Имав односи со заштита и обично ми иде на 25-26 дена, но денес е 28 и сеуште немам добиено. Ми се нафрли лицето, ме боли половината и малку стомакот но уште нема ништо. Знам дека не треба да паничам, но многу ми е страв. Ете и со кондом и пак на трња сум. Само да напоменем дека ми најдоа ешарихиа коли во мокрачата и камења во бубрезите, пиев панцеф антибиотици и роватинекс за камењата. Исто така многу испити, стрес, нервози...
Оооо Еве од што било доцнењето, лекарства, стресови, а нафрлувањето обично е знак за пмс всушност сите симптоми ги имаш и ќе добиеш кај и да е, нема ни најмала шанса за брем., не се секирај, а за другото се надевам дека сега си добро...
Сама си кажа што е проблемот од што ти доцни мензисот. Одмори малку и ке ти дојде, сега се мачи да пробие
Vo zegin ima eden test se vika self care i moze da go napravis 8dena po poloviot odnos i stvarno e mnogu tocen
Денес направив уште еден тест и тој испадна негативен. Ќе почекам уште некој ден да ми дојде, ако не правец на гинеколог.
Zdravo na site Navistina mi treba nekoj sovet, nevina sum inesum imala nekakof odnos osven trienje so deckomi sekogas mi ide navreme. Avgustot bev so decko mi cel mesec ama nakraj od mesecot 22 dobiv posle 25 odkoga mi zavrsi pak imaf istiot odnos so deckomi samo trienje se do 28 avgust inese sekavam deka vo opsto zavrsi blisku ama ovoj mesec trebase dami dojde na 20 ama nisto niedna vloska samo koga idam vo vc togas pri mala nuzda ima malce krf i eve sega 5 den uste isto niedna vloska. Sto moze da bide ve molam za odgovor ise izvinuvam ako gresif nesto
Edinstven nachin ti e da otidesh kaj doktor,znaci ne e mesto za panika ne e nisto strasno samo odi proveri se za sekoj slucaj
Neznam i jas sto e problemot nevina sum, a deckomi nitu svrsil vo blizina. Samo koga veke pocna bolkite imaf neizmenicna temleratura i ispif 3 analgin i 3 paracetamol za 2 dena. Mozno da e toa problemot?
Да,бидејќи аналгините ти ја закочуваат менструацијата,штом си невина нема шанси да си бремена или сл.немој да мислиш цело време на такви глупости дека ти е нешто и да се плашиш пошто така се оптеретуваш и сама и организмот внатре.
Ama normalno e toa niedna vloska dane iskoristam? Imaf eden takof incident lasnak godina dodeka imavme odnos me stisna malku poveke vi vaginata ama ne go naredi cel sepak izleze krf mozno e da ja izgubif nevinosta? I dobiv avgustot 22 do 25 imaf potoa od 25 do 28 imaf odnos i tolku.
Zasto moze dame izlazal testot ili da imam nekoja bolest? Izleze krf ama nego naredi natra samo pocustvuvav bolka za sekunda itolko
епа тоа е те боли малце и ти тече крв значи си скината веке,и штом има поминано 20 дена,тестот нема шанси да те излажал
Здраво девојки, мене менструацијата ми касни цел месец дури и еден ден, пред месец дена со дечко ми имавме односи и тој сврши во мене,две недели после тоа направив тест тестот беше негативен, еве денес ми се јавуваат и како киселини во желудникот или стомакот,претходно немав главоболки и побраќања само стомакот ме болеше понекогаш и градите ме болат многу,дали е можно тестот што излезе дека е негативен да биде грешка? Пс.на гинеколог не можам да одам бидеќи сум моментално надвор од државата