Биди внимателна, нареден пат само со заштита. Не си играј млада си. И јас бев како мала исплашена, а имав односи скоро секогаш со кондом. Кој да знаел дека вака ќе биде дека сега ќе молам да останам трудна...
Инаку, може прашањево не е за овде, извинете. Мислите дека може да ми доцни поради тоа што изгубив премногу крв со првите сексуални односи?
da a moze i od stres poradi toa sto mislis na bremenost, opusti se i ne misli na toa, najmnogu docni od stres
Крвта од хименот и крвта од задебелувањето на матката (која после излегува како менструација), не се поврзани. Немај гајле!
Шанси за забременување од предсемена течност постојат, но се минимални.Сигурно ти доцни од други причини-стрес, нервоза, преладување, промена на клима и сл. Друг пат за да не те боли глава-заштитен секс, ем заштита од бременост, ем заштита од болести. А за преминување на друга партија секс после свршување најдобро е партнерот да уринира.Зборувам за незаштитен однос.
После 4 дена ќе те болат градите и ќе ти се лоши? Каква е таа експедитивна бременост. Не можеш да затрудниш пред или за време на мензисот. Тоа што ти прекинало е од други причини, поврзани со лошиве временски услови.
женски нови вести, бев и направив тест преку крв негативен испадна, се разочарав искрено. Дали има можност после тој тест сепак да сум трдничка, стварно не разбирам како 7 се позитивни ако не се точни....