Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.147
    Rano e seuste za test , za 2 nedeli dokolku ne dobies menstruacija napravi test ili otidi na ginekolog ke si znaes sigurno.

2. emse

emse Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    11
    Hi zhenski. Ajde i jas da se pozhalam sega malce. Imav deneska nezashtiten odnos so partnerot,i zavrshi vo mene. Posledniot menstrualen ciklus mi beshe na 9ti april, i svesna sum deka ima rizik za bremenost...plodni denovi bea. Se prashuvam neshto povekje za apchinjata norlevo. Kako deluvaat, i normalno dali se shtetni,dali mozham vo bilo koja apteka da gi najdam,so recepta ili bez? Okolu 500 denari znam deka se. Vo plan sum utre da gi kupam.

3. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.043
    Допаѓања:
    136.001
    Screenshot_11.png
    Screenshot_12.png Screenshot_13.png Screenshot_14.png Screenshot_15.png Screenshot_16.png

Дечки еве ви го упатството, ѕирнете го, се надевам нема да ве мрзе да прочитате волку текст ;)

4. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    6.952
    48683cc4248700f41d52ea9d194fd0d0.jpg

Од сега па натаму да си знаете дека од петинг,свршување на гаќи,стомак,гради и во уста не може да се остане бремена!Па уште помалку доколку воопшто не свршил.И да,предсемената течност содржи сперматозоиди и доколку сакате да сте 99% сигурни дека нема да останите бремени користете кондоми.
    Не туку голтајте Норлево како бомбончиња а богами според возраста само тоа и треба да голтате-бомбони!
    Дајте барем за вовед во темата напишете ги сите ситуации при кои НЕ доаѓа до бременост!
    Сите деви Марии на темата...Бре,бре,бре |(

На doiwannaknow, mariz, ebola и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Lady V

Lady V Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    30
    Ми доцни веќе 6 дена..направив денес тест Be Safe (најрана детекција вршел) и беше негативен...па ќе почекам уште некој ден..ако не повторно ќе правам...но мислам нема шансии...

6. merlin.stoun

merlin.stoun Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    8
    Значи вака, имав однос со кондом но без да забележиме кондомот пукнал. Е сега проблемот е што он свршил во мене и за отприлика 6 саати после односот се напив норлеово. Утре дента добив менструација и ми траеше 5 дена. Ве молам за совет дали е можно да останам бремена или сепак од апчето не? Фала ви

7. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Не си ваљда до толку малер и да си во тој 0,1%. Не бе, не си

8. jadre.123

jadre.123 Нов член

Се зачлени на:
    1 мај 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Женски... Последен пат менструација имав на 14ти Април, а односи имав (незаштитени, без ејакулација во мене) на 25ти (што би значело дека е плоден ден- 12ти). Ми е страв премногу од предсемената течност. Тој претходно немал ејакуалција (ден и пол), а пред односот уринираше и се истушира. Можна ли е бременост? Имам читано дека има сперма во предсемената течност од претходна ејакулација, но доколку претходно тој ејакулирал. А ако уринирал- што во случајов е многу пати- изумирале. Можно е да имало некој сперматозоид?
    Фала однапред за одговорите.

9. emse

emse Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    11
    Devojki,zdravo. Koj test i posle kolku vreme od odnosi dava rezultati?

10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.862
    Допаѓања:
    325.853
    Бар 10 дена нека поминат од односот па купи тест или појди во лабараторија.
    Ти често си испаничена вака :)

11. emse

emse Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    11
    Hahaha... da. Panicham,ne samo za vakvi raboti opshto za se. Ama ova mi stvara takva panika shto so dusha chekam 9ti. :(

12. simicka

simicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    91
    ЈАС ГО КОРИСТАМ sure chech се користи првиот ден од закаснување на циклус или најрано 14 дена после денот на ризичен сексуален однос најдобро е со првата урина отсабајле но точен е и во било коео време во текот на денот само нетреба да немаш пиено многу течности се надевам помогнав иначе имам разговарано со гинеколог и ми има речено дека тествоите се точни и секогаш се прават два вториот после 48 часа од првиот или ако има поминато повеќе време да речеме 1 месец од односот можеш и другиот ден поздрав

На emse му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Си паничам јас хахахаххахаха

|( Не знаев дека ти е до смеење дојдено.
    Ако често си паничиш, користете си кондоми, за да не си паничиш ;)

На ebola, Lile_05 и kjukli им се допаѓа ова.
  14. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    http://www.martialko.com.mk/index.p...w=article&id=1:sinomarin-&catid=1:latest-news
    selfclear дава резултати по 5 дена од ризичниот однос, поточно 8 дена од односот заради можното подоцнежно зачнување. Така барем пишува.

На emse му/ѝ се допаѓа ова.
  15. annadeni

annadeni Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    5
    Zenski izvinete za latinicata..imam problem..Bev kaj deckoto mislam 26 april bese ii si bevme bliski onaka..posleden pat mi ima dojdeno na 2 april ii od togas na vamu ne..mi kasni veke 6 dena aa koga bevme bliski mislam naa toa deka go stavavme p***sot vnatre no preku negovite bokserici..toj veli deka nema svrseno..no jas dali od strav dali so pravo imam nekakvi macnini i gadenja..stomakot mi e poduen kako koga mi doagja ciklusot no eve 6 dena mi kasni..nekoj sovet i dali e mozno da ima svrseno taka preku boksericite da ima vlezeno navnatre..fala mn :*

16. Tina12

Tina12 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    9
    Овој месец почнав да имам секс со партнерот. Пред 2 дена она се пипкавме доле, тој сврши и се пипна кај него доле, мислам на спермата. Потоа ја избриша раката, а после тоа ме пипкаше мене доле, кога велам доле мислам на вагината. Дали може да останам трудна од тоа?

17. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.410
    Допаѓања:
    287.164
    Не.
    И пред да продолжите со активностите читни ги темиве потемелно за да се поштедиш од многу нервози.

На joy1, Viktorijaaa5 и Hipica им се допаѓа ова.
  18. merlin.stoun

merlin.stoun Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    8
    Девојки ми треба вашето мислење! 10 дена по завршувањето на циклусот имав секс со кондом но како пред игра неколку пати ми го стави без кондом. Еее сега, ми доцни 7 дена и страв ми е таа предсемената течност да не напраила беља, напоменувам само неколку пати влезе без кондом. Би ми значело вашето мислење :))))) help girls!

19. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.043
    Допаѓања:
    136.001
    таа предсемената течност не излегува одма не се секирај

20. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    како бе преку боксерките ти го ставал пенисот внатре? Можно ли е ?:wasntme:

На mariz, NovusOrdoSeclorum, Saricko и 4 други им се допаѓа ова.