Ете си зела норлево, нема место за паника веќе. А ако ти свршил ќе осетиш после ко ќе се исправиш ќе истече надвор, а акомалку прснало предсемена нема да осетиш.. Во секој случај нема место за паника
Јас у паника одма се исправив и имаше течност на мене, ама ја мириснав и немаше мирис на сперма, затоа мислам дека е од мене. И покрај тоа што сум во плодни Норлево делува како што треба?
Здраво на сите имам едно прашање до вас.. Со мојот дечко имаме често односи и не користиме заштита.. Имаме повеќе пати повторен секс.. Секогаш пазиме и никогаш не свршува во мене ( свршува неколку секунди покасно) Пред да почнеме повторно после секое свршување убаво се чистиме и двајцата и гледаме дали останало нешто од спермата.. Е сега моето прашање е дали е можно да останам бремена од ова?
Спомна дека сте имале незаштитен однос, но не спомна дека тој ејакулирал внатре. Така да сигурно од промена на клима ти доцни, јас при промена на клима добив после повеќе од 40 дена.
Eve devojki i jas da se vklucam vo temava, jas imav odnosi skoro 2 nedeli pred da dobijam so obid za zacnuvanje sto znaci toj svrshi vo mene i mislam deka mi bea plodni denovi. Posle toa, znaci posle dve nedeli otprilika mi dojde redovna menstruacija koja traeshe redovno 5 dena. Prva den od taa menstruacija mi beshe na prvi avgst. Sega pred 4 dena mi dojde pak vo ist mesec i toa ne tolku obilna menstruacija tuku taka pomalku od redovnata ali so crvenikava boja. Koga mi pokaza malku krv od poslednava segashna menstuacija napraviv test koj se pokaza negativen. Testot go napraviv posle prvata mokraca bdejki nemav trpenie. Inaku sega veke mi zavrshuva ovaa prerana menstruacija i gradite mi rastekoa, ali stomakot uste mi e poduen kako balon. Da napomenam deka trebashe da se zememe so deckoto ali nishto ne bidna jas zaminav kaj rodnini vo drug grad. Imam ushte somnezi deka sum bremena bidejki nikogash ne sum dobila prerana menstruacija i sekogash mi bila na vreme. Da napomenam deka pred da ja dobijam ovaa poslednava prerana menstruacija imav odnosi i toa dosta zesko i strasno beshe. Please sovet love you.
Прв пат пишувам на темава...пред се, голема паничарка сум, а со дечко ми сум скоро 3 години. Во јули бевме на одмор и добив 4, 5 дена порано од вообичаеното, на 23 јули. Овој месец имавме 2,3 пати односи само и сврши во мене СО КОНДОМ секако..и после одма ги проверуваме и се е океј. Месецов нешто ми влезе во глава онака, и после 20 дена од односиве имам направено скоро 14 теста, сите негативни и со прва мокрача правени и сабајлево последниот и сите различна марка. Треба денес или утре да добијам. Дали има место за паника? Се извинувам на долгиот пост и му благодарам на секој за одговорот
Nema mesto za panika,trebalo da ti docni pa da napraves test,14 testa i toa pred vreme nemalo potreba zasto i samata si kazala deka se bilo ok,uzivaj ke ti dojde
Фала ти многу, и дечко ми ме убедува дека нема од што, ама пуста паника..како прв пат да имам односи побогу. Иначе да те прашам, дали влијае тоа дека бев на јаки антибиотици кои ги пиев подолго време деновиве поради вирус, Парацетамол и Оспен?
Paracitamol ne e jak kolku sto znam bremenite gi pijat za nekoja bolka,a za ospen nez,moze i od niv da ima nekoe poremetuvanje
Леле дајте бе не тресете зелени тука и така дремите по цел ден на нет, седните прочитајте, едуцирајте се малку пред да почните со односи. Ми сврши на газот, на стомакот, на чело трудна ли сум. Трудна се останува САМО кога ќе сврши внатре, па тоа се едноставни работи кои мора да ги знаете кога сте сексуално активни. И шо ве кошта да одите да купите кондоми? Демек срамота е, а не е срамота да се поставуваат волку глупи прашања и да се пијат апчиња ко бомбони.
Има мирис, само не си го доближила доволно носот за да мириснеш Не е ова вода, па без боја, вкус и мирис
Ананасот помага и кај мажите и кај жените течностите да им мирисаат пријатно. Мене сокот од ананас и онака ми е најубав и најосвежителен
Здраво на сите. Нова сум на форумот имам 21 год и имам еден проблем кој сакам да го споделам и да добијам некој совет и дали има некој во слична ситуација. На 21 јули имав заштитен однос и на 5 август добив менструација како и предходниот месец. Меѓутоа во последниве 2 недели забележувам некои промени на градите тие се потемни и на едната града при притисок излегува некоја жолтеникава течност. А денес забележав и болки меѓутоа секогаш околу две недели пред да ми дојде ги чувствувам тие болки. На 18 август направив тест кој беше негативен. Ваше мислење дали има место за загриженост и можност од бременост
Доколку сте немале однос после последната менс а и односпт бил заштитен нема потреба од грижи. Не се изјасни за односи откако ти поминала менс, но доколку ги имало има место за грижи доколку бил незаштитен а и свршил во тебе.