Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.596
    Немаш место за паника, со заштитен однос и со пројден циклус нема шанси да си бремена.
    Психата е многу лоша работа, па затоа и наоѓаш некакви симптоми кои немаат врска.
    Во врска со градите, можеби е дошло до некое хормонско пореметување па не лошо да си појдеш на гиниколог и да си провериш.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. eliza9998

eliza9998 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    devojki jas I mojot decko imavme nezastiten odnos AMA ne bese bas odnos tuku dva tri pati go stavi Vo mene no predhodno proveri Dali ima predsemena tecnost nemase a jas Bev Vo najplodni denovi I Sega mi e strav da NE I'm nesto zato a sto custvuvam umor I pospanost I grcevi Vo gorniod del vo stomakot no mislam deka mi e od zeludnikot no predhodno nev Vo bolnica 10 dena na infektivno poradi gnojna angina I mi rekoa deka Toa bilo normal I da custvuvam zamor ...dali ima nekakvi sansi da esum bremena I kolkavi be molam kazete mi nemam uste 18 :(

3. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    106.278
    Женсκи баш во моментов на тлц гледам ' не знаев деκа сум бρемена', и поκρај κондоми, апчиња, спиρали, ем забρеменале ем не знаеле за тоа! Па сеκоја жена κоја има однос со маж сеκогаш ИМА шанси да забρемени.

На SnowQueen17, fff3, Umbrella22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.098
    Ај гледам на гравчиња, не си.

На iki26 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eliza9998

eliza9998 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    temata e dali sum bremena treba da se Dade mislenje dali e taka a ne sigurnost devojko, ne e ubavo da se pravime nekogas pametni :D

6. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.296
    Ако немаш ни 18 години би те советувал да почекаш малку за сексуални односи. Знае ли мајка ти дека имаш ваков однос со некој тип?
    Кажи му на тој дека ако навистина те сака, ќе те почитува целосно и нема да те става во ризик да станеш мајка уште у средно образование. Не вреди еден оргазам за тој ризик. А ако мислиш да му ја купиш љубовта со тоа што ќе му „дадеш“, тоа е многу лоша врска. Така љубовта не се купува. Почекај малку, посвети се на себе и на својот личен севкупен развој (емоционален, интелектуален, физички, духовен итн)

На cresa-jagoda и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  7. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Jas 5god imav nezastiten sex i ne ostanav bremena,sum imala gnojna angina i toa za prvpat vo zivotot i znam kako e se sto ti se slucuva e samo poradi gnojnata,i daj ebete se so kondomi ne zaebavajte veke so ovie prasanje.E taka sleden pat kondomceto vo dzep raka za raka i po krajceto da ne ve mislime pozz :P

На eliza9998 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. eliza9998

eliza9998 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    pred nekolku Dena imav bolka za dobivanje a treba da dobiam Vo sreda I vcera vecerta imav malo krvarenje kako grutki krv imase taka a Sega sabajlevo Pak me zdoboluva za dobivanje sto moze da bide ?

9. eliza9998

eliza9998 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    nekoj da mi kaze Dali taka vi se ima napraveno Koga ste zabremenile?

10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.819
    Допаѓања:
    325.585
    Не.Напротов кога си бремена не треба да исфрлаш грутки крф освен ако недај боже не е спонатн во прашање.

11. eliza9998

eliza9998 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Bev Vo VC sabsjlevo I imase mn krv mene mi e deka procitav Koga embrionot se svrzuval za matkata tecelo malce krv AMA sabajlevo imase mn neznam moze porano da sum dobila I Toa mi se ima sluceno..kupiv test za utre da proveram pa ke vidam za tocno

12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.198
    Си добила, не е бременост во прашање.

