1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Кога ќе го натакнете кондомот, ако има балонче дупнете го со игла за да издише балонот и после тоа аш балооооооон. :D Се зафркавам само, децаааа не ме сваќајте озбилно беља ќе направите.

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.200
    Допаѓања:
    145.731
    so podebela igla.....a be za nikade si

На НаталиЛили и Daleron им се допаѓа ова.
  3. basketball9696

basketball9696 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    SE isplasiv zaradi toa stomi tecese krv dva dena..a rano mi e za menstruacija ne mi se slucilo predhodno... sepak mala sum uste zatoa i se ispaniciv

4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Колку си мала за да те искарам сега?
    Како тоа без заштита имаш односи? Ако останеш бремена овде сигурно нема да бараш помош.
    Затоа секогаш со заштита кога веќе мала си започнала со односи, за да не се потресуваш секој месец.

5. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Posle odnos ako veke se slucilo nesakano nesto posle kolku dena od odnosot tece toa bledorlzevoto i dali mora da imas takvo ako veke si bremena ili kaj nekoi tece kaj nekoi ne ...i mn teci ili epten malce duri nezabelezlivo ??

6. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Леле мн се паничам.Главоболки зголемен апетит и повремено болки во долниот дел од стомакот.Пред 6 дена ви кажав и на претходната страница проба за секс имавме,пробуваше да го стави цел ама ја се тргав ме болеше не ни успеа да го стави цел и прекинавме.Со кондом беше сето.Се плашам за тоа што имам болки во долниот дел на стомакот глава ме боли и мн почна да ми се јади.Се плашам од предсемена течност.За свршување не сврши не се свршува ако нема салам секс. Инаку ми заврши на 9ти а пробавме да имаме секс на 10ти.А ми дојде на 01.01Ако нема ништо од бременоста од што може да имам болки кај јајниците и да имам зголемен апетит и глава да ме боли.Постојаномислам на несаканото,постојаноо и ужасно се плашам ..Помош ? :(

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Непотребно се паничиш. Ништо нема, симптомите ти се само сугестивни, болките во долниот дел на стомакот може да се од се и сешто. Пример. овулација, настинка, воспаление на бешика тоа ми текнува во моментот.Ако немало сперма и било со кондом како може да си бремена А!?
    Од што па ти не си Дева Марија па од воздух да забремениш!

8. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    PA NE AMA OD KADE ZNAM DALI KONDOMOT BIL PUKNAT:/

9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    И да бил пукнат штом не свршил нема гајле. Од предсемена течност скоро никогаш не се забременува.

На sad-girl-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dee-Dee05

Dee-Dee05 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    devojki pomos!!! na 14.01 go imav prviot odnos toj koristese kondom i vleze do pola, osetiv golemi bolki i prestanavme a potoa vidov malku krv na gakjite, deneska (17.01) sabajle toj pak proba so kondom da mi vleze samo go protri negoviot penis od kaj mene i ne uspea ubavo da vleze i pocna da masturbira i svrsi potoa otide i urinirase i posle nekolku minuti so drug kondom proba pak da mi vleze no mene mnogu me bolese toj vleze malku podlaboko od prviot pat i verojatno me dokina i pocna da tece krv i kondomot go napravi so krv i togas prekinavme poradi golemata bolka. za vreme na seta taa slucka toj so prstot mi ja brisese krvta od vaginata, mozno li e da sum bremena poradi toa sto e mozno da imalo predsemena tecnost a toj so prstite me dopirase na vaginata? dvata kondomi bea zdravi, ne puknaa ni nisto, samo vtoriot bese krvav od mene. ne sum iskusna, prvpat mi e i mi treba pomos i se izvinuvam za golemiot tekst

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Аман деца претеравте веќе ем скате да се ебавате ем да не ви влезе не си бремена и продолжи си со сексот. Во меѓувреме разговарај со мака ти. Ти си го окрка за сите останати, извини.

