МОе реплицирање убаво што ќе почекаш но кога не сте сигурни во партнерот инсистирајте да користи кондом или ако сте младички несигурни не дозволувај без кондом послем вакви сомнежи и јадежи да си имате.
devojki zenskami procitala na forumov deka mozelo da bides bremena iako ti dosle 4 menstruacii i si pred 5ta i mi go izvadi mozokot cel den , pa jas barav ali nemozam da najdam nisto tuka pa sega i kapak i se loselo nizok pritisok imala i bolki vbo stomak jas ne veruvam ama cekam mislenje od nekoj po strucni vo ovaa nasoka .. maki
Затоа што сте глупави, бремена може да биде само ако и свршиш внатре во неа и тоа цела сперма. А за менструации после 4-5 ехееее од воздух ќе била трудна до сега цел фудбалски тим ќе родела.
Девојка ти ако беше трудна до сега и стомак ќе имаше. Не знам каде прочитала така на форумов, ама немајте гајле, и терајте си, не е бремена.
fala na prijatniot odgovor ocekuvav so pogrdni zborovi da me nagradat , nepismen , needuciran i sl. imavme odnosi tocno na 14 feb za denot na vljubenite i togas nea i beshe prv pat i pred toa masturbirav i svrsiv i potoa imavme odnosi ako mozam da gi recam samo sto i vleze i ja skinav se trgnav pa mi zboruvase mozelo da ostani vo penisot sperma pa da vleglo nesto abe se i sesto ne bev span dur ne i dojde pa sega ova i dojde 4 pati mens i sega na 28 treba da i dojdi 5 pat
По муабетиве ми изгледа дека сте многу млади, или можеби таа е млада и неискусна. Како и да е, ова го кажувам често, а ти еве како машко можеби повеќе ќе прифатиш. За да се ужива во сексот, треба прво да научи и да сфати како се останува бремена. Инаку и ти и таа ќе си ја чукате главата секој месец дали е или не е бремена. Мој совет е да си користите кондом, а воедно и кога ќе ти дојде за свршување да се повелечеш и да свршиш на страна (иако имаш кондом). Така барем сте заштитени максимално. Не се плашите дали пукнал кондомот, и дали истекло нешто внатре. Речи и да не чита глупости по интернет, затоа што секакви глупости се пишуваат. И ако сакате да сте сексуално активни пробајте да уживате во тоа, а не да си ја трескате главата секој месец. Кондом + свршување надвор и нема утка.
Zdravo. Sakam da ve prasam nesto. Imav odnosi so partnerot i toj svrsi vnatre vo mene (no vo kondomot). Go proverivme dali e skinat so voda, no ne bese skinat. Potoa slucajno naletav na edno epten tenko parcence od kondomot pa dali ste imale vakov slucaj i dali bi imalo moznost za zabremenuvanje ? (Iako imase sperma vo kondomot i se toa si bese okej) samo ova parcencevo me plasi malku. Fala vi
Најверојатно отпосле. Викаш сте го полнеле кондомот со вода сте проверувале, па можно е да се оштетил. Ама штом после однос спермата била во кондомот и немало дупче, немате гајле
Девојкички не ми замеравајтр ако прашањето не ми е за темава, ако треба ќе го избришам, но овде сте ми некако најактивни и се надевам на брз одговор или ќе ме упатите за во друга тема. Значи вака, последна менструација имав на 27мај(менструацијата не ми е на 28ден.туку варира од 30-34ден).Денеска попладнево заприметив на тоалетот кафеаво првиот пат кога се избришав, а вториот -црвено, баш како кога треба да ти пробие. Симптоми за доаѓање ама баш никакви. И си почекав до сега демек ќе ми пробие,си очекувам како за прв ден стомакот да ме боли ама баш ништо. Бев еве сега повторно во wc, овојпат една кафена бледа линија. Е сега незнам што да мислам? 10дена порано многу е.. Си се обидуваме за бебче, ама не се оптоварувам бидејќи уште сум во врска(а знаете како е,не гледам да е на 2-3дена, па плодни, баш онака ко ќе пламне страста ) Дали да одам на гинеколог?Ама и времето какво е пореметено може многу порано ќе ми дојде Извинете за долгиот пост и несоодветното место на прашањето
Како нема шанса има, ех море деца се е*ете како штуки, а неуки сте.Да беше бремена до сега ќе мрдаше тоа бебе во стомак, па и да добивала мензиси. Не си правете Амди (Бајрам) на тоа мозокот.
mi treba vasa pomos Drugarka vcera imala odnos so decko i iim puknal kondomot,ama ne znae dali toj svrsil vo nea ili ne denes ke kupi apcinja i ke se napie.Sakam da mi kazete kolkavi se moznostite da ostane bremena dokolku se napie anti bebipiluli.
Nisto strasno okolu 500 denari se day after pilulite se slucuva, samo sto moze da i go poremetat ciklusot pri sledniot period, moze pokasno ili porano da dobie, normalno tie mora vo pomalce od 24 casa otkako se slucilo toa da se ispijat, t.w. ispie zatoa sto e edno apce i ke si procita pisuva na nego sto e i kako e