Хахахах не биди сигурнаа може и пролизгало накај вагината. А бе да се замисли човек на прашањава ејј цццц. А бе ајде ќе си молчам хахахха
Ви се чудам на кометариве бе. До толку ли не се едуцира? Ако не знаеш и не си сигурна зошто дозволуваш такво нешто или во самиот момент ѕвезди броевте или волна чешлавте?!
Стварно значи има овде несовесни девојки.. Извинете не се однесува за сите. Како можее да „судите„ некому што прашуе дали е бремена или како јас што реков ЈЕС НЕ СУМ? Од каде вие знаете како настанал тој секс и како можеби несакајки останала трудна , а има ред причини за кој не смее да роди. Пример здравсвени причини еден куп и несмее да роди и шо она на 25 години треба да не се еба? Или мм нека оди со друга оти она од „несовесен„ маж несакајки останува трудна. Дај ве молам , мислам па стварно немате граници.
Во ред е некогаш ке се случи да пукне кондом и да се напие девоjката Норлево. Ама овде имало ситуации секoj месец или два иста девоjка да прашува дали е трудна или не. Не се сите исти нормално, и ние не сме таму да знаеме што се случило, ама барем пред да шират нозе може да се едуцираат. Барем тие што се 14-15 годишни да прочитаат прво пред да легнат со некоj.
Jas.si zimam moe licno.iskustvo se raduvav deka ne.sum trudna deka ne smeev da.zabremenam edno od.zdravstveni pricini drugo finansiite ne mi dozvoluvaat treto nemam.zdravstveno osiguruvanje. I sega jas na moi godini da prestanam da.se ebam oti nesakajki mm posle 6 godini brak svrsil vo mene prilikum vadenje na penisot ma daj. Da dosta dolgo ja citam temava I gledam.nekoj glupi prasanja pa I se od ista licnost Ana pak gledam I kako.nekoja kako mene od x pricini neka dete I e.osuduvana.
Здраво на сите штотуку се зачленив па сакам да ве прашам за ваше мислење.Со дечко ми имавме односи два дена после менструацијата па сврши во мене после 24 часа се напив норлево таблета, но после 4-5 дена прокрварив и крварењето ми траеше 5 дена, но сега пак имам болки во стомакот како кога треба да добијам менструација градите ми се отечени и чувствувам болка дали е можно таблетата да немала никаков ефект и да сум останала бремена бидејки во тој период примав една друга терапија со таблети па тие да ја намалиле ефикасноста на норлевото.ве молам за ваше мислење ? поздрав
Нова сум на форумов, се надевам ќе можете да ми помогнете... Со дечко ми имавме незаштитен однос во плодни денови, прв пат ми беше ама пробавме само 2-3 пати и после тоа го извади, не сврши во мене, можно ли е да сум бремена?
Епа ако не свршил во тебе значи не си трудна... И ако имате вториот пат треба да иде да мочка за да се исчисти цефот
znam deka prasanjeto bese glupavo, no nezastiten odnos vo plodni denovi... Sepak blagodaram, ova mi e za da se opametam za sleden pat