Како бе не и е тоа, прашува дали е можно пак да е бремена,а немала односи после пораѓај, затоа реков мора да е некој феномен ако е така.
Девојки ноќеска дечко ми сврши во гаќи, но беше врз мене исто и јас носев гаќи кои подоцна беа влажни, незнам дали од мене или пд него.Ми треба мислење затоа дали постои можност да спермата стигне до вагината и да останам бремена? Читав на други сајтови дека е можно и покрај тоа што сум НЕВИНА.И дали за сигурност да се напијам апче за ден потоа Норлево? Ви благодарам, секое мислење ми е потребно.
Ти ова озбилно? Ископаа дупка сперматозоидите низ неговите гаќи, па низ твоите, за на крај да ти скокнат право во вагиналниот отвор и да ти се укотват во матката. Следниот пат да си играте карти со дечкото. П.С. Не туку се глупирајте со ова Норлево. Не е Б6.
уште што нема да прочитам ... Каква сигурност ? Какво норлево? Каква бременост зборуваш што ти е??? Дали воопшто се имаш информирано кога се пие норлево ? А и годините ваши баш ме интересираат
@Viktorijaaa5, ретко која девојка што прашува тука е информирана не само за норлево, туку и како се забременува...
Па како знае дека такво апче постои а незнае за што е. Јас знам дека сите овие глупи прашања повеќе се поставени во момент на паника но навистина најпрво треба да се прочита нешто да се побара некоја информација па доколку не е јасно да се постави прашањето
Работава слушнала ама недослушнала.. Можат да имаат односи, ама после паничат. Стануваат прашањава за плачење. Неее, таман работа нешто да се прочита, да се информира. Затоа велам треба и мора да има сексуално образование.
Треба да се напијам? Зошто тој рече дека не свршил во мене, а ако не свршит во тебе значит не можеш да останеш бремена... ама не знам зш паничам
Хаха не се секирај, треба да сврши во тебе за да забремениш. Неможе сперматозоидите туку така да стигнат до тебе и да те оплодат.. Немај гајле
Аманте бре девоји-деца сите вие што пишувате посебно пред некоку поста, невина свршил во гаќи и трудна. Таа што ја советува за Норлево не е доволно ирформирана.Немојте со норлево хормон кој што прави револуција во организмот. Упс не сврши во мене и трудна сум, да не се породи случајно?
Имав незаштитен однос, првиот пат сврши на страна..ок по 15тина мин повторно имавме однос (он беше во WC во мегу време), после тоа повторно сврши, но не сме сигурни баш дека целосно сврши надвор или остана мал дел во мене...тоа се случи на 22 ден од мојот циклус, деновиве треба да добијам, но ми е страв доколку има останато мал дел дали има шанси да останам бремена? (и покрај тоа што мислиме заедно да ја градиме нашата иднина, сепак мислам дека не сум спремна за дете)
Не би требало ништо да се случило, но почекај до менструација, само тоа ти останува. Ако ти касни ќе си земеш тест.
Имам еден проблем Последниот пат кога имав добиено имавме односи и последниот ден од циклусот и наредниот ден сврши во мене неколку пати.зедов антибеби пилула но само за еднаш а пред тоа не.Досега никогаш сум немала редовна менструација но во последните месеци имав..од тогаш немам добиено ,само малку прокрварив ..поминати се скоро два месеци уште немам добиено а немам никакви симптоми на бременост освен што градите ме болат последнава недела,дали е можно од таблетата да ми доцни толку време? направив два тестови и беа негативни,утре ке посетам гинеколог но ме интересира дали од таблетата може да се случи ова
Јас мислам дека дефинитивно треба да посетиш гиниколог...А според тестовите можеби и не си бремена така да најдобро посети гиниколог
Ako si go ispila apceto na vreme nema sansi,tesko da ostanes bremena,a za pomestuvanje na ciklusot,zavisi,mada jas imam pieno i se potoa bese normalno..ne se opteretuvaj,sve ke bide ok.pozz
Kako bre apcinja pa ne se bomboncinja zatoa ima ginekolozi zatoa namesto sami da izigravame doktori treba da posetime doktor
ZDravo decki nova sum na forumot i mi treba pomos od vas. Pred 2 dena imavme odnosi so decko mi nezastiten i svrsi vo mene, utredenta vednas pocuvstvuvav bolka vo radite i imav takov kafeav iscedok.Dali mislite deka e seuste rano da napravam test i dali ke mi pokaze tocno? (inaku planirano bese da imame bebe) )))))))))
Како бе може после еден ден од однос да покаже? Почекај малку да (не) добиеш па ќе направиш.. Ти посакувам што поскоро да си ги видиш тие две линии.