Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. kuzmanovska93

kuzmanovska93 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    poselden pat dobiv na 2ri noemvri koga mi pomina imav sexs so kondom i potoa uste ednas no mn me pecese eve vekje e 9 a jas nemam dobieno deneska napraviv test i bese negativen koga trebase da dobijam gi imav site simptomi no ne dobiv....ima li procina za panika ili ne?ve molam dajte mi sovet...
    p.s. dali mozam da posetam ginekolog nemam 18god???? :worried:

[mod-kirilica:2ogkctyw][/mod-kirilica:2ogkctyw]

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Можеш да посетиш гинеколог.
    не би требало да си бремена. Ем со кондом ем тестот е негативен.
    Можеби ти касни од времето и од толку што се нервираш и притресуваш.
    смири се почекај... а за симптомите подсвесно ти си мислиш дека се појавуваат а неретко не се реални.
    :* :* :*

3. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Гинеколог можеш да посетиш во секое време не идат само полнолетни. Штом чувствуваш печење, веројатно се работи за некоја инфекција, може и за тоа да ти доцни. Ми се има случувано. тестот ти е негативен, така што да си трудна до сега ќе покажел позитивен. Ако имаш со кого, ако не ти се оди сама, не е лошо да посетиш гинеколог :!:

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Да убаво ти кажа Чирибела ама Чирибелче можеби ја печело дека имала два односи еден по друг. И мене знае така понекогаш да ме пече. :)

5. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    како и да е мислам дека нема шанси да е трудна, тоа нека го исклучи, ама за да си се осигура дека нема инфекција нека си посети гинеколог и така е сексуално активна, нема играње со здравјето :!:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  6. kuzmanovska93

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ne bea 2 odnosi eden po drug tuku edniot vednas stom mi pomina a naredniot okolu 25-6 nezz tocno a ne e ni mn vazno pecenjeto e poradi toa sto ne bese so isti kondomi sto gi koristevme pred toa ili....???? znaci da sum trudna ne sum toa e sigg??? :) blagodaram za sovetite :P

7. kuzmanovska93

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    a i uste nesto da mi kazete ve molam taka poiskusni i postari.... sto treba da ponesam koga ke odam na ginekolog i se plakjaat li tie pregledi i kolku cinat otprilika???? neznam nisto vo vrska so ova a i najiskreno mn mi e strav da odam neznam sto ke mi kazat ????:worried:

8. MalataViki

MalataViki Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Кога ќе одиш на гинеколог понеси си здравствена книшка,друго мислам ништо не треба...
    Иначе јас таму каде што одам е бесплатен првиот преглед (барем беше,не знам дали е уште),со тоа што ти станува матичен лекар.Пап тест и ехо првиот пат се бесплатни,а потоа се 500 денари секој поеднинечно (не ме фаќај баш за збор ама мислам од 500-600 ден не се поскапи).Не се плаши,не е ништо страшно,се што треба ќе ти објасни особата која ќе те прегледува,без паника... :D :D :D

9. vaga12

vaga12 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Dosega sum nemala seksualen odnos...So deckoto samo si gi dopiravme organite ama bez zastita...Dali e mozno da sum bremena??Minatiot mesec mi dojde na 11 a sega veke e 10 i ne mi ima dojdeno...A imam zgolemeno mokrenje,bolki vo gradite,bolki vo krstot,se osekam napnato kako da ke mi doaga a uste ne mi e doslo...Ve molam za sovet :)

10. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    леле ти сигурно имаш 18 години или 12? или прашањево е да не зафркаваш? ако се останувало трудна од допирање до сега ќе немало место на планетава за сите :D сигурно не си бремена не се секирај и земи читни нешто биологија (ова со најдобра намера ти го кажувам немој да се лутиш)

На soledad му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MalataViki

MalataViki Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Не си бремена со сигурност ти тврдам...спермата мора да навлезе во вагината за јајце клетката да се оплоди.Нема потреба да се грижиш :rofl: :* :*

12. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    ма не си бре трудна, од допирање, од каде излезе сега ова!?

13. ciribiribela

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Не го лажете девојчето и од перница се забременува :lol:

На ljubicicaa, lackygirl, Nine25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. vaga12

vaga12 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Hhh ne se lutam :) Ama toa bese taka kako imitacija na odnos...Samo sto bese so dopiranje...Znaci mora da imas odnos sekogas za da ostanes bremena :)

15. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    Па како друкче?

16. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

не е вака? ;(

На TeddyGrey, Bozica1980, MalataViki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. opusteno

opusteno Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    47
    Што не кажувате вакви работи па и вие :)

18. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Се ова ти се симптоми дека ќе добиеш! Дај опушти се малце, ако толку се тресеш напрај си тест!

19. MalataViki

MalataViki Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Хахахахахахахаха....ме изнасмеа :D :D :D :rofl:
    Да вака е rossonerka ...штркот ќе ни го донесе бебето ние ич немора да се мачиме хахахахаха :D
    Кај ти текна ова?! Хахахахахаха...да се изнасмеам пред спиење :rofl: :rofl: :rofl:

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Леле бре значи не ми се верува што читам?! Имитација на секс?! Леле дефинитивно ќе земам и ќе се отрујам само за да не сум меѓу овакви луѓе! Па уште и дали била бремена од допир Оооо Боже |( Толку простотилук да постоело па незнам бре! Јас незнам како не ви е воопшто срам да напишете вакви глупости и да поставувате глупави прашања! Битно е да се има секс! Интересно звучи нели? А да земеш да прочиташ нешто во врска со сексот, па да не поставуваш вакви глупави прашања може? Господи прости им |( Не ми се верува до каде може да оди глупоста :@