Ја Јас се напив прв пат сега, инаку не живеам во Македонија, 2 години сум сексуално активна сега имам 22, значи од 20 години и ниту еднаш не сум имала не заштитен секс, многу внимавам на своето полово здравје. Но тоа беше момент во кој немав друг избор, не можев да оставам на случајност дека нема да останам бремена затоа што не сум во плодни денови. Инаку за штетно знам дека е, овде во Германија ми кажаа дека не е препорачливо да се пиат повеќе од 3 во една календарска година, Но затоа што ми се случува прв пат многу сум исплашена, но се надевам дека се ќе биде добро.
Devojki za vas neznam,i nemam nisto protiv no neli e malku nezgodno sto i ovde se mesaat maskite.Ke kazam pak nesum protiv no i nesum za
Devojce tie apcinja se vikaat NORELO napisina gogle ili pak ovde na femina ima tema procitaj pa potoa ke svatis zoshto se pie samo ednas vo 6 meseci http://forum.femina.mk/threads/Апче-за-ден-потоа.1453/
Девојче ај види убаво што сум пишувала на оваа и претходните страни па после кажувај ми што да читам. Може ти треба да прочиташ со оглед на тоа што ни името не им го знаеш.
Mozebi se cisti,mozebi poremetuvanje znaci se moze da bide.Neka pominat nekolku dena ne lupaj pari za testovi dovolen e eden,ako ne ti dojde idi na ginekolog i toj najubavo ke ti kaze za sto se raboti
Тоа ви се случува кога летате во облаци и мислите дека се што лета се јади! Не значи ако имаш болки во јајниците дека си бремена.
Здраво ! Јас сум нова и би сакала да ве прашам нешто .Со дечко ми сме сексуално активни повеќе од 8 месеци , не користиме заштита и ми доцни 5 дена , не сврши во мене но нели има шанси да се остане бремена и од предсемена течност .. освен вртоглавици повремени , од храна не ми се гади освен во утринските часови во остатокот од денот едноставно немам апетит . Што да правам да одам на гинеколог , да правам тест или да почекам уште некој ден ?
Значи вака.. имавме односи но не сврши во мене.. туку откако го извади и се избриша со раката, па веднаш (истата рака) ја стави во мене. Дали е можно да сум бремена со оглед на тоа дека не го стави прстот многу длабоко и дали да пијам апче за ден потоа?
во паникаа сум...имав однос (само го стави и одма го извади )а ми касни еве скоро две недели дали е можно да сум бременаа?