Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Togas se nadevam ke se izraduvas na 2 crticki i ke se pofalis tuka ^_^

Gledam se raspravate pogore za plodni,neplodni denovi.Jas ne poznavam nekoj da zabremenil od predsemenata tecnost,ne vikam deka e nevozmozno no sansite se minimalni.A zaradi ogromnata zelba za dete so mm prestanavme da gledame plodni,neplodni denovi.Imav menstruacija i posle 2 dena od menstruacijata toj zamina na pat,po 1 mesec doznav deka sum bremena (ova e pred 3 godini) .Taka da sigurno sum zabremenila ili na 1 ili na 2 den posle menstruacija,medicinski i mnogu malku vozmozno no ete se slucuva :)

На NoNameNo name и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  2. Cvet92

Cvet92 Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    A toa "nekakvo" krvarenje kolku vreme posle rizicniot odnos se pojavuva?

3. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    Кај мене беше дури кон крајот на вториот месец од бременоста, и не личеше на менструација туку на слуз измешан со малку кафеавкаста крв. Ниту влошка не требаше, ни ништо, се појави при бришење. Некои имаат крварење при вгнездување на плодот, околу 10-14 дена од ризичниот однос, и тоа е 2-3 капки крв, која воопшто не е исто со менструација.

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Cvet92

Cvet92 Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Ti blagodaram, deneska mi e 16 den I nemase nisto takvo koga mislam I se nesto mi se pojavuva zatoa sum malku zbuneta site

5. BigliMigli

BigliMigli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    23

О.о јас предходната недела за време на односот имав неколку капки крв но беше така светло црвено и веднаш помина. Утредента немаше ништо, а имав малку погруб секс и подолго траеше и сменивме 2-3пози. И малку ме болеа јајниците. Иако во ноември добив и направив тест кој беше негативен сега малку се збунив :|

6. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Da si se napies ne ke da e loso ako ne sakas da lulas bebe na 16god.Ne mi e jasno 16god si znaes koga ti se plodni denovite i deka postoi apce za den potoa Norlevo a ne znaes da si kupis kondomi so decko ti. Strasno,ke dojde den ke si ja udirate glavata sami vo zid :headbang::fubar:

На cresa-jagoda, SimonaTino, macence994 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. pravnicka2

pravnicka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    333
    Па згора над се дури и во неа си свршил.
    Незнам зошто воопшто поставуваат вакви глупи прашања.
    Веќе ова сите граници ги има поминато.

На SimonaTino, macence994 и MilaP им се допаѓа ова.
  8. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    Мислам дека мојот пост беше сосема погрешно сфатен и сега сите девојки што имале крв ќе мислат дека се бремени. Обратна ми беше замислата... ако сте имале менструација не може да сте бремени.... вие сите обратно ме сфативте.
    Никаква поврзаност не гледам на капките крв за време на грубиот однос со бременост.

На kjukli и MilaP им се допаѓа ова.
  9. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.587
    Ако сакате бременост тогаш мажот ти нека продолжи да свршува внатре, ако веќе свршува нека свршува после менструација, зошто бирате ден баш за ментруација не ми е јасно.
    Инаку секогаш постојат шанси, со било што, мали се но ги има.

Ти се лоши од нешто сосема друго или од самата потсвест и психа, бидејки за 2 3 дена после ризичен однос нема логика да ти се лоши, треба да помине некое време се додека плодот не се вгнезди во матката. Од прв ден не може да ти се лоши.

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Cvet92

Cvet92 Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    A dali moze da nastane bremenost vtoriot den od menstruacijata?

11. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    @Cvet92 Dokolku citate sto pise pogore ke go najdes odgovorot.Bilo koja den mozes da ostanes bremena,mozebi mali se sansite no ete se slucuva.

12. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.587
    Абе ти читаш тоа што овде жените си трошат време за совет и да ти помогнат или си тераш по свое. Почекај и олабави се тоа што треба да биде ќе биде, не поставувај само подпрашања и не си го терети мозокот за џабе.

На macence994 и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  13. Cvet92

Cvet92 Нов член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Fala vi, premnogu sum opteretena samo na toa Mislam :(

14. jacqueline.s

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    Штом толку се оптеретуваш значи не сим спремна за сексуални односи. Ова најдобронамерно ти го кажувам. Треба да сте спремни и заштитени и да уживате во тој чин... а не 5 мин слатко, после цел месец чукање глава во ѕид. Или олабави се на таа тема, или оддолжи односи додека не се осеќаш дека си спремна.

На joy1, kjukli, SimonaTino и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.054
    Допаѓања:
    9.156
    Од неодамна почнав да се гледам со еден тип.Имавме секс,ама не сакаше веднаш кондом,јас инсистирав и стави пред крајот,ама сврши внатре:worried: нормално,не сакав,пред то зборувавме:punch:
    9-ти ден од менструација.Има шанси за бременост?;(:sweat: Кој ќе чека до крајот на месецот? Ќе умрам чекајќи :worried:
    П.С. не ми е редовна менструацијата,со вагиналети ја регулирам.

16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.587
    Направи си тест за да ти биде мирна главата бидејки во медицината не секогаш 2 +2 се 4 и извлечи поука од твојата грешка, за да отпосле не бидеш ти таа која ќе си ја треска главата од ѕид. Ако партнерот решил да се понаша така ти не си должна да ги трпиш неговите каприци за да отпосле патиш, со такви луѓе не си имај работа.

На cresa-jagoda, P.S.love и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  17. sad-girl-1

sad-girl-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    11
    Викендот имав однос со дечко ми.Првите 3-4мин беше без кондом (претходно немаше свршено,а и имаше уринирано) а потоа стави кондом и имавме однос 25-30мин бидејќи беше малце напиен,сврши надвор од мене и кондомот го проверивме со вода не беше скинат.Сега се плашам да не во првите 3-4 мин истекла предсемена течност или не е можно толку на почетокот да има предсемена течност? Страв ми е да не се направила беља :worried: Односот беше 6 дена одкако ми заврши мензисот.Што мислите ? :worried:

18. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.996
    Допаѓања:
    135.346
    Ах таа предсемена ... кој ви ја спомна, кој ви приреди таков стрес?? :worried::worried:

На kjukli, jacqueline.s, MilaP и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Eleonora334

Eleonora334 Нов член

Се зачлени на:
    14 јуни 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Имав односи со дечкото пред 3 ипол недели. Не сврши во мене 100% но требаше да добијам на 26ти а сеуште немам. Градите ми се потечени само и имам болки во долниот дел од стомакот. Имала ли некоја вакво искуство и дали има место за паника

20. badgirl2

badgirl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    104
    Ако не свршил во тебе не си бремена, не паничи ке ти дојде.