Vidi stvarno nikogas nisto ne e sigurno no 95 % ke deluva , da ne objasnuvam na dolgo i na siroko kako deluva toa ke si procita na samoto apce, taka da neka se napie ne e nisto strasno toa, plus da ne zboram toa sto ne e ni sigurno dali svrsil vo nea taka da 99 % nema nisto no neka se napie
ako se napie dokolku jajce kletkata seuste e neopodena ke ja zastitat 99%, a dokolku jajce kletkata e veke oplodena nema da ima nikakov efekt. Tabletite za den potoa kako Norlevo gi usporuvaat spermatozoidite i pravat sredina vo koja sto istite izginuvaat.
Здраво девојки! Јас пак сум загрижена... Последниот однос ми беше на 6ти мај а добив менструација на 7ми мај. И од тогаш уште немам добиено. Правев и тест и на 10 јуни бев на гиниколог. ме гледаше на ехо и ми кажа само дека јајниците немаат абер дека треба да добијам. ми кажа на крајо на месецот да почекам и да одам пак на контрола. Сега неколку денови се осеќам подувано,често мокрам,имам понекогаш и главоболки и ме болат и градите. Дали мислите од 6ти мај до 10јуни ако има бременост ќе покажеше на ехото? тестот излезе негативен а и односи имам со заштита ама пак се плашам.А од 6ти мај сум немала односи. Ај ве молам за миалење
ако последно си имала односи на 6ти мај а си добила на 7ми мај мислам нема шанси да си бремена а и плус велиш дека имаш односи со заштита а и тестот е негативен...можеби е сосема нешто друго само бременост не е
Девојки помоооооош! Пред 1 месец имав односи без кондом, но секако испив апче.. Еве веќе е 24 а јас сеуште немам менструација, дали е можно да сум бремена? Инаку немам некои мачнини, единствено само ме болат градите.
Девојки ,кога сме кај глупавите прашања, еве уште едно Со дечко ми имавме однос, а потоа ми пенетрираше со прстите... Дали доколку имало сперма може да отиде накај матката ? Искрено не верувам ама сепак да го слушнам и вашето мислење.Позз
Не си бремена од апчето ти доцни. Повеќе од 2 пати годишно не смееш да ги пиеш, а вие ги голтате како бомбони.
Е па сакат да се е*ат и да им сврсшуваат а послем вака така. Или пак не искусни па послем оф мори мајко
Хаха па не е ли така. Слатко им е додека се качени послем ми доцни ми вака ми така. Кљукаат апчиња кој подоцна во животот им прават проблеми. А машкивепа само ставиго бес осет дали ќе сврши или не внатре битно да го истресат. Ојј младино хахаха
Јас мислам паметно си прават девојките. Си купуваат норлеви по еден пакет, и после секој однос (па и не мора да е однос, може триење, петинг, лижење, седнување на чаршафи... море јас викам воопшто ако се наоѓаат во близина на машко), си пијат по едно апче, и мирна душата. 5 односи месечно - 5 апчиња. Голема работа веќе!!! Барем бремени нема да се. Е сега, може ќе се испоремети циклусот, ќе се подујат од хормони и нема да можат во иднина деца да имаат, ама битно е да се биде интимна со машко и да не се остане бремена. Јас мислам секој ден, по две денот да си пиете, едно со појадокот и едно со вечерата, за секој случај, што си е сигурно сигурно си е. Што сега, кондоми ќе купуваме.... старомодни се кондомите, треба да сме во тек со модернизацијата. Само Норлево му е мајката!!!
Хахах е да убаво кажано ептен ме бендисува хаха. А бе нешто се слушнало и кљукај што к**ац битно да си се из**ат асолно и внатре да се всрши 5минутното слатко да не се наруши. Па добро де толку ли се нема осет и не се размислува за последици аман треба деца да се раѓа нација да се ствара. Кој не сака сехс е**ње ама малку осет да се има и од машка и од женска страна да се чуствува кога ќе се сврши да се знае кога да си го извади алатчето и слично. Или пак кондомче бре брале
Не знам како можете да ризикувате да имате односи без кондом, а не планирате бременост. Па тие Норлево апчиња не се бонбони за да се пијат толку често. И после нека не ве чуди ако во иднина имате проблем со забременување. И контрацептивните средства не се 100% сигурни, ама подобро да се заштитите, отколку после тоа да си ја чукате главата.