Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Нема шанси после еден ден да имаш симптоми на бременост. Прерано е.

На Daleron и JustFun им се допаѓа ова.
  2. octoberrr

octoberrr Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    10
    Другарка ми има проблем. Пред една недела имала однос и за време на односот излегол кондомот а дечкото имал свршено таму и после тоа продолжиле без кондом, но брзо прекинале бидејки имал свршено и му паднал. А сега и касни 3 дена, дали има шанси да е бремена?

3. Daddysprincess

Daddysprincess Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Девојки,Јас и дечко ми имавме во неделата незаштитен однос,тој пола сврши во мене и се тргна.Мене треба да ми дојди на 24,можно е да останам бремена?Пошто сакаме да имаме бебе

4. Bona139

Bona139 Активен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    3
    Види си кога ти се плодни денови ќе видиш дали има шанси да останеш трудна

5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.557
    Допаѓања:
    5.904
    Дали има можност да се дознае.. дали си бремена преку "обична" проверка на крв и мокрача и преку земање на брис?- поточно дали има промени некои мали со тоа што занм дек а од обична проверка на крв не се дознава дали некој е бремен.

6. girlseverywhere

girlseverywhere Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Последен пат добив на 21 март, а на 3 април имав ризичен однос и затоа после 22 часа испив норлево. Е сега по правило би требало утре да добијам но може ми е изместено поради апчево, а сега го повратив тоа што го јадев. Дали е можно да сум бремена?

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Не си од стрес си повратила, или вирусот те фатил.
    До 21 ви имаш уште доста време за симптоми е рано.

8. Alexandraaa123

Alexandraaa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    9
    Девојки дали може преку обична проверка на мокрача да се открие бременост? Во саботата направивме беља со дечко ми,а утре треба да одам да проверувам крв и мокрача.. Можно ли е за толку кратко време да се открие бременост,ако воопшто фатило?

На Lile_05 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    Прерано е за да одиш да провериш и така ништо нема да покаже :) ... Подобро почекај уште некој ден па патоа провери си :)

На Alexandraaa123 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721

На martine, wings, Hipica и 9 други им се допаѓа ова.
  11. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Ne moze taka da se doznae . Za proverka preku krv se izrabotuva posebno krvta ne kako obicna krvna slika , za mokraca stavaat test ako sakash . Za zimanje na bris ne mi se veruva deka ke se vidi ne znam sto tocno gledaat . Jas sum proveruvala na doktor so vaginalno eho.

12. katerina_kate

katerina_kate Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Поздрав до сите на форумов јас сум нова овде и навистина имам потреба од ваш совет девојки. Вака не сум многу искусна пошто пред 1 месец прв пат имав однос па од 26ти до 2ри ми беше циклусот после 4-5 дена јас имав односи, поминаа 2 недели од тогаш но минатите 4-5 дена крварам малку но во кафеава боја вчера направив тест за бременост беше негативен, а воедно сум и настината па дали може да станува збор за бременост ? :? Навистина ми треба совет фала однапред. :)

13. Melanchi

Melanchi Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Малце сум во паника и морам да прашам.
    Со дечко ми секогаш имаме секс со кондом и секогаш свршува надвор отпосле .
    Пред некое време пробавме на почетокот додека бевме напалени без и тоа траеше кратко немаше ни свршување ни ништо од тогаш ми касни неколку дена и добив после 8 дена каснење што траеше три дена првиот ден брше кафеаво со крв а отпосле само кафеаво .имам и бело прање.
    Некој мислењее????

14. disaster

disaster Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    Јас и дечко ми имаме втор пат односи... (првиот пат пробавме ама многу малце, вториот беше повеќе) и сега имавме што имавме односи и oн се тргнал за да сврши и мене ми вика тече нешто и јас одма почнав да паничам, да напоменам имаше кондом на него, но јас не можам да се сетам дали сум свршила или не и се фатив доле да проверам дали е од мене беше влажничко онака... И го проверивме кондомот, кондомот не беше пукнат....Не можам да се сетам на ситуацијата ама баш ич! Требаше вчера да ми дојде (првиот пат кога имавме односи не сврши он, прекинавме зошто ме болеше) ама ми касни (секогаш ми иде неколку дена подоцна или 1 недела подоцна од предвиденото), а јас знам дека 10 дена на жената пред да и дојде и од кога ќе и заврши не може или нема големи шанси за бременост.... Страв ми е да не останам бремена...;(;(;( Скратете ми ја загриженоста ве молам!!

15. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    Според мене штом кондомот не бил пукнат нема место за паника...а и самите сте провериле дека не бил пукнат...Нема место за паника, најдобро е да се смириш и да не бидеш под стрес и не мисли на тоа опушти се,туку така лесно не се останува бремена,можеби ти доцни од промена на клима и нешто слично....

16. stefcee

stefcee Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Mnogu sum zagrizena...ne sum imala odnosi bidejki seuste ne se cuvstvuvam spremna...no cesto masturbiram I veke dva dena mi tece kafeav iscedok povremeno vo tekot na denot...A i cuvstvuvam koga ke pretisnam vo stomakot kako da cuka nekoe srce vo nego...pomognete mi...vi sE

17. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.040
    Допаѓања:
    34.005
    Za 2,3 meseci ke se porodis so bliznaci. :)
    Bozhe mili, zarem do tolku ne ste informirani kako moze da se ostane bremena?
    So ODNOSI mozes da ostanes, ne so MASTRUBIRANJE!

На maravillosa и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  18. stefcee

stefcee Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    No zosto e kafeaviot iscedok,I cukanjeto vo stomak? a treba da mi dojde za 10 dena otprilika

19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.040
    Допаѓања:
    34.005
    Shto moze da ti cuka? Nisto, sigurno od pomislata deka si bremena, zivotinsko carstvo imas vo stomak.

На maravillosa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sofijce

sofijce Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Ostanav bremena vo tekot na bremenosta imav odnosi ne redovno otkako se porodiv imav 2nedeli menstruacija potoa samo kafeav iscedok isto imam i belo prajne nemam odnosi od koga se porodiv dali e mozno pak da su bremena stomakot mi e kakov sto mi bese vo 6ti mesec blagodaram odnapred

Последна измена: 20 април 2015