Od pred nekoj den imam cudni macnini (velam cudni bidejki so prvoto dete ne ni imav) me boli tomak vo dolniot del me boli zeludnikot mi se povraka i od se mi se gadi. Dali e mozno da sum bremena? Posleden pat dobiv na 4ti mesecov. Izvinete za fondot
Здраво девојќи еден ден пред да добијам имам однос со децко ми без кондом тој не сврси во мене сврси настрана ќе ве молам дали има мозност да се остане бремена
@srcuska5 Можно е да си малку бремена, еден доктор открил дека некој девојки доволно било да видат сперма за да забременат, а шансите се најмногу големи, ако тоа се случило еден ден пред да добиеш
Се навраќам на темава од многу иритантни причини. Абе ајде, разбирам, да немате секс па да сте толку прости и неуки. Ама, со кое право си дозволувате себеси да почнете со интимни односи (мажи, жени небитно) со таква неинформираност бе? Седнала на чаршав - трудна била. И влагал преку боксерки - трудна била. Предсемена течност - трудна била... А докторите и родителите ви прават само полошо со тоа што ве лажат на секој чекор. ЕДИНСТВЕН НАЧИН ДА ЗАБРЕМЕНИ ЕДНА ЖЕНА Е МАЖОТ ДА ЕЈАКУЛИРА ДОДЕКА Е ДЛАБОКО ВО НЕА И ДА ВНИМАВА ДА НЕ ИСТЕЧЕ СПЕРМАТА ВЕДНАШ, ПОШТО ШТО ПОВЕЌЕ СПЕРМАТОЗОИДИ ВЛЕЗАТ, ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ШАНСИ ИМА ДА СЕ ЗАБРЕМЕНИ. Од каде толку несакани бремености? Тоа ви е пошто го делите креветот со шупаци. „Еј, абе јас ова не знам, па мислам дека надвор свршив, па не знам...“ а вие сте имале рецимо повеќе од една овулација во месецот и ете ти. Дајте информирајте се и престанете со тие глупости што ги прашувате. Ако толку не знаете, подобро не се ни сексајте. Деца.
Na 18ti prethodnata nedela imavme sex so deckomi so kondom, na krajot od sexot toj svrsi vo kondomot pa go stavi vnatre... koga go izvadi kondomot polovina bese izvaden i stoese samo na glavickata na penisot. od 16ti mi pocnuvaat neplodnite denovi a na 25 treba da mi dojde(utre) no nemam nikakvi simptomi za menst. a isto i za bremenost. pisete mislenje
За време на овулација имав незаштитени односи овој месец ми дојде менструација на редовниот датум но со кафенкаста боја и траеше само два дена после една недела почнав да имам главоболка, вртоглавица, поспаност, минимални болки во долниот дел на стомакот кои траат неколку секунди, секоја вечер гадење и гадливост од јадење и желба за благо инаку многу ретко јадам благо и зголемени и преосетливи гради. Правев тест за бременост на 20 ден од денот на овулацијата и ми излезе негативен. Дали постои веројатност тестот да не е точен. Благодарам однапред
@herbalifka Можно е и покасно да се случила овулацијата, еве кај мене овој месец се случи на 22 ден за прв пат, секогаш ми е на 12-13 ти ден, не се измачувај направи си уште еден тест, ако има нешто сигурно ќе покаже.
Страв ми е мислам дека сеуште не сум спремна да родам дете иако другата половина сака! Мене овулацијата секогаш ми е во интервал од 12 до 15 ден од менструацијата
@herbalifka охх, дека пиша незаштитен однос за време на овулација си помислив .....и кај мене е секогаш така, ама еве овој месец нешто се опоремети. Како и да е не е лошо уште еден тест да си направиш, и што и да си посакуваш среќно