Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. formentera

formentera Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Со дечко ми имавме 2 едноподруго само анален секс и петинг на голо, значи без пенетрација внатре во вагината.Сврши надвор 2 пати, но не памтам дали после првиот пат уринираше.Знам дека шансите се 0,00001 за несакана бременост, но од друга страна сум сведок на бременост на познаничка без сексуален однос, плус невина.Знам дека е глупаво прашањето дали од таа предсемена течност без пенетрација во вагината можам да останам бремена, но сепак ми треба нешто за утеха.Менструацијата ми доцни 2 дена, а јајниците ме болат премногу, имам нередовен циклус, плус пред 2 месеци сенапив норлево, неопходно беше.Ве моламбез исмевање и сарказми, потребна ми е утеха.Ви благодарам однапред. :)

2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.081
    Може ли да појасниш познаничката како зтруднела невина баш сакам да знам некако ми е нелогички

На cresa-jagoda, BabyStyle, Hipica и 5 други им се допаѓа ова.
  3. formentera

formentera Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Нема шанси за несакана бременост, освен ако не ви се скинал кондомот, но сигурно би знаеле да било така.Не паничи, нема простор за страв.Сигурно ти доцни од други причини како стрес, настинка, промена на клима..Почекај уште 3-4 дена и ако не добиеш, купи тест за бременост.Ама пак ќе ти речам, не се плаши, сигурно не е тоа што го мислиш.:)

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.479
    Допаѓања:
    76.640
    Ti kasni od sto mislis i se nerviras, a sansite za bremenost ti si se edna golema nula :D nevina si bre devojce! Kako kje stigne spermata do matka? Niz gazot da ne mislis da vleze? :/

Edit: Sega procitav deka poznanicka bila nevina, ne ti... :D ama sepak bez penisot da vleze dlaboko vo vaginata i taka da svrsi, nemozes da ostanes bremena :D ako e za taka sega kje imav eden kup deca :D

На Eli23, kjukli, Maceto123 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.081
    Хахаха е ова последново ми се допагја Гз ти е сигурна зона за се хахахах

На Love86 и mariz им се допаѓа ова.
  6. formentera

formentera Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Имале петинг со дечко и и тој свршил близу вагината, па така настанало оплодување.На сите ни беше чудно и гинекологот кажа дека ова му е прв таков случај.

7. Maceto123

Maceto123 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    960
    Не неможе да си бремена, а и другаркати те лаже дека останала бремена а била невина :rofl::rofl::rofl:Ќе ве молам дај малку образовајте се пред да имате секс или пред да почнете да прашувате нешто, ова доаѓа како да се зафракаш со сите на форумот

На Eli23, kjukli и SimonaTino им се допаѓа ова.
  8. formentera

formentera Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Не сум.

9. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.081
    Ова ке да е прв случај ваков Господова работа хаха знам низ библијата само за Дева Марија може грешам

На Hipica, iki26 и Maceto123 им се допаѓа ова.
  10. Maceto123

Maceto123 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    960
    Абе овие луѓе се зафркаваат на форумот, невини а бремени, па тоа ќе е феномен и ќе влезе во некоја книга на светско ниво :rofl::rofl::rofl:Ама барем човек ќе се насмее од се срце...А другарка и лаже суши, невина била хахахахахахахах:rofl:

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Maceto123

Maceto123 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    960
    Леле само што сакав ова да го напишам, само еден бог да и помогне на сите вакви

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. formentera

formentera Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Немав никаква намера за зафрканција само кажав што навистина се случи.Да, навистина се случи, чудо или не, бидна.

13. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Еве и јас сакам да знам,ама многу ме копка
    Дај седни ја нека пише,ќе умрам од љубопитност!!
    И од анален не се останува трудна ,освен...ако не си си ги изела јајниците,па пред да ги искакаш нели заглавиле во анусот
    Јас се извинувам на грозниот пост,ама ептен сте неуки

На cresa-jagoda, kjukli, Daleron и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.081
    Девојче не мислев ништо на зафрканција ама дефинитивно или ти не зафркаваш или другаркати пак тебе те дрибла како Меси те молам не треба повекје и подалеку размисли во затворена тегла би ставила ли зрно гравче и ако би го ставила те молам појасни ми како затоа што сум лаик

На Eli23, cresa-jagoda, Hipica и 3 други им се допаѓа ова.
  15. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.479
    Допаѓања:
    76.640
    e ubavo i objasni so teglava :D hahaha

На Eli23, kjukli, Maceto123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.479
    Допаѓања:
    76.640
    еве вака убаво да ти објаснам :D CDR0000609921.jpg Uterus е матката каде настанува оплодувањето, a Vagina си е вагина :D е сега објасни ми како е можно да не влезе пенисот со главчето до крај (односно да не влезе ич) и да се остане бремена?? Види колкав пат ти е вагината до матката! Сперматозоидите немаат нозе сами да претрчаат туку така :D значи свашта изначитав во ова темава, од седнување на чаршав, свршување на стомак, колено, уста, анус не може да се остане бремена -.- и да се допре спермата малку на отворот доколку ти не ја напикаш некако со рака секако дека нема никакви шанси за бременост... освен ако си феномен па да немаш вагина, одма до отворот да ти е матката -.- Аман...

На Valerin, Eli23, cresa-jagoda и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.081
    Хахаха час по анатомија

18. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.479
    Допаѓања:
    76.640
    хахахах па неможам да разберам како не учеле за ова... изгледа избегале од тој час :D

На kjukli, SimonaTino, Maceto123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.081
    Морам да искоментирам муабетов многу ме потсеќа на она Сакам да се е*ам ама да не ми влезе хахах

На kjukli, SimonaTino и mariz им се допаѓа ова.
  20. Maceto123

Maceto123 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    960
    Абе мила што туку и објаснуваш она и претходно се глупирала со вакви прашања или се заебава по форумот :rofl::rofl::rofl:Види што прашала пред два месеци:
    Девојки ноќеска дечко ми сврши во гаќи, но беше врз мене исто и јас носев гаќи кои подоцна беа влажни, незнам дали од мене или пд него.Ми треба мислење затоа дали постои можност да спермата стигне до вагината и да останам бремена? Читав на други сајтови дека е можно и покрај тоа што сум НЕВИНА.И дали за сигурност да се напијам апче за ден потоа Норлево? Ви благодарам, секое мислење ми е потребно.
    Абе денот ми го разубави хахахахахаххахаха ме насмеа од срце:rofl:
    :rofl::rofl:

На cresa-jagoda, LUCERKA, SimonaTino и 5 други им се допаѓа ова.