На Херкул и kjukli им се допаѓа ова.
  13. eliza9998

eliza9998 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    lele daj boze ako e taka neznaes kolku ke mi olesni AMA ova pamet za drug pat vekje bez zastita nikad

14. Сара.Стој

Сара.Стој Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Искрено се воздржував да не одговорам на овие ваши "одговори" но изгледа вие веќе одамна ви поминало тоа прв пат па не се сеќавате како ви било, со дечкоми крајот авгус правиме 5год. Се почуствував спремна и сакав да пробаме ..ама вие велите да се едуцираме да јас сум студент на вис.мед.школа доста знаам но овај интернетот подобро и да не го употребуваме кога прочитав а и по овие форумите страв да те фати и како луѓе сите помислуваме на најлошото, јас со добра намера се вклучив во форумоб да прашам мислев ќе ме сватите женски да кажете ваше мислење, ама вие одма со вашата ароганција и исмевање, стварно жално...извинете што ви поставив толку тешко прашање а и фала на одговорите..поз се најдобро :)

15. Џокер

Џокер Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    72
    Драга @Сара.Стој , ако си на Висока медицниска школа тогаш срамота е да не знаеш кога свршил и кога може да останеш бремена.

Како машко изреволтиран од многу работи се зачленив на форумов иако е женски, и јас да си кажам мое мислење.

Никој не ве осудува, имајте секс, имајте и на 16 години ама малце едуцирајте се па дојдете за совет.
    Не ми е јасно како прво дозволувате во врска што трае 3-4 месеци одма секс без кондом? Толку ли имате доверба во вашите партнери? Јас со девојка ми сум 4 години и секогаш ама секогаш сум имал со мене кондом, нормално имало ситуации каде што не сме користеле ама не можете да споредите врска од 4 години и довербата што доаѓа со неа и врска од 4 месеци.

Женските погоре што ви се подсмејуваат, не ви мислат лошо туку само ве советуваат кој работи треба да си ги смените за да не доаѓате на форум во 4 сабајле и да прашувате дали сте бремени..

Значи процес за забременување е следен: Имате не заштитен однос (или пак кондомот пука) / свршува во вас. Се дур не се деси тоа и дур не сте сигурни дека свршил во вас поштедете го светот од глупи прашања од стилот он го дркаше и сврши и после отиде се избриша али ми пикна два прсти во пичка дали сум трудна?

P.S. Псевдонимот ми е намерно Џокер, затоа што се улетувам во темиве како џокер во покер. Се надевам не се лутите <3

На butterfly6223, MilaP, Mishela и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Сара.Стој

Сара.Стој Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Не се лутам тоа е нивно и твое мислење, сум читала многу но има можност бидете сигурни во тоа можеви е мала веројатноста но постои, го знам ова одамна на моја другарка тоа му се случи а немаше во неа свршено остана бремена...пишав тука за да ми вратат одговори дека неможи за да ми олеснирдноставно кажано...одамна го поставив прашањето од тогаш ми дојде се ок ама без кондом поќе не..хаха позз

А да изгледа не прочита колку време сме заедно а немавме ништо направено, другарките не ми верваја дека немам а и нез искрено колку би повервале другите,пошто сега како и што кажа за 3-4мес одма му даваат

17. ldpink93

ldpink93 Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Ај вака едно прашање. Денес требаше да ми заврши менструацијата но ете не ми заврши и тоа крварам обилно. Некако сум и мн стрвна се сакам да пробам,друго пак и стомакот ме стега многу ,ми се гади од ништо. Дали е можно да сум трудна? Со првото немав никакви симптоми на бременост. Утре планирам да си купам тест но дека имам неможам да го направам . Кое е вашето мислење дали покрај тоа што добивам може да сум трудна?

18. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Neznam no ponazad ima nekoi feminki ja imale dodeka bile bremeni

19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Има некои жени со менструација а биле бремени, ама ти и да си бремена лошо е што обилно крвариш сега.

20. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.454
    Допаѓања:
    38.505
    @ldpink93 Колку што знам крварење во бременост се разликува од циклус и е пооскудно, значи ако крвариш обилно не би требало да си бремена.