Може да се има редовно мензис и да се биде бремена имало такви случаеви но зошто паничиш кога си имала заштитен однос? Доколку бил заштитен односот, не свршил во тебе тогаш зошто си правиш секирации залудно
znaci vo tekov na mesecov imav zastiten odnos no predhodno imav ama bez zastita ama ne svrsi vo znaci ne , ne me sfati , prviot pat ko imav odnos ni bese prv pat toj svrsi ama vo predigrata i nadvori potoa imavme oralen seks i potoa toj me skina ama ko me skina jas se trgnav i fakticki nemavme seks i od togas mi dojde ednas mens, i nemav vo tekov na mesecov nikakvi simptomi a sega obicno simptomi od mens imam a pred nekoj den se onesvestiv poradi nizok pritisok i pad na sekerot vo krvta .. dali e mozno da sum bremena?
Ами ти не се читаш себе си што пишуваш. Првиот пат си имала и си добила, сега пак си имала и треба да ти дојде. Девојче значи за да си трудна треба да сврши во тебе. И за да имаш симптоми треба да ти доцни менструација најмалку 5-10 дена. Ако сакаш да останеш трудна од воздух, тоа е виша сила.
deka vikaat mozno e da zabremenis oti imalo spermatoozoidi vo kanalot od penisot od ko svrsil i ko me skinal da se piknal nekoj sprematozoid barem taka me izvestija na stranava
Ако било така до сега ќе беше трудна. И немаше да прашуваш тука, ама ти си добила менструација. А инаку ти си се онесвестила од др. причини.
двапати по ред имам незаштитен однос во плодните денови,но не свршуваше во мене..пред два дена бев на стоматолог ми правеше заб со анастезија, меѓутоа после анастезијата почна да ми оо се врти и да гледам зашематено, ме фати страв мислев ќе се онесвестам и после некое време се вратив во нормалла..денес треба на ренген да одам за заб
а читам дека за време на бременоста несмее тоа да се прај. незнам сеуште дали сум бремена за да не одам на ренген денес..инаку др симптоми на бременост немам, само се загрижив поради ова со анастезијата оти досега ме ми било првпат со анастезија да праам заб
Па земи направи тест за бременост ако доволно време поминало од односот. Но голема е веројатноста да ти се завртело и што си седела долго на столчето, и мене ми се случувало.
Мислам дека нема да ти покаже тестот толку бргу ако има нешто, најмалку две недели од односи или барем да почекаш да ти задоцни, а битно е дали тогаш ти биле плодните денови
eve vcera trebase da mi dojdi a mi nema dojdeno , so deckomi imavmve seks nezastiten minatiot mesec i mi dojde ama sega ovoj mesec imavme nezastiten ama ppred 10 min pred da svrsi go izvadi i go drkase nastrana znaci ne svrsi ic vo mene sigurna sum , a imam bolki vo gradite dali e mozno da sum bremena?
Те гледам секој месец се мачиш. Девојче џабе ти е секс, ако секој месец се преплашуваш дали си бремена! Едноставно се измачуваш и си правиш стресови и ништо од убавината на самиот чин. Гради болат секако, бремена-не бремена, тие ќе си болат пред менс. Треба да сврши во тебе за да си бремена, не на страна да 'дрка'. Ако се остануваше така лесно, свршивме работа. Ќе бевме секое летенце детенце од 18та година на ваму (кој порано, кој покасно). Јас до сега 7-8 деца ќе имав.