Може тој не и свршил, ама некој друг дечко и свршил ВО НЕА, па се фатило од прва. Еј, не знаев дека си имала и ти проблем. Висока медицинска школа? Мора да зезаш. Кога го прочитав твоево мислење ќе паднев у несвест. Траело 30 секунди, на штоперица да не мереше? 1...2...3...4...5............30... вади го, се скина!
Изгледа вие шо се правите многу едуцирани ќе нае***е некогаш па баш тогаш ќе се чудам јас на мислењата...види на google и во мн.др.страни и ќе ја видиш можноста а за тоа дека не верваш за тоа со девојката мене воопшто не ми смета твое размислување...btw НЕЦЕЛИ 30сек. Од прилика кажано незнам што не разбираш или толку од едуцираноста...bye bye
Вака.. значи јас сум невина. Немавме сексуални односи освен триење со прсти.. додека се случуваше тоа, тој сврши(значи не целосно, не знам ни дали беше сперма) но беше многу малку се избриша и таа рака ја стави во мене не многу длабоку.. колкави се шансите да забременам?
Не може да сврши нецелосно.... или свршил, или не!!! И со што се избриша, со палома, со рака? После колку време ја стави раката во тебе?
имаше некоја течност .. не сврши тогаш туку подоцна, тоа пред да ја стави раката во мене му се навлажни но не беше целосно свршување и раката ја стави веднаш во мене. се избриша со рака
@Saisnalla , тоа не е свршување, туку предсемена течност, или природен лубрикант. Мажите кога ќе се возбудат испуштаат исцедок кој е нормален и помага при самиот чин да има поголемо лизгање. Од него не се забременува. Машко не може да сврши делумно... т.е. нецелосно. Или свршува, или не, а тоа ти што го кажуваш не е свршување туку само навлажнување. И женските се навлажнуваат.
BRAVO EVE EDNO SKOLO I DADE NA DEVOJKATA,SEGA VIE STO MISLETE DEKA SE BIEME SEGA SO VAS KADE STE DA VIDETE DALI SE ZEZAME ILI NE,ILI VIE PRETERUVATE SO PROSTI PRASANJA
Баш да наебеме. Барем нема да прашуваме дали сме трудни ако не ни свршил во нас. И нема да наебеме без ебење и без семена течност како што наебала другарка ти. Не знам на кои страни се едуцираш ти, ама гугл е пребарувач а не страна. Кај си на ВМШ?
Извинете.. не знаев дека од тоа не може да се забремени.. нема од кој да учам.. Ви благодарам на искрените одговори. Многу ми значат. Ви благодарам @butterfly* i @jacqueline.s
Колку срдечно од некои од форумот, се исмеваат! Искрено најподмолната работа, обично кај нас ние македонците нема подобри од нас за таква работа...да се понижи,да се направиш да бидеш нешто повеќе од другиот, да се нема сочуство со другиот, не да му помогнеш и да го подучиш туку да го навредеш...btw не коментирам поќе се воздржвам од истите, бидејќи форумот и темата се наменети за да се бара совет и да се разговара за истиот..позз се најдобро
Само сакав да го пофалам твоето однесување кон другите на форумот, со големо разбирање го прифаќаш секое прашање..поз
Фала, Сара, ама да знаеш и јас знам да одлепам некогаш на форумов, особено на глупави прашања. Во случајов се гледа дека се работи за личност која е млада и сексуално неактивна и логично е до прва да учи. Ама кога ќе видам прашања секој месец од истите луѓе, во стилот... сврши на чаршав, дали сум бремена.... е и јас тогаш одлепувам и си правам мајтапи со девојките. За се има граници
Не сум сексуално активна, всушност ова ми беше прв петинг па затоа и многу се плашев. Не знаев дека од таа течност не може да се забремени. Мислев дека иако сум невина ако со прст ми стави може лесно да забременам. А ми беше 3 ден по завршувањето на циклусот. Ти благодарам што беше внимателна и ми одговори без сарказам..
Луѓе во огромна паника сум.... Во слична ситуација сум како @Saisnalla (немам имано односи ниту еднаш во мојот живот, освен триење со прсти .. ми ги става но не толку длабоку да ме скине) Пред некој ден при триењето тој се навлажни.. првин мислев дека е сперма но не знаев дека се викало предсемена течност и сакам да прашам дали од таа течност има шанси да забременам затоа што сигурна сум дека ми стави со прст од неа. Сакам да прашам и за шансите за забременување доколку со прст ми стави сперма(не сум скината)? Немам со кого да зборувам..едвај собрав храброст овде да пишам но немав каде бидејќи страв ми е и не сум воопшто блиска со моите(мајка ми, вујна ми, сестра ми) , а другарките само би ме исмеале и оговарале Незнаам колку е смешно прашањето и дали е само непотребна паника но овие денови немам желба за ништо, не знам што да правам, каде се наоѓам... потполно сум изгубена ве молам помагајте
Колку години имаш? Толку ти се брза за секс? Ако си запознаена со сексот и последиците од истиот тогаш имај го а дотогаш не си играј со прсти, анус или уста, бидејќи ќе почнеш уште поглупави прашања да поставуваш. Денес барем имаш еден куп можности на интернет да дознаеш што те интересира, не мора да разговараш со мајка ти за тоа. Или барем исчитај ја темава, има милион одговори на прашања слични на твоето, досадно е едно исто да се повторува. Сексот не е едноставна работа и ако не ја разбираш, потруди се прво да ја разбереш.
Не знаев кого конкретно да прашам.. не знаев што да пишам на интернет од паника само на Фемина ми текна не знаев што друго да правам... ме интересира само дали има шанси да забременам од овие 2 работи... имам 16 год и не ми се брза.. на некој начин бев присилена и немам што др да правам освен вас да ве прашам затоа што немам никој.... не помислувам да правам ништо повторно го прекинав секој контакт со сите машки дури и другари немам ... Ве молам да ми одговорите убаво затоа што воопшто не сум информирана