Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Блазе ти мора да чекаш бањање, јас па само што ќе помислам на секс одма како срце да ми никнува во стомакот, дури и во глава ми се врти онаа песна-сто срцааааа ама не у грудима .. од кој и да беше

На Hipica и Daleron им се допаѓа ова.
  2. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.044
    Самата тема,, Дали сум бремена" е прилично глупа ! Кој треба да утврди дали е некоја бремена ? Форумот или гинекологот ? Во Африка ги научија да одат на гинеколог, нашиве е##чици, прашуваат по форуми.

На Lile_05 и Hipica им се допаѓа ова.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Читај јас да ти кажам мене нон стоп ми чука во стомакот веќе 47 години ама само еднаш родив.

На maravillosa и Hipica им се допаѓа ова.
  4. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Па ти си го преносила ма цуцо. :D
    Мислам дека е време за ново срценце во твојот стомак :hug:

На Hipica, Daleron и slavica999 им се допаѓа ова.
  5. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.741
    Допаѓања:
    323.003
    Тргнале на е..ње па после олеле
    Ама нека се затвори оваа тема, ова е смешно.
    Само се плашам дека не тролаат туку дека навистина прашуваат и тоа девојчиња од 12 -13 години

На Sesil и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  6. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    Уште пострашно е што девојки што никогаш немале секс прашуваат дали се бремени. Мајко му стара, сите Богородици тука, невини, а трудни :D

На maravillosa и Sesil им се допаѓа ова.
  7. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.603
    Допаѓања:
    48.968
    Највероватно и ради тоа ти касни. Сепак се тие апчиња на база на хормони. А и плус не е така лесно да се остане бремена. Некогаш треба 5-6 месеци ако не и повеќе да свршува во тебе за да се фати. Во другиве теми за бременост обично сите кажуваат дека се обидувале повеќе месеци. Треба ептен да си баксуз или искочена од турски серии - само таму е плукни залепи работата. :D И јас се секирав ко тебе порано. Не се замарај, опушти се.

8. srcuska5

srcuska5 Нов член

Се зачлени на:
    28 јануари 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    И јас пијам апчинја за цисти ама нема никакво подобрување сега ме праќаат на операција те молам за совет дали ги имаш уште ако ги немаш како ти поминаја благодарам однапред.

9. sofijce

sofijce Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Vie od kaj znaete kolku godisni pisuvaat tie 12 13 godisni ne ni
    Pomisluvaat na ovie raboti kolki cudni luge ste i gluposti pisuvate toa e nivna rabota sto pisuvaat ne vasa ako ne vi se dopaga slobodno ne go otvaraj
    forumot pozdrav

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Душобрижничке има разни информатори и дај Боже родители, а не дали од мастурбирање сум бремена, или кондомот испадна после 3 дена или ми сврши на стомак дали сум бремена аман. Оп заборавив сд петинг сврши и јас веќе ќе се породам :(
    Баш тие 12-13-14 прашуваат вакви глупости, задникот не научиле да си го бришат, а знаат да се ебаваат. Сигурно и ти си во тие години штом толку си загрижена за тамава кој како ќе одговори. Нормално прашање, нормален одговор се друго е каша попара или тролање.
    Едит: Нова си разгледај по темиве на колку години имаат односи. Од сите твои мислења 99,3 % ти се на ова тема.Извини гинеколог да не си?

Последна измена: 23 април 2015
    На Lile_05, anel, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.938
    Што бре да се затвори, јас ја обожавам темава:rofl::rofl::rofl:

Неинформирани деца сакаат совет, не знаат као се забременува ама баратаат со сексуални термини.

Не знам дали сфатив добро, ама @sofijce ти прашуваш дали може да си забременила додека си била бремена???? Зошто, колку што сфатив после пораѓај си немала односи.Десет пати го прочитав твојот пост и не можев да сфатам. Ако е така, мора да си некој феномен. Се случува многу ретко, на почеток на бременост жената да забремени по втор пат ако има две овулации за две недели, ама тоа се неколку случаи во цел свет. А ти си се породила и не знаеш дали носиш уште едно? Или што??? Не разбирам што сакаш да прашаш?

На danichap, Hipica, Lile_05 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. fancylady

fancylady Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    11
    Здраво на сите.Пишував на темата симптоми на бременост и сега овде се повторувам :) Последен пат имав циклус на 7ми април,на 13ти април имав незаштитен однос.Завчера на 21ви,два пати,после мокрење имав црвеникав исцедок.Дали е можно д е во прашање имплантација и кога е најдобро да направам тест?

13. sofijce

sofijce Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    @anel sakav da prasam dali e mozno toa povtorno da se ostane bremena ti blagodaram na prethodniot odgovor mnogu :)

14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.603
    Допаѓања:
    48.968
    Тестот би требало да покаже 2-3 откако ќе ти доцни.

15. j......s

j......s Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    3
    Здраво девојки :)
    Вчера со дечкоми имавме незаштитен сексуален однос, тој вика дека не свршил во мене туку дека од ко се тргнал свршил т.е не досвршил само малце сперма имаше не како што течит обично (иначе после 5-6 секунди излезе спермата не одма само што се тргна). И јас зошто многу паничам нз дали да се напијам Норлево или не... Совет? :(

16. sofijce

sofijce Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    @j......s odi napravi test za bremenost ili poseti ginekolog :)

17. j......s

j......s Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    3
    Тест да напрам немат да покажит точно зш то вчера се случи. Него мене прашањето ми беше дали да се напијам Норлево или не ?

18. sofijce

sofijce Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    ako mislis deka svrsil vo tebe i ako se plasis napij se Норлевоo @j......s

19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Ти ова сериозно??????????????
    Нормално е после породување стомакот да е голем. Јас кога дојов од пороѓај, снаа ми ме праша „Ти се породи“? @anel те молам не и е тоа прашањето и тоа да е не е можно, највројатно посетувала гинеколог.

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sofijce

sofijce Нов член

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    sekako deka posetis mi rece deka e normalno toa i so tek na vreme kje se namali a menstruacija ne doagala bidejki uste go dojam deteto