогаш немав никакви симптоми дека ми иди , а секогаш ги имам недела дена пред да ми дојди. Е сега после 22 ми се појавија симптоми како што се болки во градите .. Ми има каснето и порано само не многу често. Не сум сигурна дали ми иди или сум бремена. Дечко ми не е тука и многу сум исплашена да направам сама тест Ве молам за ваше мислење или искуство.. Исто така колкави се шансите за бременост ако не свршува во тебе (проценти)?
Shansi za bremenost ako ne svrshil vo tebe nema , mislam deka ne treba da panichish, otidi do apteka , zemi si test i ne se plashi
Аман феминки помагајте. Знам дека се вели „СЕКОЈ НЕЗАШТИТЕН СЕКС МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО БРЕМЕНОСТ„. Но денес ми е потребна помош . Во брак сум 3 години имам едно дете. Откако се породив почнав да губам волја за секс. Сега последниве 10 дена сакам сека како луда наутро имам мачнини ми се повраќа ,преку цел ден имам некој не многу јаки болки во стомакот. Во првото дете немав ама баш никаков симптом освен што ми доцнеше менструацијата. Треба да добијам на 16ти овој месец. Кое е вашето мислење дали е можно да сум бремена? ММ вели дека не се секава да има свршено во мене .
Najubavo odi i kupi test, proveri, zatoa sto imav i jas ista situacija, imam detence edno, mi kazaa deka sega i malku da svrsoi vo mene ne do kraj ima shansi za zabremenuvanje. Najubavo napravi da si na sigurno.
Pomos imavme odnos so kondom no se skina i del od toa ostana vo mene se izbrisav odma so vlazni maramici kazete mi apce nekoe da ne ostanam bremena ili sabalje da si kupam falaa
Здраво на сите. Малку сум во паника па ако можите да ми погнете. Веке подолго време се обидуваме со мм да имаме бебе па овој месец ми касни 5-6 дена,а обично ми иди на 28/29 ден,ама немам болки во градите(кои што обично ги имам една недела пред добивање) и болките за иденје во долниот дел на стомакот ми ги нема повеке. Па дали некој од вас имал вакво искуство и дали е можно да сум бремена? Однапред ви благодарам.
Zdravo imam eden problem, decko mi mi pomina so penisot preku gakjichi i sega strav mi e dali mozam da zabremenam?