Ај еден виц да ве насмеам па и за сите оние кој прашуваат дали се бремени а не свршил во нив или надвор врз вагината. РАЗГОВАРААТ ДВЕ ПРИЈАТЕЛКИ И ЕДНАТА И ВЕЛИ НА ДРУГАТА: ИМАМ ДЕЧКО ВЕЌЕ ПОДОЛГО ВРЕМЕ СЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕКУ СКАЈП ,НО ПРЕТХОДНИОТ ПАТ КОГА СЕ ВИДОВМЕ МАЛКУ ПОИНТИМНИ БЕВМЕ. -КАКО ПОИНТИМНИ?-ја прашува втората -ПА СИ ГИ ПОКАЖУВАВМЕ РАЗГОЛЕНИТЕ ТЕЛА И ДЕЧКО МИ ПОЧНА ДА МАСТУРБИРА И СВРШИ ВРЗ КАМЕРАТА . ДАЛИ СУМ БРЕМЕНА? Кој свати свати.
Се надевам дека прашањево е на соодветно место. После 20 дена откако ми доцни циклусот решив да направам дома тест за бременост, направив еден покажа позитивен не бев сигурна направив уште еден од истиот бренд и тој испадна позитивен.Изтрчав до апотека купив дигитален покажа негативен што ме разочара малце. Следното утро направив уште еден дигитален пак покажа негативен. Колата под гс купив 5 од првиот тест што го направив и пак позитивни сите до еден. Значи од 7 поsитивни се 5 и 2 негативни,Бремена сум или нее??
mmmm jas mislam deka si bremena, nemozi 5 testa da pokazat pozitivno, a da ne si, najubo ti e trk edna proverka preku krv
Trudnicka si mila, najdobro odi direktno na ginekolog ke se vidi odma ili pak napravi test preku krv ama i bez toa pak na gi ekolog kje mora da ides taka da najdobra opcija ti e toa. So srekja i cestitki
Dane se so rok pominat ovie digitalnive testovi pa zatoa mozi pokazale negativno..jas mislam deka si bremena pojdisi na gine.. taka ce si bidis najsigurna srekno
Како што гледам на сликата,колку што може да се виде,едната линија е бледа,а другата убаво се гледа што значи дека е рана бременост и затоа не се изразени двете линии со иста јачина на боја.Па затоа другите два резултатати од тестовите ти се негативни.И јас ја имав истата ситуација како тебе,па затоа мислам дека си во рана бременост Честитки!!!
После колку време се појави втората цртка кај позитивните тестови? Ако се појавила после 5 до 10 минути, тестот не е валиден. А ако се појавува одма, тогаш да, бремена си. Ако си бремена, тогаш негативните тестови не ја детектираат количината на bHCG која е присутна кај тебе, па затоа покажуваат негативно.
@charlieе честитки мила , ајде да не дтужиш во труднички муабети, бремена си а дигиталните не чинат дефинитивно
Chekame na osiguranjeto da go sredime so novata rabota na mm I da se proveram.isto mi kazhaa I na rab rana bremenost e zatoa digitalnite ne rabotaat. Inache da dvete crti odma se pojavuvaat. 7 od 9 pozitivni. Fala vi na site soon with new updates. @od tel sum
Колку тестови си направила за да се осигураш лелеее срцка јас само еден со бледа цртка и после одма на гинеколог отидов хахаха Честитки и со лесно да си ја истераш бременоста
Помош! Пред 10тина дена имав прв сексуален однос, незаштитен. Не сврши во мене, но дали може да се забремени од предсемена течност? Исто, дали може да ми доцни од промената во организмот или тоа нема врска? Инаку, додека ми го скина хименот целосно имавме „секс“ (во наводници затоа што по 2-3 пати влегуваше) 5-6 пати и после имавме еден асален сексуален однос. Предвреме го тргна, 100% немаше сперма, но после тоа по 30тина минути пак имавме кратко сексуален однос. Што мислите? Инаку, ми доцни 2-3 дена.
Девојче уживај. Знаеш ли колку сме што внатре ни свршува (кај мене скоро 3 години), па неможеме трудни да останеме. Сигурно некоја промена и делува, лето е, жешко е, башка ако си била негде на одмор...