Симптомите за ПМС си се на време, недела дена пред добиено. Не се секирајте за бременост, не е работава плукни залепи. Луѓе толку време се обидуваат па ништо. Само во турски серии има тоа, ќе ја погледне заводнички и оп трудна др ден. Само за бактерии проверете по една мокрача со упут, ништо страшно и раат ќе бидете. Верувам ќе и дојде на време.
me interesira dali e mozno posle 5 meseci redovna menstruacija da bide zenata bremena? bez nikakvi simptomi zabelezitelni za bremenost ?
еве почна веќе и 5тиот месец нема ништо ни стомак пораснат ништо и не ми се верува да има нешто пошо пред да имаме односи мастурбирав и по 10 минути имавме односи ама на неа и беше прв пат и еве и не беше како да кажам ЦЕЛОСЕН однос ја болеше многу и кога ја скинав се тргна појде да се измие од крвта али ми го јадеше мозокот мајками ми вика можело да има останато во каналот од пенисот сперматозоиди оти предтоа мастурбирав али не верувам да е бремена пошо досеа никакви симптоми нема а еве веќе 5тата менструација и помина пред 20 дена
ne se idei tuku samo prasanje za temava sum dovolno informiran no slusnav prv pat za ova sto go prasav i ocekuvam odgovori od nekoj sho vekje slusnale za ova i znaat pokje od mene
Значи многу се ретки таквите случаи. Треба да сте ептен баксуз па да бидете еден од нив. А и 5ти месец како што викаш ќе има симптоми што не само таа, туку и ти ќе ги забележиш, па и нејзините родители.
Сакаш да кажеш дека од тогаш не сте имале односи!? Мајка ти ти кажала чисто информативно за друг пат да си користиш кондом и убаво што си разговарал со неа. Инаку ништо нема не паничи, а ако не излезе бебе после 9 месеци сигурно не е бремена. Ах бре деца ах.
da zosto da ne ? imam 19 godini i prva zena za sovet e majkami , uste od porano mi ima receno da i se obratam ako i treba nekoj sovet i ne ni se sramam!
sme nemale odnosi zatoa sto jas bev germanija skoro 4 meseci i prasav najkulturno zatoa sto mi bese malku cudno za toa da ima ciklus a da moze da e bremena i dobiv kulturen odgovor ti blagodaram
Ако де прашувај си ти, нема лошо тука. Само викам да не разбрав погрешно, обично деца како тебе не прашуваат, мислат се знаат. Мајка ти подобро ќе ти каже од форумџиии сигурно. Секоја чест што си имал храброст.
Сигурно.!! Абе тоа прв пат ти се случува тебе? Мене секогаш ми е така дента пред да ми дојде менструација. Уживај во животот без грижи.