Не, оти менструацијата го исфрла задебелувањето на матката, т.е. местото кај што треба да се вгнезди бебето. Така да, што викаш и да било започнато пред менструација, со неа би се исфрлило, ма да, нема шанси, ептен се минимални шансите да си имала овулација ден пред менструација. Ако толку те јаде од внатре, тест направи си, ќе видиш. А ако мислиш дека имаш проблем со менструацијата, гледам објавуваш во другите теми, оди си на гинеколог, ќе види, можеби нешто хормоните не ти се во ред. Гинеколог ќе ти каже најсигурно.
Posle prviot odnos dali e normalno da imam ogromni bolki vo dolniov del od stomakov I posle 3 denaa od toa dobivv .. Me bolat gradiitee.. Dajtee nekojj sovet plsss
Незаштитен секс два пати во ист ден, со разлика од неколку часа меѓу односите, со тоа што дечкото уринирал два пати, има простор за паника?
Што ако уринирал, демек ги измочал сперматозоидите! Местро за паника има и тоа премногу, а плус ако девојката (или ти) била во плодни денови. Ај честито и со лесно бременоста.
@kiki.sunshine Доколку дечко ти не свршил во тебе нема место за паника според мене ама ако свршил во тебе тогаш не знам....
Zdravo devojki mi treba pomos pred 5 dena imavme seksualen odnos so decko mi i svrsi vo mene megutoa mi bea neplodni denovi i ne se napiv apce za den potoa . Nekade po forumov procitav deka ako imas redoven menstrualen ciklus na 28 dena sansite za zabremenuvanje se minimalni.Treba da dobijam na 24-25 i gi imam site simpromi za dobivanje ama......
Dusicka..ne znam kako da ti pomognam stvarno, pocekaj uste nekolku dena i kupi test, ama sigurno ke bide negativen ne se sekiraj
T.e treba da dobis za 5dena, nemoj da se sekiras zosto moze da ti se poremeti ciklusot pa posle uste poveke panika a bez potreba. Bidi smirena i cekaj mada so mislam deka nema mesto za panika
Едно прашање до тебе зошто дозволуваш партнерот да свршува внатре ако не сте спремни за бременост и бебе? Еве одговори си ти за себе си немораш да одговараш овде. Мислиш дека бремена се останува само во плодни денови? Епа не е така бремена можеш да останеш секогаш башка ако не консумираш контрацептиви шансите секогаш постојат. Е сега барај чаре, бидејки се задовилуваш себе си без да помислиш на можните последици, едуцирај се малку за да утре не си ја трескаш главата од ѕид!
Имав на 29 сеп. и 1 окт. прво незаштитени односи, но по 5 мин макс партнерот стави кондом. Е сега требаше да ми дојде во вторникот (20 окт) но се' уште нема ни трага ни глас. Да напоменам дека секогаш добивам на 27 28 дена макс. Што мислите девојки? Ве молам искрени одговори
@anche567 Де бе, еден ден ти закаснила, не е ништо страшно. Ако не свршил во тебе нема место за паника. Може и од други причини да касни, не значи дека е од бременост. Не се потресувај, ќе ти дојде.