1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Mila876

Mila876 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    па не сврши.. секогаш пред да сврши го вади ..се надевам дека ќе добијам.. Благодарам на одговорот,се најубаво :)

2. bubi11

bubi11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Имам нередовна менструација..прв пат имав односи со дечкото на 4 овој месец,со застита после два дена при мокрење ми потеце малце крв и мислев дека имам добиено но наредните 10 дена ми течеше кафеава мн малце течност сеауште немам добиено дали е можно да сум бремена?

3. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.734
    Допаѓања:
    23.219
    Значи вака, ако си имала односи со заштита как што имаш пишано значи нема шанси да си бремена, и плус тоа прв пат ти било нормално дека ќе има некои промени. Види прилистај ја темава имаш такви случаеви прочитај ;)

4. bubi11

bubi11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    овие 2 дена планирам да одам на гинеколог но мн ми е страв што ке ми каже и колкави се шансите да сум бремена иако имавме со заштита и ја видов спермата извинете на израз во кондомот...

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    НЕ Е МОЖНО да си бремена. ;)
    Знаеш зошто? Затоа што сте користеле заштита. А заштита се користи да не се прават деца. :)

Си ја видела спермата во кондомот? :^)
    А каде требаше да биде ако не таму? Каде требаше да ја видеш?
    Не те разбирам.

6. bubi11

bubi11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    сакав да кажам дека не беше скинат кондомот или нешто слично и дечко ми тврди дека не направил ништо такво...мене сеуште ми касни ама горе наведов дека немам редовна менструација ..а 10 дена ми течеше кафеав исцедок што ми се нема десено до сега..

7. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.734
    Допаѓања:
    23.219
    Е па ако не бил скинат кондомот не е можно да си бремена уживај и плус тоа нередовна менструација си имала ОПУШТИ СЕ

8. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Ти касни од други причини, бебе нема, подобро оди на гинеколог за да видиш зошто ти касни ;)

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    И сама кажуваш дека не бил скинат кондомот, така да, нема место за паника, уживај, не си бремена, нема од што да си бремена.
    И се согласувам со девојките, оди на гинеколог подобро да ти ја кажат причината зошто ти касни, и зошто немаш редовна менструација.

10. baby2

baby2 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Zdravo..jas sum nova..imam eden problem sto me maci...imav odnos so mojot decko bez zastita a mi bese ploden den no ne svrsi vo mene..no nekako jajnicite me bolat,podujan mie stomakot..epa mie strav da ne mozi od taa tecnosta so se laci od maskiot polov organ da se ostani bremena?pls sovet?

11. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    255
    бејби има мали шанси да се забремени од предсемената течност но немора да значи дека спаѓаш во таа група сепак ако не си сигурна земи си тест од аптека бар мирно да си спиеш.со среќа :)

12. baby2

baby2 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    :worried: dali sum tolkav baksuz :(((

13. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    По милионити пат ќе кажам, девојки опуштете се и заборавете на таа предсемена течност, забога! Кој ли ја измисли,и таа што така затруднела,сигурно дечко и и пуштил малку сперма внатре, не знаел да се колнтролира. Ако не му верувате, не му давајте без кондом и крај на приказната!

На Bozica1980, senza.parole и blond им се допаѓа ова.
  14. baby2

baby2 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Pa dobro samo prasav posto sum neiskusna :(se izvinuvam ako zamaram..

15. Peperutk.a

Peperutk.a Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Епа вака, пред некое време имав однос без кондом, пред да сврши, дечко ми излезе од мене со намера да сврши надвор, но тоа го направи малку покасно па да речеме не беше скоро ич влезен но сепак беше малку, излезе надвор, но малце покасно... Има ли шанси да сум бремена ? Сеуште ми нема дојдено, требаше пред 4 дена, имам ПМС . :^) :^)

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Епа ако задоцнил со вадењето на пенисот надвор, ако малце свршил внатре, имаш големи шанси да си бремена (ако сперматозоидите си стигнале до својата цел и ја обавиле својата задача).
    Направи си тест. Или посети гинеколог.

17. Peperutk.a

Peperutk.a Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Не беше премногу касно и не беше доволно влезен :worried: незнам што да мислам :/ ... Ќе видам сега ... :?:

18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    ^Си требала на време да гледаш, сега е касно малку за тоа. Во иднина внимавајте малку повеќе, многу си млада за да не се пазиш и да оставиш на случајност.
    А утре или во понеделник обавезно тест.

19. Peperutk.a

Peperutk.a Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Да да обавезно, иако мислам дека нема ништо :/ :) Во секој случај, фала :)

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.062
    Допаѓања:
    66.789
    И јас мислам дека нема ништо, ама што си е сигурно си е сигурно. Тестче едно и мирна глава.