Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Ако не свршил длабоко во тебе, не си бремена и нема шанси да забремениш.

2. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    Мислам деκа ρедно вρеме е младинава малκу да се инфоρмиρа пρед да пρаκтиκува сеκсуални односи, или да κоρисти κондоми...аκо има паρи за ноρлево значи има и за κондоми, баρ нема да се бρуκа туκа наρод да им се смее. Κога ги ρазлистав стρаниве уназад дамла ме мавна не ми се веρува што се не пρочитав. :x:x

На Love86, mariz, Aquarius21 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Па има и таква статија, џабе е.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  4. terestrias

terestrias Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2013
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    39
    sakam da prasam dali nekoj od vas e zapoznaen so kontrakcii na matkata? dali moze da se javat vo 4 ili 5 nedela od bremenost?

5. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Се е џабе, и да ги седнеш да им објаснуваш е џабе. Еве неколку дека еден дечко е упорен дека девојка му е трудна, а тие ни односи немале, и тестовите негативни, ама она битно има стомак, трудна е.
    Јас навистина не можам да разберам како може да бидат толку незаинтересирани и неинформирани.
    @terestrias, да прашаш во темата Туднички муабети најубаво.

6. vaga1992

vaga1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки!
    Претходниот месец добив на 7ми мај(послед однос ми беше на 6ти мај). Сега веќе е 10ти јуни и уште немам добиено. не ме болат градите,само се осеќам подувано и мокрам повеќе. до јануари месец ги пиев јасмин за цисти,сега овие месеци добивам ама не редовно ми касне 2/3дена. Односите ми беа со заштита,вчера дури и тест направив нормално излезе негативен.ај ве молам за совет :)

7. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Чим не си бремена, може да ти доцни од многу причини, од стрес, ако си била настината, и онака не ти е редовна, не можеш да се следиш по тоа. Може ќе добиеш утре, може задутре, но ако не добиеш деновиве, закажи си еден преглед на гинеколог.

8. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    Било од женско, било од машко... одговорот е тој. Најточен е тестот преку крв, и шансите да биде грешен резултатот се речиси невозможни.

На kjukli и Petar80 им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Како тоа се лизна?
    На скии беше или на санка? Нема врска така да се останувало бременеа до сега сите ќе неа трудни.

На kjukli, j......s, molikaMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.983
    Допаѓања:
    90.521
    далеронкеее мааа :rofl::rofl: абе ми фалеше ееј :*

На kjukli и Daleron им се допаѓа ова.
  11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Тука сум јас чат пат да отресам по некоја, ама гледам сум „утниела“ букви :x срамота.Не ми е перидот баш па не сакам да ширам негативна енергија.:hug:

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    сигурно е од чаршавот јас за второто дете така останав трудна ,а се чудев од што е?!?!?:D

На kjukli, crazylady и Daleron им се допаѓа ова.
  13. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    на 29ти дечкоми сврши два пати во мене и првиот пат кога имавме однос и вториот пат...после наредните дена кога имавме не е сигурен дали малце прснало во мене оти неможел да се контролира и потоа на 4ти исто сврши во мене но следниот ден јас зедов апче.. и сеа имам 2-3 дена како последица од апчето ...е сеа наредната недела треба да направам тест или да помини уште некое време?

14. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Штом си земала апче немаш гајле, голтајте ги како аналгини утре е плачете за деца.

На Carolin., referentka, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Anastasijaa1

Anastasijaa1 Нов член

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки
    Од секогаш сум имала нередовна менструација и ми касни 2 месеци.Имам незаштитени односи, често мокрам и веќе 3 дена се осеќам подујано.Дали симптомиве ми се знак за бременост или менструација ? Ве молам за совет.

16. Golden Rose

Golden Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    174
    napravi test za bremenost so utrinska urina, za da bides posigurna

17. honeyheart555

honeyheart555 Нов член

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки. Навистина и јас со години се чудам зошто некои млади не се информирани повеќе и правев сè за да бидам доволно сигурна кога ќе треба, но еве дојде ред и јас да се исплашам.
    Првпат имав односи на 20.5, во плоден период, но со кондом и не сврши во мене. Оттогаш уште двапати, со иста заштита. Во овој период бев под страшен стрес за матурата, помалку спиев, истоштена сум, низок ми е притисокот, ми се стемнува при секое станување и кога веќе почна да ми доцни плачам скоро секој ден, голема паничарка сум. И кажав и на мајка ми, и таа не рече дека треба да се загрижам, но и не може да се знае сигурно. Сепак не можам да се смирам по 10 дена доцнење и два негативни теста барам некој збор за утеха. Ви благодарам многу :)

18. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Два месеци немаш и не си направила тест, ни си била на гинеколог? (facepalm) И како треба ние да знаеме што ти е? Виртуелно да гледаме на гравчиња или?

Епа ако си информирана ќе знаеш дека ти доцни од стрес, нервози. Оди на гинеколог и ќе си ја тргнеш грижата.

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  19. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    незнам што да ти пишувам за да те утешам ставрно...убаво е што разговараш со мајка ти тоа е еден голем плус подобро со неа отколку со некоја пријателка која дополнително ке те испаничи....штом било со заштита и штом 2та теста се негативни еве и јас ти кажувам НЕ СИ ТРУДНА:D........DON'T WORRY,BE HAPPY POZD

20. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Ми доцни веќе 3 дена имав секс со заштита пред 4 дена.Инаку секогаш ми доаѓа порано неколку денаПомош инаку имам 17 години