Не си бремена но следен пат ова нека ти биде поука дека од грешките се учи. Не си бремена ало, следен пат извлечи поука од грешките и не дозволувај да ти се случи вакво нешто, деца сте уште премлади за вакви сериози проблеми а поготово хормонски апчиња.
so zenska mi imame mali problemi ili ne znam kako da gi narecam od kako i zavrsi ciklusot posle nekolku dena i se javi krvarenje pak i gradite pak pocnaa da ja bolat toa traese nekolku dena krvarenjeto, a gradite i ponatamu ja bolea bas vcera mi kaza deka povekje ne osekja bolka epten sosema malku a krvarenjeto pak se vratilo sega e bas vo plodni denovi okolu ovulacija kako temno kafeavo vo nedoumica sme sto bi mozelo da znaci imavme rizicen odnos pred ciklusot no i dojde se bese vo red od togas kako i zavrsi samo ednas sme imale i toa zastiteno ?
Нека си појде женскати на гиниколог и нека не се срами штом веќе сте возрасни за односи тогаш би биле и за гиниколог, нека се провери најверојатно се работи за некоја циста или инфекции нека не си игра играчки со здравјето ние овде може само да нагодуваме а од тоа нема аир да така правец кај гиниколог.
Девојкиии..Ми доцни 19 дена,требаше да ми дојде на 3ти овај месец и не ми дојде,а на 10ти имав секс.Од претходната менструација до 10ти овај месец немав секс.Имам вагинален исцедок бел,густ и растеглив и не мириса многу,често одам во вц,имам гасови,стомаков ми е подуен и имам така мали болки.Имам ко кнедла во грдлово ко гадно нешто да ми е.Претходно и на 10ти имав незаштитен секс,ама не ни дојде до ситуација да сврши.Сакам да слушнам ваше мислење и дали некогаш ви се случило нешто слично ? Напната сум,мислам дека се што ми се случува е поврзано со ова.
Здраво на ситее тука сум нова и сакам да прашам дали постои можност од бременост ... пијам таблети Јаз имавме односи со дечкоми последен ден од мојот менструален циклус имав слаби крварења( сврши во мене 2 пати ) фала однапред
Тоа мила ќе го дознаеш за минимум две-три недели, најкасно до следната менструација. Имајте и во плодните денови кои ти следуваат, зошто штом свршува во тебе, јасно е дека шансите ви се големи за бременост. Со среќа.
Дечко ми сврши првиот пат со пушење па потоа мочаше и продуживме без кондом ама не сврши во мене. Ипак страв ми е да не останало нешто од претходното иако се измочал Што мислите?
Pa I onaka bez kondom ima sansi za zabremenuvanje no se minmalni.Jas ne vervam deka nastanalo oploduvanje,I nie istoto sme go pravele samo gledaj izbegnuvaj posto sepak postoi sansa
Здраво девојки .. На 29 декември бев во овулација, истиот ден имав незаштитен однос со дечко ми Во мегјувреме го истаде и имаше сперма .. Можна е бременост ?
Zhenski help me, vchera imav odnosi so dechkoto, ne mi e prv ama posle godina ipol se odluchivme na toa do dushe spontano dojde...E sea muabetov mi e taman da svrshi se trgna i mi svrshi na stomak..No stravot mi e pogolem posho koa se izbrishav imashe sperma na palomata..Denes cel den povrakjam kje se smeete ama prv pat vaka mi se deshava..help me please .. da napomenam nezashtiten seks imavme
не можиш во два дена бремена да останиш и как шо кажвиш не свршил внатре А за то шо си повраќала сигурно имаш нешо неубо јадено
Da ama koa se trgna odma svrshi za pomalku od sekunda, a koa se izbrishav beshe so sperma maramchetto i toa me machi sea
Stom koga go izvadil imalo sperma,najverojatno e deka svrsil vo tebe,a stom si bila vo ovulacija pogolemi se sansite da ostanes bremena,posle dve nedeli od odnosot napravi si test i nema da mu ja mislis
Sega na 15 trebit da dobijam .. Taman dve nedeli od odnosot Ako ne dobijam odma test pram A I da napomenam .. Neznam zs ama gradive mi se ko bomba nemozam da gi cepnam, duri i majcava mi precit .. I utrovo stanav so nagoni za povrakanje ama nemozam da povratam ...