Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.971
    Допаѓања:
    90.366
    Можно ти е да ти е од промена на време или ако си имала некои нервози,стресови,доколку си пиела антибиотици но најдобро да си направиш тест па да видиш што ќе покаже или посети лекар :)

2. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Нема шанси да си бремена, ќе добиеш ;)

На baloon. му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kiki.sunshine

kiki.sunshine Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    Kolkava e verojatnosta da od tri testa za bremenost site tri da ne pokazuvaat tocno?
    Zatoa sto napraviv dva, edniot popladne koj bese negativen, drugiot slednoto sabajle so prvata mokraca koj isto bese negativen...
    prvive da gi napraviv na 3-4 dena po docnenje na menstruacijata.
    mi docni veke edna nedela. Dali da napravan uste eden?
    bashka I vo stranstvo sum letovo, pa moze da e I od promena na klima.
    prasanjeto mi bese kolkavi se sansite da site testa dadat pogresen rezultat?
    Fala :)

4. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    106.278
    Имаше погоре една членка со 5-6 позитивни обични теста и 3-4 негативни од оние електринските. Зависи ако ти се трите иста марка провај со некој друг.

5. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.596
    Зар ова ти сериозно мислеш дека си бремена??!!
    Неможам да поверувам најсериозно што читам. Значи ако ти касни појди на гиниколог.
    Штом сметаш дека си доволно возрасна да имаш односи, не би требало прво и основно да не ги знаеш овие одговори на твоите прашања а друго и да не се срамеш да појдеш на гиниколог.
    Не си потенцирала дали се обидувате или не, почекај уште ден два и направиси тест од некоја друга марка ако не ти дојде до тогаш, а ако не се обидувате тогаш има големи шанси и да е до климатските промени.

На joy1 и tessie им се допаѓа ова.
  6. mawmaw

mawmaw Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Imam edno prasanje mojot posleden ciklus bese na 11.07 pri toa bev na patuvanje vo spanija,koga na se vrativ na 04 imav nezastiten odnos so decko mi on veli deka ne svrsil,trebase da mi dojde na 11.08 no mi docni,kupiv test bese negativen sto mislite moze da sum bremena

7. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    не си ако тестот е негативен

8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    106.278
    Почекај уште некој ден и ако не добиеш направи друг тест. А инаку може и да покаже негативен а да си бремена, ако е направен неправилно, или и самиот тест да е неисправен, ете ппгоре имаше членка која имаше 5 позитивни и 3 негативни теста а беше бремена.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.819
    Допаѓања:
    325.588
    И јас бев со три негативни бремена :D

10. mawmaw

mawmaw Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Dali e mozno da docni zaradi promena na klima bidejki cel mesec bev vo spanija,a i sega sum bolna pa zimam apcinja?

11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    106.278
    Можно е тоа, јас поранопо цело лето минував на плажа,биквално цел ден во езеро и секое лето ми се пореметуваше циклусот. Но за сигурно види ако не дојде повтори си тест, или ако можеш посети итно гинеколог зошто ако си штетно е на почетокот апчиња

12. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Може да ти доцни заради тоа што си болна, јас во февруари се разболев на почетокот и мислам дека околу 2 недели ми доцнеше ако не и повеќе. Ми рекоа заради намален имунитет овулацијата се одложила :?:

13. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    Ајде и јас да се изјаснам, гледам ме имаат спомнато. Членката со 8 поzитивни и три негативни НЕ Е БРЕМЕНА!! Дознав со тест преку крв и два циклуса после тој бурно-емотивен период.Енивејс, се враќам назат на birthpill controls за да можам да го имам циклусот секој месец.Ќе се обидеме пак сепак сеуште смее млади. :)

14. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.172
    Допаѓања:
    50.581
    Девојки сакам нешто да ве прашам, па се надевам дека ќе ми помогнете имав незаштитен однос дечко ми сврши надвор од мене на стомакот и сеа ми касни 10 дена. И сеа ми е страв дали би можела да останам бремена, а знам дека ќе ми кажете штом не свршил во тебе не си бремена, ама мене сепак ми е страв зошто не ми доаѓа ги имам сите симтоми што си ги имам кога ми доаѓа ме боли стомакот, градите...но постојано ми тече проsирна течност, постојано ми се мокри гаќичките тоа и порано беше пред да бидам сексуално активна. Исто така и минатиот август не ми беше дошло, но тогаш не бев сексуално активна. Знам сега ќе речете подобро појди си на гинеколог би сакала да одам, но сега моментално немам можност да одам. Сега постојано мислам што би можело да биде дали сум бремена или сосема нешто друго уште што не помислив ќе ми пукне главата од толку многу мислење.

15. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    @shz , најсигурно ти е да направиш тест, иако нема место за паника.

На MilaP и Fatalnata им се допаѓа ова.
  16. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    @shz пρовеρи со тест за бρеменост, κога веќе неможеш да одиш на гинеκолог.

17. Tracy123

Tracy123 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2015
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Имавме секс додека се туширавме, незаштитен. Но пред да сврши го извади и сврши на мене на градите, и од водата што течеше спермата истече надолу на кај вагината, нема простор за паника нели? Дека не беше свршувањето внатре и ваљда сперматозоидите немат нозе за да влезат :)

Мислење?

18. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.596
    Добро мислиш, а не треба ни да помислуваш на спротивното.
    Секако дека неможе и нема шанси.

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.098
    Мислењето мое да ти го кажам, ама не си бремена. Треба внатре во тебе да сврши и тоа убаво ако треба и цела сперма за да има нешто. А надвор не. Поготово не во када.

20. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Здраво феминки
    Вчера со дечко ми имавме незаштитени односи. Да ги избегнеме коментарите од типот користете кондом и слично, секој пат користиме кондом ама ете се деси без. Проблемот е што не приметив дека сум во плодни. Тој вели дека е 100% сигурен дека го извадил на време, но стравот кај мене си постои затоа што имаше течност кај мене на вагина но немаше никаков мирис и таа мислам дека е од мене. Земав одма Норлево. Не знам дали доколку свршува во мене јас би го осетила тоа. Минатиот месец ми каснеше поради промена на клима, стрес итн такада не ми е баш редовна менструацијата. Секогаш постои шанса па еве да слушнам мислење од поискусни феминки.
    Благодарам однапред.