Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. traveler

traveler Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    92
    Vidi stvarno nikogas nisto ne e sigurno no 95 % ke deluva , da ne objasnuvam na dolgo i na siroko kako deluva toa ke si procita na samoto apce, taka da neka se napie ne e nisto strasno toa, plus da ne zboram toa sto ne e ni sigurno dali svrsil vo nea taka da 99 % nema nisto no neka se napie

2. Golden Rose

Golden Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    174
    ako se napie dokolku jajce kletkata seuste e neopodena ke ja zastitat 99%, a dokolku jajce kletkata e veke oplodena nema da ima nikakov efekt. Tabletite za den potoa kako Norlevo gi usporuvaat spermatozoidite i pravat sredina vo koja sto istite izginuvaat.

3. vaga1992

vaga1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки! Јас пак сум загрижена...
    Последниот однос ми беше на 6ти мај а добив менструација на 7ми мај. И од тогаш уште немам добиено. Правев и тест и на 10 јуни бев на гиниколог. ме гледаше на ехо и ми кажа само дека јајниците немаат абер дека треба да добијам. ми кажа на крајо на месецот да почекам и да одам пак на контрола. Сега неколку денови се осеќам подувано,често мокрам,имам понекогаш и главоболки и ме болат и градите. Дали мислите од 6ти мај до 10јуни ако има бременост ќе покажеше на ехото? тестот излезе негативен а и односи имам со заштита ама пак се плашам.А од 6ти мај сум немала односи. Ај ве молам за миалење

4. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    ако последно си имала односи на 6ти мај а си добила на 7ми мај мислам нема шанси да си бремена а и плус велиш дека имаш односи со заштита а и тестот е негативен...можеби е сосема нешто друго само бременост не е

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.125
    Мене ова ми личи на циста...вагинално прегледај се.

6. Monica*

Monica* Активен член

Се зачлени на:
    13 април 2015
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    Девојки помоооооош!
    Пред 1 месец имав односи без кондом, но секако испив апче.. Еве веќе е 24 а јас сеуште немам менструација, дали е можно да сум бремена? Инаку немам некои мачнини, единствено само ме болат градите.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Ајде со среќа

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.545
    Допаѓања:
    38.809
    А бе како ги пиете апчињата како бомбони да се :x А зошто @Monica* не направиш еден тест???

На kjukli, Hipica и Petar80 им се допаѓа ова.
  9. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Девојки ,кога сме кај глупавите прашања, еве уште едно :D Со дечко ми имавме однос, а потоа ми пенетрираше со прстите... Дали доколку имало сперма може да отиде накај матката ? Искрено не верувам ама сепак да го слушнам и вашето мислење.Позз

10. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.639
    Допаѓања:
    40.142
    Не

11. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    139
    данас ти је све могуче па и ТО

На SimonaTino и Sesil им се допаѓа ова.
  12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Не си бремена од апчето ти доцни. Повеќе од 2 пати годишно не смееш да ги пиеш, а вие ги голтате како бомбони.

На nena2010, kukla21 и JustFun им се допаѓа ова.
  13. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Е па сакат да се е*ат и да им сврсшуваат а послем вака така. Или пак не искусни па послем оф мори мајко

На nena2010, JustFun и Sesil им се допаѓа ова.
  14. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.798
    Допаѓања:
    323.803
    Kaj ke te vidam tebe znam smea ima tamu..

На Hipica, SimonaTino и Petar80 им се допаѓа ова.
  15. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Хаха па не е ли така. Слатко им е додека се качени послем ми доцни ми вака ми така. Кљукаат апчиња кој подоцна во животот им прават проблеми. А машкивепа само ставиго бес осет дали ќе сврши или не внатре битно да го истресат. Ојј младино хахаха

На nena2010, Hipica, Sesil и 2 други им се допаѓа ова.
  16. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.798
    Допаѓања:
    323.803
    Ebliva nacija

На Hipica, SimonaTino, Sesil и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.584
    Јас мислам паметно си прават девојките. Си купуваат норлеви по еден пакет, и после секој однос (па и не мора да е однос, може триење, петинг, лижење, седнување на чаршафи... море јас викам воопшто ако се наоѓаат во близина на машко), си пијат по едно апче, и мирна душата. 5 односи месечно - 5 апчиња. Голема работа веќе!!! Барем бремени нема да се. Е сега, може ќе се испоремети циклусот, ќе се подујат од хормони и нема да можат во иднина деца да имаат, ама битно е да се биде интимна со машко и да не се остане бремена. Јас мислам секој ден, по две денот да си пиете, едно со појадокот и едно со вечерата, за секој случај, што си е сигурно сигурно си е. Што сега, кондоми ќе купуваме.... старомодни се кондомите, треба да сме во тек со модернизацијата. Само Норлево му е мајката!!!

На nena2010, Eli23, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Хахах е да убаво кажано ептен ме бендисува хаха. А бе нешто се слушнало и кљукај што к**ац битно да си се из**ат асолно и внатре да се всрши 5минутното слатко да не се наруши. Па добро де толку ли се нема осет и не се размислува за последици аман треба деца да се раѓа нација да се ствара. Кој не сака сехс е**ње ама малку осет да се има и од машка и од женска страна да се чуствува кога ќе се сврши да се знае кога да си го извади алатчето и слично. Или пак кондомче бре брале

На nena2010 и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Или пак се трудиме да бидеме Ебливи хаха

На veren и referentka им се допаѓа ова.
  20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.964
    Допаѓања:
    39.594
    Не знам како можете да ризикувате да имате односи без кондом, а не планирате бременост. Па тие Норлево апчиња не се бонбони за да се пијат толку често. И после нека не ве чуди ако во иднина имате проблем со забременување. И контрацептивните средства не се 100% сигурни, ама подобро да се заштитите, отколку после тоа да си ја чукате главата.

На mode-kristina му/ѝ се допаѓа ова.