Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Сара.Стој

Сара.Стој Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Да не имаш цисти па да пукаат и затоа да ти трае подолго менструацијата..најдобро на гинеколог да си провериш...пошто со обилни крваренја подолго време може да ти ослаби крвта...нема подобро решение од гинеколог...а за бремена искрено се сомневам..но доколку сакаш дај боже да е така..позз

2. ldpink93

ldpink93 Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Не би ни сакала да сум трудна. Но веднаш ке пойдам игов ми заврши

3. Sunshine12

Sunshine12 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Здраво, имавме заштитен секс со девојка ми, и откако свршив приметивме бела густа течност од неа, нешто како крем а не беше сперма, воопшто не беше течно. Нешто како смеса од лубрикант и крем, а кондомот не беше ниту скинат, ниту течеше од некаде, само на кондомот имаше леплива содржина која веројатно е од лубрикантот и од нејзината влажност. Дали може сепак да е сперма во прашање или вагинален бел секрет, кој читам дека е нормален за време на сексуалниот акт. Не знам дали да се напие апче за ден потоа за секој случај поради тоа што понекогаш има воспаление на јајници, па дали е препорачливо да се пијат во такви случаи. Фала мн однапред

4. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.333
    @Sunshine12 , ти напиј се апче за ден потоа, зошто таа да се напие? Во вашиов случај каде што нема ризик од бременост, ама баш исто е кој од вас ќе се напие... па ете напиј се ти... 'за секој случај'!!! Аллооо, апче за ден потоа, не е за секој случај... туку ако свршиш во неа. Не го труј девојчето, не е сперма тоа што излегло од неа, нејзин исцедок е!

На MilaP и Херкул им се допаѓа ова.
  5. Џокер

Џокер Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    72
    @Sunshine12 како што кажа и девојката пред мене @jacqueline.s апчињава не се витамин ц. Мое мислење е дека некоја габична инфекција да не речам кандида во прашање затоа што само тогаш има таков исцедок. И тој ицедок не е нормален така да нека си посети девојка ти гинеколог.

6. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Haha profesorka prasuva za sto se anti-bebi piluli i eden decko se javuva i kazuva deka se za glavobolka,i profesorkata:e kako za glavobolka,deckoto: pa taka profesorke posle sex i davam na devojkata za mene glava da ne me bole (dodusa i nez kako se piat gi nemam pieno ova nekoj si vic)

На referentka и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  7. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Feminki edno prasanje? Pred nekoj den dobiv no krvarenjeto ne mi bese normalno kako za menstruacija. Mi zavrsi i den potoa imam kafeav iscedok. Bolki Vo stomakot veke 1 nedela, gadenje od hrana i bilo kakva smrdea. Pocnav da Se popravuvam i razneubavuvam. Kažete mi dali moze da sum bremena so ogled na simptomive i menstruacijata?

8. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.454
    Допаѓања:
    38.505
    Можно е ако било оскудно крварењето и кафеаво, направи тест за да знаеш за сигурно.

9. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Za kafeaviot iscedok mozebi matkata se cistela od krvta,i mene mi se ima sluceno traese 2dena,a za ova gadenjevo mozebi si i pokraj sto si ja imala eve neka te posovetuvaat poiskusnite

10. pravnicka2

pravnicka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    333
    Направи тест за бременост
    Не сакам да те плашам (можеби кај тебе е друг случај)но и јас кога останав бремена имав крварење исто како мнс само не беше толку обилно

11. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.296
    Хммм.. интересно. Колку години имаш?

12. eleonoramardzieva

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Porano sum gi nemala ovie simptomi. Stanuvam nautro nemozam oci da otvoram. Site mi velat popravena si. Strvna nenormmalno beter od dete. Gadenje duri i od nisto. Kafeaviot iscedok se sluci den otkako nemav nisto. Jas koga ostanav bremena prviot pat vo 3 ti mesec imav vakov iscedok.

13. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.454
    Допаѓања:
    38.505
    @eleonoramardzieva а пробувате за дете или си немала незаштитени односи?

14. Херкул

Херкул Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.296
    Го заборави најважното: Дали си имала незаштитен секс (без кондом), дали свршил во тебе или можеби по односот сте забележале дека кондомот е пукнат?

15. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Abe ginekolog da ne si?

16. eleonoramardzieva

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    So mm ne sme imale zastiteni deka sme co brak. MMm veli deka ne znae dali se Ima nesto sluceno. Jas sepak se plasam deka uste e rano za dr dete

17. pravnicka2

pravnicka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    333
    Направи си тест за сигурно,и јас со мм не се заштитувавме дека сме во брак па останав несакано бремена.

18. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Zemi test vidi i mirna ti glava

19. eleonoramardzieva

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Денес мислев да земам но од пуста страв не зедов. Од една страна сакам да сум бремена од друга страна не сакам . Сакав да се консултирам со вас дали со овие симптоми и покрај менструација може да сум бремена.

На ангелМ му/ѝ се допаѓа ова.
  20. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Vidi sega jas imam cisti i sekoj mesec mi docni,i nekni 2dena mi se gadelo nenormalno duri ednas i rakata ja staviv na usta za da ne povratam zasto posle odma svekrvata da ne imalo nes,a znam deka nema msm deka znam,zato kupi si test i ke vides