Atoa sto ni eden santimetar nevleze natre? Donegde bev sigurna zosto samo tri dena posle menstruacija imaf odnosu i tolku. Samo sepak se cudam zasto nemi dojde kako sto treba?
Значи не си трудна чим не си имала ни секс, и не може ние да знаеме зошто не ти дошло. Има многу причини кои може да направат да не ти дојде на време. И имав, крв, пробав итн. се пишуваат со В на крај а не Ф.
Сигурна си дека си невина? Лани инцидент со однос, а уште невина? Кај го нареди, ако не внатре? Многу си конфузна, па дури и тест за бременост си правела! Сега не ми е јасно. Невина си или не? Трудна не си сигурно според напишаното, ама дали си сигурна дека не влегол ниту еден сантиметар, а да не навлегол малку повеќе па да ти е срам да кажеш! Всушност не ни знаеш дали си имала однос или само сте се триеле, е каке бе!
Ima sansi testot da e bil netocen,ne sekogas se tocni testovite,isto mi bese i na mene koga neznaev deka sum bremena,imav kiselina vo zeludnikot sto dotogas nikogas vo zivotot ne sum ja imala,a ne povrakav i me bolea gradite.Da ne te plasam podobro napravi uste eden test,bidejki mnogu vreme e cel mesec da ti dozni
Митро за бремена дека си - не си дефинитивно. Но, за скината - си, да не се залажуваме со сантими и милиметри.
Митра е или трол или толку неписмена што треба одма да се врати во забавиште кај што ги учат буквите со реТ И обавезно домашна да и се даде, да вежба повеќе.
Да ти кажам најискрено не ме чуди и да не е трол воопшто бидејки видов и се изнаслушав сешто.. од тоа до какво дереџе стигнала младината.. да почнеме од основниот јазик говор и пишување и да завршиме со тоа дека и се сака а појма немаат што значи поимот секс освен задоволството, а згора на се врв ми е кога читам како некоја е невина но сепак и влегол ..
Мене ми изгледа ко да се зеза некој, со такво пишување да се надеваме дека се зеза...беф, мене НЕМИ дава, имаф...дај боже да е трол. А ако се вистински прашањата тогаш не знам што да кажам. Ајде што се неписмени ок, ама и толку да не се разбираат во ништо...е тоа не можам да го сфатам. Не ми е јасно во главата што имаат. Мозок малку се наоѓа или слабо?
Здраво Имам едно прашање имав односи вчера дечкоми сврши а за 4 5 дена треба да добијам имам и симптоми па дали може да останам бремена..
Pred da ti dademe odgovor na ova prasanje prvo kazi dali ti e redoven mesecniot ciklus ili imas golemi odstapuvanja ? Ako ti e redoven mesecniot ciklus primer sekoj mesec okolu 28-31 den togas sansite da ostanes bremena se skoro 0% megjutoa dokolku imas neredoven ciklus primer ednas dobivas na 40 dena pa posle toa na 22 den itn itn togas postoi sansa da ostanes bremena
Здраво девојки, ми треба ваша помош бидејќи малку сум исплашена. Со дечко ми минатиот месец имавме редовни с.односи но заштитени! Најпрвите пенетрации беа без заштита а потоа бевме заштитени. Редовен менструален циклус имам, требаше вчера/денес да ми дојде но сеуште ништо. Пред една недела имав болки во градите(ги имам пред да ми дојде). Иако секогаш бевме заштитени и неговото свршување никогаш не беше во мене малку ми е страв, бидејќи на почетокот од чинот не бевме.
Купи тест за бременост за девици, има линијар на него и според тоа колку ти влегол, толку си трудна. Совети имаш во темата за свадби. Купи си тест за бременост за секс со кондоми. Спојлер Злобна сум.
Здраво, да ве прашам, со дечко ми имавме незаштитен однос на 2 ри овој месец пред тоа имавме со заштита, не сврши во мене, ми дојде последно на 14 август,и од тогај ништо, немам никакви симптоми повремено имам болки во долниот ден на стомакот, првев тест излезе негативен но сеуште ми доцни. Прв пат ми се случува толку да ми доцни, инаку ми е редовна. Која е причината што. Сеуште доцни?