sad-girl-1 напиша: ↑ На форумов слушнав за тоа ..углавно ме убиваат мислите за тие 3-4мин :/ А 3-4 минути бил чинов на слатково што се врти во глава или хмммммм, 3-4 минути ти се вртеше во глава дали си трудна
Да, јас вака близнаци родив Озбилно бе луѓе аман што ви е, имате секс цело време а какви прашања поставувате на човек коса да му се крене.
Аууууу а бре или сексов стана табутема па не сме запознаени како треба да се ебаваме или сакаме да се пофалиме дека сме ебани ова повеќе нема смисла на прашањава. Меѓудругото се согласувам со тебе
Ама ги објаснуваат сексовиве сликовито, мислиш до нив си кога се сексаат. Па објаснуваат со минути, техники, Бог да чува!!! Колку време имало со кондом, па колку без, па мислат ние во пенисот негов сме па со сперматозоидите муабет си правиме и знаеме дали некое се протнало и заминало или не. Па секој секс го анализираат наместо да уживаат, колку минути една поза, колку секунди друга, па на колку точно минути и секунди го ставил кондомот, ко тоа нас многу да ни е битна и витална информација и одма знаеме да кажеме дали е трудна или не Ко сакате да се сексате, или научете се да се заштитите, или бидете спремни дека може да ви се згреши. А ние овде со вашите полови органи НЕ СМЕ школски пријатели па да знаеме дали вчерашниот однос ве забременил или не!
А бе па да се пофалат демек колку се вешти стручни и едека се изе...ле па требада се пофалат на сите. Не оти ги интересира или пак стварно им е до тоа дали ќе забремени или пак нешто ќе се случи.
Може и ти си во право. Видиш, не ми текна на тоа Па може затоа се тепаат тинејџеркиве тука што поопширно да опишат, да се докажат која подобар секс имала, хаха!!!
Devojki treba da dpobijam za 3 dena no jas seuste gi imam site simptomi na bremenost iako 3 testa praev site negativni bea. Jas i ponatamu se gnasam od nestata iako porano mi bea tie nesta omileni,,, zagrizena sum dali moze sepak sum bremena?
Почекаj уште 3 дена, види дали ке добиеш или не, па направи уште еден тест. Или можеш преку крв да провериш дали си бремена или не.
бев во понеделник на гинеколог и ми направи вагинално ехо и ми кажа дека немало ништо за паника т.е не сум била бремена, а симптомите ми биле од евулацијата...но се плашам случајно да не не се виде убаво преку вагинално ехо бидејќи прв пат ми е тоа искуство. Pа сакам да ве прашам ако од последниот однос има поминато еден месец дали тоа е доволно за да се види бременост преку вагинално ехо? :/
Ова ти стварно???? Значи и тестови негативни, и докторски прегледи и се.... ти викаш да не евентуално пак си бремена? Анитче... месец дена после однос бебево твое веќе срце ќе имаше не да не се гледа!!!
Имав голем страв и паника многу ме фаќаше и сега искрено не можам да се смирам, пак некогаш ги добивам тие мисли... Изгледа од целиот тој стрес и нервози ми се поремети и дигестивниот систем и имам проблем со варањето со храната, се надевам е од тие комплекси :/
Што се ќе се изначита човек. Од евулација до еволуција околу терминиве појма немате а терминов "секс" тоа не можете да го утнете.
Девојки, ми доцни менструација веќе недела ипол.. Имав односи пред 3-4 недели меѓутоа не сврши во мене, од кои причини би можело да ми доцни ?
стрес, промена на клима, цисти на јајници... по недела и пол било кој тест ке ти ги расчисти сомнежите