Кратко и јасно: - Не можеш да забремениш, ако дечко ти не сврши во тебе. З*еби предсемена течност, тие причи ќе ти ги каже некој што не ни знае кај свршил или докторката за да немаш секс без заштита или да те накљука со тоа отровните апчишта, за да немаш деца никад или да умреш од карцином на матка.
Одамна ве следам и ве читам, и решив да ви го кажам мојот проблем. Со мојот веќе бивши дечко пред две недели имавме односи без кондом. Првиот пат не заврши во мене, заврши на страна,а вториот пат пред да имаме тој уринираше и имавме повторно без кондом кој исто така не заврши во мене. Пред една недела повторно имавме без кондом само еднашка. Е сега јас се плашам бидејќи од последниот пат навака јадам многу и се здебелив некој килограм плус. Дали би имало нешто, ве молам не осудувајте и не исмевајте. Благодарам на вниманието. И да допишам треба да добијам на 18,19 мај и од вчера сум во овулација т.е. имам бело прање.
Има време, без паники, ова не е проблем да ти кажам моментално. Проблем ќе има ако не добиеш и ти доцни. Пополека, а не ти текна дека можеби јадеш затоа што си во овулација? Мене пример тие денови многу ми се јаде..
Имавме пред два дена незаштитен однос(мене прв пат ми беше) и од тогаш не можам глава да дигнам од нервози.Значи за време на предиграта он сврши и потоа беше да моча.После 20тина минути имавме секс ама он не сврши во мене,сврши дури после 10 минути бидејќи цело време го тргав од што ми беше страв.Амаа многу ми е страв од предсемената течност или да не останало од спрермата од првиот пат кога сврши(иако се измочал) па да напраиме беља.Иначе да напоменам,менструацијата ми заврши еден ден пред односот што значи дека не ми беа плодни денови.Ама сега се нервирам што од тогаш стомакот ме боли како да сум пред добивање и ептен ми е намален апетитов(можно е да е од нервози не викам не,пошто само на тоа мислам).Не знам дали има простор за паника и дали да се напијам норлево дури уште има време.Колкави се шансите да останам трудна?
Трудна си гарант оди пи норлево и по некое време ќе плачеш за да родиш. Доста со будалаштини каква предсемена течност и забременување, пардон се што е прочитате на нет е точно. Ете јас пијам зеолит, а научниците велат дека е канцероген. Замисли да не се измочал? Тројка гарант, не се будали не си бремена и од сега за да не се потресуваш на годините кога треба ластик да играш, а ти се ебаваш користи кондом, Сигурно се сеќаваш на рекламата за дурекс на тв, ќерка ми на памет ја знае,научи си ја ќе ти се најде
Батали бременост тоа се дешава ама дај да го решиме ова како ти го ставал преку боксерки, тоа не се дешава секој ден и да го разјасниме. Со што ги подмачка боксерките за да влезе, не ли ти беше непријатно, не ли жуљаше? Сигурна ли си дека влегол и каде точно влегол. Па ти ќе бидеш феномен ако родиш сега, ќе му кажеш синко каква ноќ беше тоа и преку боксерки успеа да излезеш.
Хаххаха боксерките имаат комодитет од обичните слип гашти. Кај боксерките освен ако долу не се со ластик може од секаде да се појави, не го зезајте девојчето, боксерка и се е можно.Не се зезам може итрудна да е боксерка е комотна гаќа каде се се мафта.
Па ако дигал тегови со пенисот може и од тренерки да му излегува Туку ме интересира конкретниов случај, како е изводливо истото, не се зезајте, ситуацијата е стварно комплицирана, плус ако биле потемна боја лом се направил како не му било срам да му ги даде на мајка му да ги пере.
Здраво феминки. Пред околу 20 тина минути со дечкоми имавме секс без кондом, меѓутоа тој сврши на кревет а јас додека станував седнав токму таму. Иако после тоа веднаш се избришав дали е можно да останам трудна?
Зависи од тоа со што бил покриен креветот, дали со чаршаф, ќебе, јорган, прекривач. Мислам дека на чаршаф шансите за забременување се поголеми. А зависи и од аголот на седнување.
И од времето. Зависи колку време си седела на чаршавот, како и времето поминато откако свршил до твоето седнување. Абеја, биди поедукативна. Времето е значаен фактор за да го прерипаш. Не знам како си имала пролазна по биологија. Потпрашање, гола или по гаќи седна на спермата?
Плус ако седнала на газот треба да знае дека преку газ не се останува трудна. Се надевам дека тролаат, во спротивно значи само разочарување од денешната младина.