Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Циркузијада.................(facepalm)

На kukla21 и LUCERKA им се допаѓа ова.
  2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.081
    МОе реплицирање убаво што ќе почекаш но кога не сте сигурни во партнерот инсистирајте да користи кондом или ако сте младички несигурни не дозволувај без кондом послем вакви сомнежи и јадежи да си имате.

3. theweeknd

theweeknd Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    devojki zenskami procitala na forumov deka mozelo da bides bremena iako ti dosle 4 menstruacii i si pred 5ta i mi go izvadi mozokot cel den , pa jas barav ali nemozam da najdam nisto tuka pa sega i kapak i se loselo nizok pritisok imala i bolki vbo stomak jas ne veruvam ama cekam mislenje od nekoj po strucni vo ovaa nasoka .. maki :)

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Затоа што сте глупави, бремена може да биде само ако и свршиш внатре во неа и тоа цела сперма. А за менструации после 4-5 ехееее од воздух ќе била трудна до сега цел фудбалски тим ќе родела.

На kukla21 и kjukli им се допаѓа ова.
  5. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    Девојка ти ако беше трудна до сега и стомак ќе имаше. Не знам каде прочитала така на форумов, ама немајте гајле, и терајте си, не е бремена. ;)

На kukla21, kjukli, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. theweeknd

theweeknd Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    fala na prijatniot odgovor ocekuvav so pogrdni zborovi da me nagradat , nepismen , needuciran i sl. imavme odnosi tocno na 14 feb za denot na vljubenite i togas nea i beshe prv pat i pred toa masturbirav i svrsiv i potoa imavme odnosi ako mozam da gi recam samo sto i vleze i ja skinav se trgnav pa mi zboruvase mozelo da ostani vo penisot sperma pa da vleglo nesto abe se i sesto ne bev span dur ne i dojde pa sega ova :) i dojde 4 pati mens i sega na 28 treba da i dojdi 5 pat :)

7. theweeknd

theweeknd Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    a i da ti kazam ima stomace ama seto salce e :D

На Hipica и Sesil им се допаѓа ова.
  8. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    По муабетиве ми изгледа дека сте многу млади, или можеби таа е млада и неискусна. Како и да е, ова го кажувам често, а ти еве како машко можеби повеќе ќе прифатиш. За да се ужива во сексот, треба прво да научи и да сфати како се останува бремена. Инаку и ти и таа ќе си ја чукате главата секој месец дали е или не е бремена. Мој совет е да си користите кондом, а воедно и кога ќе ти дојде за свршување да се повелечеш и да свршиш на страна (иако имаш кондом). Така барем сте заштитени максимално. Не се плашите дали пукнал кондомот, и дали истекло нешто внатре. Речи и да не чита глупости по интернет, затоа што секакви глупости се пишуваат. И ако сакате да сте сексуално активни пробајте да уживате во тоа, а не да си ја трескате главата секој месец. Кондом + свршување надвор и нема утка.

На MilaP, kukla21 и kjukli им се допаѓа ова.
  9. theweeknd

theweeknd Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    znaci nema teoretska sansa da e bremena taka?

10. Nicole19

Nicole19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Zdravo. Sakam da ve prasam nesto. Imav odnosi so partnerot i toj svrsi vnatre vo mene (no vo kondomot). Go proverivme dali e skinat so voda, no ne bese skinat. Potoa slucajno naletav na edno epten tenko parcence od kondomot pa dali ste imale vakov slucaj i dali bi imalo moznost za zabremenuvanje ? (Iako imase sperma vo kondomot i se toa si bese okej) samo ova parcencevo me plasi malku. Fala vi

11. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    Не!!!

Штом не бил скинат кондомот, не гледам место за паника.

12. Nicole19

Nicole19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    A ova parcencevo od kaj bi mozelo da ispadne :? :/

13. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    Најверојатно отпосле. Викаш сте го полнеле кондомот со вода сте проверувале, па можно е да се оштетил. Ама штом после однос спермата била во кондомот и немало дупче, немате гајле ;)

14. Nicole19

Nicole19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Фала ти што ме утеши

15. Love86

Love86 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    195
    Девојкички не ми замеравајтр ако прашањето не ми е за темава, ако треба ќе го избришам, но овде сте ми некако најактивни и се надевам на брз одговор или ќе ме упатите за во друга тема. Значи вака, последна менструација имав на 27мај(менструацијата не ми е на 28ден.туку варира од 30-34ден).Денеска попладнево заприметив на тоалетот кафеаво првиот пат кога се избришав, а вториот -црвено, баш како кога треба да ти пробие. Симптоми за доаѓање ама баш никакви. И си почекав до сега демек ќе ми пробие,си очекувам како за прв ден стомакот да ме боли ама баш ништо. Бев еве сега повторно во wc, овојпат една кафена бледа линија. Е сега незнам што да мислам?
    10дена порано многу е.. Си се обидуваме за бебче, ама не се оптоварувам бидејќи уште сум во врска(а знаете како е,не гледам да е на 2-3дена, па плодни, баш онака ко ќе пламне страста :lol:) Дали да одам на гинеколог?Ама и времето какво е пореметено може многу порано ќе ми дојде:@
    Извинете за долгиот пост и несоодветното место на прашањето

16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Како нема шанса има, ех море деца се е*ете како штуки, а неуки сте.Да беше бремена до сега ќе мрдаше тоа бебе во стомак, па и да добивала мензиси. Не си правете Амди (Бајрам) на тоа мозокот.

17. ladyru

ladyru Нов член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    mi treba vasa pomos
    Drugarka vcera imala odnos so decko i iim puknal kondomot,ama ne znae dali toj svrsil vo nea ili ne denes ke kupi apcinja i ke se napie.Sakam da mi kazete kolkavi se moznostite da ostane bremena dokolku se napie anti bebipiluli.

18. traveler

traveler Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    92
    Nisto strasno okolu 500 denari se day after pilulite se slucuva, samo sto moze da i go poremetat ciklusot pri sledniot period, moze pokasno ili porano da dobie, normalno tie mora vo pomalce od 24 casa otkako se slucilo toa da se ispijat, t.w. ispie zatoa sto e edno apce i ke si procita pisuva na nego sto e i kako e

19. ladyru

ladyru Нов член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    A ako se napie sigurno ne moze da ostane bremena?

20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    На денешница ништо не е сигурно :angel:

На BabyStyle, joy1 и traveler им се допаѓа ова.