Вчера имавме односи и незнам како се случи кондомот се скина,а тоа свршив внатре.Еден мал дел од кондомот остана внатре,потоа таа отиде до wc и целата предграда ја исчисти со вода.Спермата што останала внатре излегна скоро целата во текот на миењето.Потоа седна малку па пак отиде до wc.Бевме многу преплашени. Ваше мислење?
Цела сперма не може да истече, доволно е еден спрматозоид за да забремени, ако и биле плодни денови нека земе норлево за сигурно.Пишуваш во машки род, а најверојатно профилот е нејзин.Кога добила последен пат (дата) за да знаеме дали била во плодни денови.Со мокрење спермата не излегува, тоа се сосема различни канали.
Ауч! Која ти била професорка по биологија? Кафеавиот исцедок може да го има за време на овулација, и кога има било каква промена во хормоните, но најчесто кога има пад во нивното ниво пред добивање. Чукањево логично размисли го. Си го осеќаш сопствениот пулс, ништо повеќе. Се надевам ме разбра што ти кажав Може да остане бремена ако сте ги трефнале плодните денови. Ако не ви се ризикува да чекате да добие менструација, земете си Норлево.
Ако добила на 8-ми тоа е 11 ден од мензи, поарно нека земе Норлево и памет за друг пат. Кај секого се различни плодните денови, така да секогаш постои ризик иако според некои пресметки околу 14 ден полсе мензис се плодни. Не е важно кога и завршил мензисот важно е на која дата добила.
Ovde izgleda poveketo ili se majtapat ili mi se cini Sto se covek nema da procita P.S.Jas pomirisav kopriva i za 5 meseci rodiv bliznaci
Парчето од кондомот што беше останало во неа пред малку и беше паднало на гаќите според вас што би требало да значи тоа?
Тоа ништо штом паднало добро е...А и понагоре имаш напишано мислење од други феминки дека е доволно еден сперматозоид...Така да,има големи шанси за бременост...
Дете во 02 часот си пишувал. Убаво ти напишав погоре, а парчето од кондом значи дека веќе се породила и нема гајле. Сликај да видиме како изгледа? Убаво вели една феминка погоре се и сешто ќе прочиташ овде.
А кондомот ребраст беше? (може се заглавило парче и во ребрата) Тоа значи дека тролаш. Скинат кондом, па миење на цела преграда, на каква преграда бе, бришете го ќе прочита некој ќе мисли навистина така треба. Какво е тоа измивање? Ја измила матката? Како успеа, си го пикна тушот внатре? Како успеало парчето кондом да падне од неа? Со мочкање? Е тоа само ако има женска ти клоака како кај птиците, три у једно и какање и мочкање и размножуење. Фала на пажња, чао.
Има шанси од апчињата да ти е. А со 6 дена каснење би требало на тест да се покаже да има нешто. Не се нервирај.
Дечки здраво. Пред недела-две имав уринарна инфекција, значи печење при мокрењето, страшни болки во јајниците,мали дамки крв при мокрење. Од преладување ми беше и пиев некои апчиња..е сега требаше да добијам вчера, ги имам сите симптоми на ПМС како и секој претходен месец (болки во градите, во стомакот) ама уште не добив. Дали постои можност да ми доцни од инфекцијата или апчињата кои ги примав? Благодарам однапред
Па можно е да си бремена од мастурбација. Не мора секогаш да имаш однос за да останеш бремена. Нели си слушнала за зборот самохрани мајки? Тоа значи сами си ги направиле децата со прстот. Абе не се будалете, веќе мислам дека темава е полна со тролови, ама како и да е, и трол да си, се си има граници. Девојче (ако ти ова сериозно), си учела некогаш биологија? Знаеш што треба за да се зачне бебе? Па дај не бегајте од часови, учете редовно, вака се брукате пред светот.
Да не солиме многу памет јас после едно бањање во када и оп трудна, ај мајката па од каде невина сум е е уште сум. Темаа е бљувотина.