Последна измена: 17 јануари 2015
    На WORRIED.BT му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dee-Dee05

Dee-Dee05 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    sram mi e da razgovaram so majka mi i strav mi e da ne me doprel decko mi so prstot so koj se dopirase na glavickata, zaso citav deka se zabremenuva i od taa tecnosta. prvpat mi e i ne sum iskusna a sum spremna bidejki ideme veke 3 godini so decko mi :/ zatoa i si prasav

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Ништо нема уживај.

14. Dee-Dee05

Dee-Dee05 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    golem panicar sum a i neiskusna voopsto poradi toa sto dva pati prokrvarev, prviot pat malku vtoriot pat poobilno i toj me dopre kade sto prokrvarev. strav mi zatoa sto procitav po forumive deka ako te dopre so raka na vaginata a prethodno si se dopira po glavickata od penisot na koj ja ima taa tecnosta, moze da se zabremeni. toj e dosta vnimatelen i sekogas koga se faka za penisot si gi brise racete od nesto ili izbegnuva da me dopira mene na vaginata ali za sinoka ne bevme sigurni ni dvajcata dali se izbrisa zatoa i ispaniciv, vo sekoj slucaj fala, mnogu mi znaci ova :D

15. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.200
    Допаѓања:
    145.731
    na koj forum go procita ova ziti se?kazi da go preporacame!
    so prstot da te dopre i ke zabremenis?!WTF!!!!!!!!

ne mozam ,a be ne mozam da ne bidam sarkasticna....pojma da se nemalo....ako ve mrzi da citate i googlate ,najdete nekoj od doverba ,povozrasen, so iskustvo da vi objasni nekoi raboti...uff kolku se nerviram:@21 vek si mislam mladinava popametna,ponapredna ama gadno sum se lazela

На hello-kitty.90, kukla21 и Daleron им се допаѓа ова.
  16. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Па така ќе е кога се едуцираат претежно читајќи смешно- глупави прашања во темата “Дали сум бремена“ и уште по смешните одговори.
    Ако не друго, побарајте, има еден куп сајтови, вклучувајќи ја и фемина(не форумов) каде може да прочитате еден куп паметни работи за сексот воопшто,како и за забременување. Ама не, полесно е да се прочита во темава дека се забременува од прсти, преку уста и преку задник и да се поверува во тоа.

На WORRIED.BT и Daleron им се допаѓа ова.
  17. Dee-Dee05

Dee-Dee05 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    hahaha ne ne pogresno sme se razbrale procitav deka ako toj se doprel do taa tecnosta a potoa me doprel mene na vaginata mozelo da se zabremeni taka od taa tecnost. kako sto navedov ne sum voopsto iskusna so ovie raboti i zatoa sakav da si prasam zatoa sto mnogu me faka strav. isto taka procitav i deka ako posle prv odnos ne uriniral i potoa pocne druga partija so kondom bez da pukne kondomot i slicno, ako so glavickata ja dopre vaginata moze da se zabremeni. kako sto kazav, jas ne sum voopsto iskusna so ovie raboti zatoa i si prasav i mislev deka nema nisto loso vo toa da si prasam. znam loso pravam sto panicam ama...

18. Dee-Dee05

Dee-Dee05 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    mala ispravka na prethodniot post: ako pred da ja pocne drugata partija so kondom, pred da stavi kondom so glavickata da te dopre do vaginata, taka se zabremenuvalo loso se iskazav

19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Од главичка не се забременува туку од сперма. Ако сперматозоидите се драгони може и да си бремена.
    Дај опуштено не си бремена и готово, крај на муабетот.

20. Dee-Dee05

Dee-Dee05 Нов член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    znam deka ova e strana za spodeluvane iskustva i soveti i ti blagodaram za tvoeto trpenie i objasnuvane, sega mi e polesno. ti blagodaram i se najubavo :D