Океј фала на објаснувањето, го знам тоа, не сум бегала од часови и сама напишав во постот за веројатноста, а и за случајот.Не ми е важно дали некој ќе се зафркава или ќе сфати дека ете некогаш се случува и тоа.Прашајте гинеколог да не излезам неука
Те запоставивме тебе, се извинуваме Доколку тибил само тој секс пред 4 дена, значи си била ден пред менструација. Ти доцни може поради одложување на менструацијата поради сексот. Башка не си била во плодни денови, нема шанси да си бремена. Си имала и заштита викаш... ке си добиеш не се нервирај само
значи какви неинформирани и неуки "жени" има на форумов,а можам да замислам на светов....страшна работаааа
Оф леле, вакви муабети од „невини“ имам доста слушано... Од чаршафи, петинзи и сл. Незнам дали таа мисли дека сте глупи или вие?
Некогаш залужавќи се сама може мисли дека ќе си поверува и ќе стане вистина хахаха работава луд збунет и ненормален хаха. Инаку кукла21 нејзино е она што мисли но ние пишувавме да ја отрезниме малку да не мисли толку и штом и ти си коментирала и постирала зборот Вие ќе гопреформулираш во НИЕ бидејќи и ти учествуваш во дискусиите сои твојот пост така да
Боже, Боже имаме нова Дева Марија. Нцнцнцнцн од петинг трудни, спермата се лизга на скии, трудни, анален, трудни се си има по светов само ука нема. Ова со невиноста не да ве издриблала ептен. Може и да не е скината ако има еластичен химен, ама од петинг трудна хмммммммммммм.
Вицот: Дечкото:Да се запознаеме, јас сум Перо...скратено од Петар Девојката: Јас сум Тина Дечкото: Скратено од Кристина или...? Девоката: ..не од курветина На времето една ТИНА раскажуваше како бремена останала од водата во базенот па и таткото не го знаела, многу ,,пливачи,, имало тој ден во базенот.
А бе не ми е вкусно со имево во вицов хахах се шалам ама ова со базенов ти е врв сперматозоиди насекаде внимавајте лугје невлагајте во длабоконо хахах
Да ви кажам искрено, маж ми дојде го соблече палтото, јас седнав врз него и забременив Не се будалете често пати пишувам дека така лесно не се останува бремена.
Здраво нова сум тука .. имам 18 год на 29ти мај имав незаштитен однос дечкото незнам дали сврши во мене зошто го вадеше се бришеше,но имам многу бело прање и мн ме чеша , а тпребав да добијам менстр денес но немам уште добиено ...
Како што си земала канестен, а не да одиш на гинеколог, така и сега земи си тест, па ќе знаеш дали е можно или не.
Не, не се случува и тоа.... освен во Библијата. Пари да ми даваат, не прашувам за вакви глупости на гинеколог: прво, затоа што знам дека не се возможни; второ, затоа што знам (и сосем оправдано) дека ќе ми се прсне од смеење истиот. Ти да не беше со познаничката внатре во ординација на преглед кога и‘ ја констатира бременоста?