Односите што ми беа од 10 до 19 март ми беа секогаш со кондом и пред да сврши (неколку секунди) го вадеше навремено надвор . Затоа се прашувам од што е можно да ми касне. тестот сабајле ми излезе негативен. Од послед менстр на 2март до денес е 31 ден.
Може ти доцни од други причини. Без паника, штом сте биле внимателни и имаш симптоми на ПМС ќе ти дојде А ги имаш оние вообичаени болки во стомак карактеристични само за менструација?
Имам зголемено мокрење, подувано се осеќам,вчера ме болеше главата...а оваа недела имам колоквиуми.можда и од стрес да ми доцни.а и организмот можда ми трпи промени од апчињата што ги пиев за цисти -јасмин. Втор месец ми е без нив
Jas mislam od apcinjata ti e, sepak hormonski se... i sega dodeka se navikne organizmot bez niv malku kje ti bide poremeten ciklusot... nekoj koga gi prekinuva ili dobiva po dva pati vo mesec ili pak taka kako kaj tebe docni menstruacijata...
Ме болат и јајниците понекогаш на периоди и половината. Мислам ќе добијам ама ми ќе ми касни некој ден. Мислам дека нема можност за бременост.
Zdravo na site, ako imal nekoj nekoe vakvo iskustvo ve molam neka mi pishe....mi dojde na 3.3, a mi zavrshi na 6.3. i na 6ti i 7mi imav odnos zashtiten so dechko mi svrshi nadvor vo kondom, ne vo mene, a potoa i na 23.3 imavme isto zashtiten so kondom i ne svrshi vo mene....sega trebashe na 01.4 da mi dojde ama eve mi kasni eden den vekje piev apchinja za alergijata skoro deset dena i dali e mozno od toa da mi kasni ?? A i sum zagrizenai mislam celo vreme na toa oti nemam dobieno i se nerviram i ne spijam celo vreme mislam na toa...inache pred edna nedela imav belo pranje, me bolea gradite, nervozna bev, odnosno simptomi za menstruacija.....ve molam ako ima nekoj nekoe vakvo iskustvo neka pishe
Не знам зошто паника. Само еден ден ти доцни плус не свршил во тебе така да не е ништо страшно. Не се потресувајте без врска.
Штом не свршил во тебе, нема потреба да се секираш. Не си прави непотребен стрес, опушти се и уживај.
Vi blagodaram...a dali imaat vlijanie tuka i apchinjata shto gi piev za alergija ili nemaat vrska tie ??
Има можност да ти доцни и од тоа, мене ми доцнеше од антибиотици. Ако сакаш да ти е мирна душата посети доктор/гинеколог.
На девојками веќе 2 месеци и нема дојдено. Во меѓувреме имаме 2 Sure Checka направено и двата биле негативни, од кој вториот беше пред 4-5 дена а после тоа сме немале односи. Се надевам нема можност и двата теста да покажале погрешно? Инаку неможам да ја убедам никако да појди на гинеколог. Друга работа да напоменам е дека минатиот месец местеше порцелански заб (кец) и 1 недела пред да го почне процесот и за време на процесот со забот беше претерано нервозна и напната. Ама сепак веќе над 2 месеци е секако ова...
Zdravo na site! Pred 3 dena go imav prvoto iskustvo so decko koj veke podolgo vreme e iskusen..Prviot pat ne koristese kondom i ne svrsi vo mene,no se desi mnogu brzo i strav mi e ako mozebi e ostanata nekoja kapka.. Sepak vo mene imam strav i samo na toa mislam...Deneska dobiv menstruacija,no deka imavme odnos pred 3 dena me plasi faktot sledniot mesec dali ke dobijam ili ne...?
после ебење нема каење..... него наврати се наназад во форумов, барем 10 девојки ко тебе го поставиле истото прашање. на крајот на краиштата, мисли како ти било убаво и коа пак ќе ти се деси. до следно добивање пионерски поздрав
Не сакала да иде на гинеколог, хахха, сака да има дете ? Абе дечко нека го фати патон кон гинеколог, сигурно си е сигурно....Немој после, случајно беше.
Barav, no ne uspeav da najdam nisto slicno i zatoa go postaviv prasanjeto bidejkji mi e potreben odgovor...zatoa sto psihicki me izmacuva ...
Па штом си добила не си бремена, а дали ќе добиеш наредниот месец зависи од вас, дали ќе внимавате и дали ќе користите заштита
Вака последен пат добив на 21 март и вечерва имав односи без кондом, и дечко ми не е сигурен дали скроз свршил надвор. Е сеа ме интересира дали овие ми се плодни денови, и дали фа земам апче норлеово
zdravo nova sum na forumov,pa mi treba vas sovet...veke 5 6 dena imam bolki vo dolniot del na stomakot...ne se mn silni,no pri sednuvanje i stanuvanje a i koga ke odam vo wc mn me boli posleden pat imav dobieno na 17.03 redovno dobivam na 28,29 dena...ako moze da me posovetuvate,pred da odam na lekar